Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Ing tak fasa... som zvedavy...
no cellphone... |
|
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
to aj ja .. vcera volali otcovi ze by to brali ale OR o tom este nevie .. ale v zmluve nie je nic co by zakazovalo MT shop vedla nich a zmluvu maju este na dlho
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
|
No tak by tomu teoreticky nemalo nic branit, a dokonca by si mohli sami pomahat... nie?
Sorac, Hawker - kde ste kua?
no cellphone... |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
pomahat - uz ich vidim uvidime co z toho bude .. foto konci v decembri .. ja sam som zvedavy
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Som tu len jem.Pridem o chvilu  |
|
Ten citrus je original alebo zmluvny predajca? Ked len zmluvny predajca, tak by sa to este dalo... No ved uvidime... Ked bude zly, tak ho vypalime... budes to vediet prvy
no cellphone... |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Ja som na Vas zas akosi pozabudol. Zvyk je zelezna kosela.
|
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Degustovali sme calvados, co doniesla kolegyna, takej ponuke sa nedalo odolat, mnam.
Kde sa da zohnat, stiahnut ten Zlauncher? Lebo pochybujem, ze tam bude... Asi si to vezmem na par dni na skusku, porovnam...
|
|
Elrond - urcite teraz stahujes jak divy a kasles na esato... priznaj sa...
Sorky cistis mobil od malty?
no cellphone... |
|
Atlis ananas je original ... sak su tu este od cias GT
|
Quote:
|
On 2004-11-09 14:58:00, Hawker wrote:
Degustovali sme calvados, co doniesla kolegyna, takej ponuke sa nedalo odolat, mnam.
Kde sa da zohnat, stiahnut ten Zlauncher? Lebo pochybujem, ze tam bude... Asi si to vezmem na par dni na skusku, porovnam...
|
|
no, ja som ho ehm kupil na astalavista.box.sk - len daj Zlauncher a search a temy nan som stiahol z http://pdashine.lesliefranke.com/downloads/upload/files.php?cat=5 bez nich nefunguje
no cellphone... |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
A jeje... Kolko to asi stoji a ako sa za to plati? Lebo mam akurat tak bankohmatovu kartu, ale ziaden elektronicky ucet... 
El caf! Ako sefans? Uz sa rysuje wapova verzia?
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Teraz je spicka, tak figu mozem stahovat. Najlepsie je to v noci a doobeda. Poobede sa vracaju fagani zo skoly a vtedy sa neni cim chvalit. Ked ti debili pytali 6000 mesacne za garantovanu rychlost, tak co som mal robit. Tolko by som v zivote neplatil. To by som musel zarabat aspon 100000 mesacne, aby som si to dal.
|
|
El a teraz kolko platis?
|
Quote:
|
On 2004-11-09 15:07:00, Hawker wrote:
A jeje... Kolko to asi stoji a ako sa za to plati? Lebo mam akurat tak bankohmatovu kartu, ale ziaden elektronicky ucet...
El caf! Ako sefans? Uz sa rysuje wapova verzia?
|
|
Hawky - normalne asi 30 USD ale ja som pisal, ze som to EHM KUPIL... urob co hovorim a nakupis bez karty...
no cellphone... |
|