Author |
Slovak forum (archive) |
preludka Joined: Aug 14, 2004 Posts: 0 From: Slovakia PM |
...len provokujem...
...ICQ mam o5 niekde zapatrosene...
[ This Message was edited by: preludka on 2004-11-06 11:53 ] |
|
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
hi folks,
ehm trosku oneskorene reply
2 sorac: OW som zrusil lebo som na slovensku tak 4dni do mesiaca aj to na 2 krat a nechce sa mi stale prehadzovat karty, to uz si radsej zaplatim tunak tych 5 euro za to pozeranie mailov ako sa nervacit s vymienanim kariet
takze som rad ze tych 30sek je zadara. este si nastavit mobil a vyskusat to ked pojdem na slovakiu
z tych troch fonov (p910i, 9300 a 9500) by som vybral nokiu 3230 alebo potom 9300. ta 3230 je uplne bozi, ma vsetko co od fonu ocakvam. je maly, otvoreny OS, dokonca je tam symbian 8, 1,3mpix fotacik bude zrejme konecne pouzitelny aj na fotky, lepsie video, ma mp3 a radio. proste ideal. a cena ak bude 350 startovna tak neni o com. pocitam ze na ebay to bude tak pod 300. mozno casom aj za 250. vsak aj 6230 som kupil za 250 euro ked stala 469 v obchodoch
ohladne toho SP1, da sa na ten slovensky SP2 naistalovat anglicky SP2 ? neskusal si ? ci to je anglicky SP1 a je na tom slovenske GUI ? ci ako to mas. kazdopadne ak by na to islo dat SP 2 tak to urcite chcem.
tu betu ale nexcem, to ee.
2 boto: takze tu spotrebu sa neda za 30 sekund dostat ani ked to mam zalozku ? vsak cez gprs sa to zo zalozky nacitalo velmi rychlo. no vsak vyskusame
ad auta: automat je puke, to je pre dochodcov alebo pre zenske jedine kde to dobre zaberalo bolo na audi S8 4.2 quattro a potom este eMBecka C320 tam sa s tym automatom aj dalo.
cauki preludka  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
icq mas dobre preludnica sa nemusis bat
sorac what about fiona uk citizen with fat ass
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
...haj vodicka...
...chyba Ti moje ICQ?... |
ja ho uz davno mam,som si ta nechal vyhladat a naslo mi ta
on je orol a nie voda uz ma poucil ale asi vodny
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-06 12:05 ] |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Aquila caf a co tak 6630? Stem nieco dobre prachy boli aj budu. . . Dam na tvoju radu,bo sa v tom vyznas. . .  x5 ma ale dobru prevodovku,si radis sam. . .  boto uk citizen ass bude len vecer,teraz robim. . .  aquila vraj 30sec zo zalozkou staci. . .  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
ta 3230 ma EDGE?
This message was posted from a WAP device |
...mne to mineralku pripomina...jednoducho to nemam nainstalovane...hadam to pohladam... |
obedazni bo odpocivas
a uz si tu ,nainstalovane to musis mat lebo si v databaze,
asi sa bojis aby ti niekto v tom tuto onu lasku nevyznal
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-11-06 12:11 ] |
Co sa tyka win,mam win xp pro uk na nom sk aktualizaciu a sp1 nemusis davat aktualizaciu a mam aj sp1 uk vsetko legal bo mam inet kafe. . .  preludka vecery boli celkom pekne,ale nemusis,mam co robit  |
aquila2 Joined: Sep 20, 2004 Posts: 99 From: slovakia PM, WWW
|
ono je to aj mineralka ale aquila znamena po latinsky orol
ked zo zalozky staci, tak pohoda.
X5 je gut, taky maly tank. ale mne sa viac paci eMBecka MLko a na tereny Gecko. kua som behal s Geckom po pieskovych dunach a terenoch, to bol zazitok. uuuplne namakane. no proste original off-road s krizenou napravou, ramom, uzavierkou diferencialu a nie tie SUVecka co sa pomaly nevyskriabu ani na obrubnik
ta 3230 ma EDGE, je to vlastne 6630 s takym istym rychlym procakom a vybavenim, len ma navyse IR, radio ale zase nema podporu 3G (UMTS) ale to im mozem. je aj mensia ma o 20g menej a ma normalny tvar. hroozne sa mi paci  |
....ftipnéééééééé....a idem jest... |
srac ty lumpe nestaci ti fiona a mimula
Ml mame doma ako farmarske auto,ja na tom jazdim na tovar s karou  boli se s tym aj na ofroad dni a to nemalo chybu som sa tam s tym vyblaznil. . .  aj som zapadol,g je delo,to tam dokazovalo uzasne veci. . . Mozme o tom pokecat ked pridem na sk mam aj foto 
boto to ze je v databaze neznamena ze ma icq nainstalovane,je len registrovana. . .  |
tak neskoro obedovat uz si jak snurka resp. sts
|