Author |
Slovak forum (archive) |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Boto len rozdiely by som chcel vediet medzi ze co je vyhoda a neuyhoda  |
|
Inak hawky to co boto hovori je pravda.Poloz mu priamu otazku preco to chce menit. . .  |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Boto - takze je to takto, kamarat mi poslal jeho aplikaciu z jeho palmu do mojho a len sa objavi hlaska, prijat do aplikacii? Tak isto som si cez infra posielal aplikacie z NB a stahoval fajly z netu. Word, Excel ci Powerpoint subory si normalne cez prehliadac v Palme stiahnem a Docs to go ich automaticky preformatuju. Rovnako si mozem vytvarat tieto subory v T3. Bal som sa, ze Palm bude mat problem, ale facha perfektne. Prostredie je velmi rychle a da sa zohnat kopa softu for free.
This message was posted from a K700i |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Mimula caf! Uz Ta domaci dohnali? Ci vlastne - zohnali? 
Boto, tazko povedat, mam sancu vratit to v pripade potreby spät...
|
Atlis skus hodit naj vyhody a nevyhody oboch sysemov,ty v tom mas asi trochu prehlad. . .  |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Cawte vsetci ... Ako sa mate?
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
Napr. by ma zaujimalo, ci sa da najst aplikacia na icq, ktora sa da nainstalovat priamo do Palmu, bez nutnosti synchra cez stolny PC, co je nutnostou na tejto toshibe.
|
|
Sorac - s PPC som robil len malicko, Palm mam relativne kratko... Osobne by som vedel asi najviac porovnat HP2215 a T3 - nebudem sa vyjadrovat k dizajnu, displej je jednoznacne lepsi na T3, na menu Palmu si treba zvyknut, je ale velmi prehladne a voci 2215 je jednoznacne rychlejsie no Win krajsie. Pripomina mi to Mac a Win - Palm ma pravdepobne jednoduchsie aplikacie. Mozem povedat, ze potom ako som zacal pouzivat Zlauncher, tak sa vyhoda Win sa uplne zmazala. PPC vyuziva temy, tak isto aj ZL, cize vpodstate aj Palm moze vyzerat ako PPC. U Win som ocenoval moznost tappingu na aplikaciu a nasledne zobrazenie info a akcii, to iste uz facha aj pri ZL. ZL ponuka az 4 druhy QuickLunchov pomocou Tabov a pop up menu... Perfektny je VersaMail. Super vec na maily. Vseobecne nastavenia aplikacii atd su velmi jednoduche... Tazko sa mi takto pise, skor sa pytaj na konkretne veci...
no cellphone... |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Caf Atlis.... vies ze ide byt v ZV new mt shop?
lenuk Joined: Nov 09, 2004 Posts: 2 From: Caracas - Venezuela PM |
Hi i'm lenn24 |
|
Quote:
|
On 2004-11-09 14:22:00, Hawker wrote:
Napr. by ma zaujimalo, ci sa da najst aplikacia na icq, ktora sa da nainstalovat priamo do Palmu, bez nutnosti synchra cez stolny PC, co je nutnostou na tejto toshibe.
|
|
Ziadna aplikacia nemusi prejst synchronizaciou. Ani subory. Jedine co treba, tak videa sa formatuju na 3 rozmery cez Kinomu inak nic... Mam teraz prehravac hudby Pocket i-Tunes a ten prehrava priamo MP3, wma a este cosi... Jedoducho som si cez citacku v NB slahol hudbu na MMC a vopchal naspat do Palmu a prehravam...
no cellphone... |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Cafte hosani. Jak se vede?
|
|
Caf El, ako dobre ze uz mas web .. mozno to tu pojde rychlejsie
|
Ing. otvaras nejaky? A kde?
no cellphone... |
|
Atlis skoro si uhadol - v decembei by mali prist k nam do podnajmu. Ak to poznas tak tam kde je OR tak v tom istom dome je hore foto a tych by mal vystriedat MT shop ... Len neviem co na to pomaranc
|