| Author |
Slovak forum (archive) |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
coudyman,tak asponze si tu ty..ale ja asi idem kuknut nejake to dvd,lebo z kompu mi uz brni..
tak teda sa mi tu vsetci majte...mozno sa este dostavim,ak nie,tak bru nocku... |
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
oltcit ,vidim na toshibe,si myslis ze som na cisto blindavy alebo co.
ja mam ale predsudky voci usa velmi zle, preto nechcem hp a preto mam toshiby a preto kupim looxa aj keby som mal mat nos na display, moja zasad nedavat tym devkam na bomby fujitsu siemens je japonec -german ze?
Asus american,dell tiez
este toshiba ale ta tu nie je uz
a skoncite s tym fXXking language lebo ma s toho tu porazi a nie z vas Lovakov
elrond zas si nem@pamatas synu |
Coudyman Joined: Oct 17, 2004 Posts: 2 From: USA, Slovakia, take your pick. PM |
Vydim, ze tuna havo vsetkych papal, tak aj ja pojdem, Idem sa pozvat na fajny polkilovy burger a milkshake, bo viem, ze na slovensku take tazko zozeniem.
I don't give a ****.... |
ti prcame na ten tvoj hamburger,sak ti kurvy americke sa prvykrat nazrali tu ked som ich po sobotach nedelach nosil po zabijackach a husacie a kacacie pecene zraly ,drstkove perkelty a podobne,americku zranicu artificial by som tu ani nespominal,fuj amerika,fuj hot dog s hamburgrom fuj fat us ass, chodte do ....
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Coudyman Joined: Oct 17, 2004 Posts: 2 From: USA, Slovakia, take your pick. PM |
Boto poznas take ze proti gustu ziaden disputat?
Ja mam rad takmer vsetky kuchyne, ako slovensku(my favorite), tak aj US, UK, Chinsku, Thajsku, taliansku a pod. Takze asi tak, Ak to nemas rad, tvoja vec, ja papam co mne chuti...Ak budes dobry tak Ti to aj odfotim.....
sa neopovaz fotit tie hnusne stinky foods,sak som tam bol v hartforde v ct,to poznam.
taka strava ako je tu na madaroch nie je nikde na svete,hoc aj nie som hungar,jest chodim z nr do komarna alebo dun stredy
Ok Boto, I'm sure we'd have a wonderful conversation, but I really have to go. Talk to you later ( Excuse my english). PAPA
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
2 boto: skus toto
to sa ti snad bude pacit )
inak boto popripade potom skus toshibu 830, bo ta ma tiez 4" tft.
asus je taiwanec
hambace su fuj zle , dal by som si take dobre klobasocky s kapustickou zo zabijacky. mnam |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Aquila, pekna hracka... To ale nie je tvoje... nesedi tam ta motka...
no cellphone... |
Co to je za bazmega atlisko ozaj je asus zltacek,ty ho mas
|
to je nove sony vaio 750. je tam klasicky windows XP a ten typek to cez BT cele pospajal a urobil si z toho modularny design
viac tu
http://jkontherun.blogs.com/j[....]n/2004/11/complete_deskto.html
velmi sa mi inak ten koncept paci. proste taky skladaci notebook (aj ked s tym ekdysi doslo IBM, aj boli nejake produkty ale potom to prestali vyrabat) |
|
Co ci je asus?
no cellphone... |
|
atlisko ja mam toto:
btw ten dell je len 2,2kg tazky a je to 14,1" tft to aby ste vedeli ako chutne malicka je UX50
je taka ista ako zavrety tungsten T3, rozlisenie ma 480x320, wifi, bluetooth, video, fotak, podpora mpeg4, mpeg1 do 30fps, 768kbps data flow, ma to 29mb interny flash disk, kde ani po hard resete nemiznu data. proste zuzo strojcek
tu je este porovnanie s kreditkou

[ This Message was edited by: aquila2 on 2004-11-13 21:01 ] |
|
Ma to tusim 1.1 GHz procak, ta klavesnica je origos k tomu... UGN-70 ci ako sa to vola?
no cellphone... |
|
Ja mam Asus L5800C, T3 a nestazujem sa... foto je tu niekde vo fore...
no cellphone... |
|
|