Author |
Slovak forum (archive) |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
tak nech sa pripoji cez go.icq.com. nemusi nic instalovat. ja som cez vikend jazdil na takom malom starsom Suzuki. take lahke auticko, sa to vyskriabe vsade.
This message was posted from a WAP device |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Nezavid zase.Mas take iste moznosti,dokonca vecsie,si na sk a mozes ju zavolat aj na obed kdezto ja nie 
dobru chut srdiecko . . .  |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Ja Vas caf... Aky mate?
I saw the man who can change my destiny... He stood in the mirror. |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
boto to mas tak.my mladi nemame este disciplinu. zaciname sa starat o to co budeme jest az ked sme hladni. aj ja tak. este sa mi to len pecie. o to viac bude chutit
Branimir to male suzuki ma starky do hory,je horar.To je ine delo to vyjde vsade. . . 
edit fijok caf aky mas?Ja makam 
[ This Message was edited by: sorac on 2004-11-06 12:35 ] |
Ing. FijoK Joined: Sep 11, 2004 Posts: > 500 From: Prague, Czech Republic PM, WWW
|
Dobre sa mam... som myslel ze pojdem do ger. ale som nakoniec nesiel
sak svokor to tiez kupil len na polovacky. bez technicaku z nemecka za nejakych 35 papierov. neviem ani co je to za typ. ma to len vpredu sedacky a vzadu len plech... ked dojdes na sk a ja nebudem v nl mozme spravit off road race :) do riti. mohli by zrusit tu blbost s dvomi postami po sebe ...
Race mozme urobit len neviem ci by starky nechytil infarkt keby som si to pytal od neho Je to jeho milacik  tiez bez papierov  |
moze soferovat dedo :)
Ideme mat bbq a otvorili sme burciak. . .  |
v uk vedia co to je?
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
caves everybody..
ako sa mi mate? |
|
caf mima ja celkom dobre.. ty sa poxval
Mame doma robeny burciak. . .  caf mimulka. . . Aky mas dnik? Idem trochu of,idem jest. . . Ale pridem. . . |
mimula Joined: Sep 26, 2004 Posts: 0 From: Slovakia-Liesek,now Ireland-Du PM |
Fijok, nist nove...uz ma to jeduje...teraz len musim cakat kedy sa mi ozvu z agentur
sorac,takze domaca party??? |
|