| Author |
Slovak forum (archive) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ja uz obedujem, polievka z automatu a kava
dal by som si radsej nieco taketo:
http://www.zlyprezident.sk/ |
|
|
Quo Joined: Oct 18, 2004 Posts: 38 From: Slovakia PM |
Ako citam,stravujes sa zdravo. My mame niake maso-vcera som ho robil,dnes ma nasi chceli parodovat,spravili vraj to iste,ale je to uplne ine.Mam tajny recept;-). Zozen si nieco lepsie na jedenie.
This message was posted from a Nokia |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
ja akurvat som prasol do rury francuzke zemiaky.. mnam mnam.. sa uz na ne tesime z mimou..
dobru chut vam..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
sorac@mimula v stale len tie zemiaky pecete, nie je niekto z vas nahodou z Oravy? nic ine tam oni nejedia iba
co mi ine zostava, ale vecera bude vydatna, je tu Indicka, Egyptska restauracia, Cina, Pizza .. este neviem co si vyberiem. a este tu maju Steak house, ale tam nemozem ist lebo sme si tam minule s kolegom spravili hanbu

[ This Message was edited by: Branimir on 2004-11-14 11:58 ] |
Francuzske zemiaky? Mnam! Mate ich zo slaninkou,klobaskou? Robime si chute?
branimirko ale krumple su tie naj.. ale je to u mna narovnako s cestovinami.. neviem co skor a ryzou tiez nepohrdnem..
sak vas musim trosku podrazdit, sa mi nechce robit a vy tu nic nepisete. este dobre ze nemam inet aj v Ba, by som si nezarobil ani na slanu vodu
Sorky,ako vidim,same zlozite jedla;-). Ja som si sprijemnila cakanie na obed slanuckymi lupienkami
aj ja by som sa potreboval zbavit netu tu,ale ako ked mam zadara wajfaj v izbe a orange nechce zrusit zadara gprs roaming..
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
To my main enemy [shitty man],tu robis flami zas,keby som to ja napisal,co ty tomu mlademu,uz by si bol a siel by si niekde out do nejakej teho britskeho kosostvorca.Ty si ale okey -dokey.By som aj isiel na party do toho mine,ale ma nechcete,lebo si myslite ze by som to tam fukol.Som older nez vy postpubertaci,ale aj ty starnes a o rok dva budes dedo,pre teens By si mal chytro nieco splodid bo o par rokov ti s tych britskych food and troubles ani nevstane.A este cosi,pytam sa mimuli, co je toto -pregnancy alebo pregnant to neviem akosi nikde najst.Ty v tom devone si u springu,skus mi to translatenut.Ked nevies sa spytaj soracovej tej landlady.Hesky sa na nu pozri a opis mi jej ass,ci je big and fat.Sorac to nechce.Zbohom,u vas sa tomu tusim gday,isn't it.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Sorky,tak ten net posli mne.Ja budem len rad.
boto sa bud robi ze nerozumie srande, bo uz je na srandu too old
Boto hned mi je lahsie ked si sa mi prihovoril. . . Som bol smutny bez tvojho raneho monologu adresovaneho mne 
co sa tyka tej party tak ty nechces prist a nie my ta nechceme. . . Si to nezamienaj. . . Skus spocitat kolky ta ku mne uz volali? ale to je na tebe ked nechces. . . 
ostatne nestoji za zmienku. . .  |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
caves vsetci...
boto,ty si to vies prelozit sam velmi dobre...si ma tu stale nedoberaj...len za to,ze som to ja,ta pregnant je tehotna-t.j. pridavne meno a pregnancy-tehotnost,tarchavost-t.j. podstatne meno
a ziadne assy ti tu opisovat nejdem...sorac ti ho uz tusim opisal... |
Zase...?
|
|