| Author |
Slovak forum (archive) |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
ok,sorac...i just wanted to be nice...
avoj atlis... |
|
|
preludka Joined: Aug 14, 2004 Posts: 0 From: Slovakia PM |
...vidis boTka...Branka sme rozrusili...ajajaj...
...sa rozlucim...OBEEEEEEEEEEEED.....aj Vam dobru chut... |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Sorac, neviem ci si zvyknem ... hehe som tu jednemu holandanovi ukazoval fotky z Egypta a najviac co ho na fotkach zaujimalo neboli baby hore bez ale stale modra a bezoblacna obloha .. nevedel pochopit ze tam prsi raz za 70 rokov hehe
http://www.zlyprezident.sk/ |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Caf atlisek.Toto je live koncert s vcera vecera,je tam skoro vsetko naj plus nieco nove. . . Inac mam asi dve cd okrem tohoto. . Good musib. ,  |
tak dobru chut preludka...ja si idem urobit nejake tie breakfast... |
Mimula ja to len niekedy a teraz som ok. . .  branimir si zvyknes.Vancouer bol taky isty ked som bol. . .300dni do roka dazd.To robi to more. . .  |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Mimushka ahoj :-*
Sorky ja mam styri albumy o to nejde, mam rad Faithless. Potom to dones ;-)
This message was posted from a K700i |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
nerozpravajte mi tu o jedle ... vedeli ste ze NL je brutal draha krajina co sa jedla tyka ?
vcera som si kupil taku polmetrovu bagetu v supermarkete a ze 1,4 Eura kua kua, musia dobre zarabat tyto Holandania
to bola iba bageta, bez nicoho
[ This Message was edited by: Branimir on 2004-11-13 11:09 ] |
Ok. . .Je to good tam ma dost zmien a mixov. . .A v pozadi ppls. . .  ale nie stale.Niekto ranajkovat a ja uz tiez na obed myslim. . .Dobru chut ol. . .  |
sorac,ale ved ty si skoro vstal a robil,tak je to pochopitelne,ze na obed myslis... |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Fajn. Holandia je ako Belgicko - 350 dni zamracene. Hruza. Inak nie ste dnes niekto v BA? Isli by sme na drink.
This message was posted from a K700i |
Atlisek som bol obvineny ze som ta hlboko urazil. . . ja to len zo srandy. . .  |
sorac a tvoj domaci preco nesiel s family...ja ze idu vsetci...som si dala cornflakes,ked akoze odchadzali a vysla som do izby...a len pocujem spoza dveri jamesa,ze ako sa mam a bla bla... |
Ozaj nejde niekto 24.11. V poobednych hodinach smerom ba - nova bana? Len nahodou,by som zviest stel.Prispejem na benzin. . .  |
Sorac, keby hej sa ti ozvem .. cislo mam oki?
zas ste pomreli ci Mahlzeit ?
[ This Message was edited by: Branimir on 2004-11-13 11:48 ] |
|
|