| Author |
Romanian Forum |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
pai daca mi se ofera mai putin nu il dau. il tin pt lucrari pe el , net si pt diagnoza la masina. si pe asta nou pt joace.
oricum la design putine am vazut mai frumoase ca el. si butoanele alea de shortcuturi sunt super la el.
eu as da pe el atat.
la mine pe proba tine bateria mult. si mai am si doua. nu l-as da adaca nu mi-as fi luat unu nou la super oferta. cu pentium M centrino.
daca auziti ceva, stit unde sa ma gasiti. sau macar sa vand BT dongle ala de la Widcomm. hai ca dau o bere ca am nevoie urganta de bani.
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
|
|
space2 Joined: Jun 15, 2004 Posts: 218 From: Lund/Sweden PM, WWW
|
Quote:
|
On 2006-06-22 00:07:00, bugsiiy wrote:
@space2 daca zici ca stii programare java de ce nu faci si u un mess d yahoo fain si gratis?
|
|
Pentru ca nu am timp Si pt ca pana acum am folosit un P910 si AgileMessenger. Dar acum ca am si un w900 ma mai gandesc ...  |
up..cu topicul nostru.
semnat |
bugsiiy Joined: Jan 10, 2006 Posts: > 500 PM |
@space2 ar trebui ,uite ai aici http://jymsg9.sourceforge.net/ niste fisiere probabil folositoare,chiar pe prima pagina iti spune ce pot face si ce o sa implementeze in viitor.Le gasesti la sectiunea de download.
W800i...V3...N93(YES I HAVE IT) |
space2 Joined: Jun 15, 2004 Posts: 218 From: Lund/Sweden PM, WWW
|
@bogdan_wrc
Ai vandut deja laptopul? Daca nu cred ca stiu un cumparator... Imi dai un numar de telefon? |
nu, nu l-am vandut ca nu ma grabesc sa il dau. si toti care suna interesati suna se negocieze.. lool.
ai mesaj privat. |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Prezent! |
BlacK Devil Joined: May 04, 2006 Posts: 276 From: Romania PM |
pff ceva nou ? |
m3nth0r Joined: Jun 25, 2006 Posts: 1 From: Sharing Center PM, WWW
|
Quote:
|
On 2006-06-22 14:02:33, space2 wrote:
Quote:
|
On 2006-06-22 00:07:00, bugsiiy wrote:
@space2 daca zici ca stii programare java de ce nu faci si u un mess d yahoo fain si gratis?
|
|
Pentru ca nu am timp Si pt ca pana acum am folosit un P910 si AgileMessenger. Dar acum ca am si un w900 ma mai gandesc ...
|
|
Poate ai folosit agile mesenger cu igprs (internet gprs) nu cu wap gprs...eu folosesc opera mini ca sa vbesc pe mss...
|
prezent..bai de petruts mai stie cineva ceva??
Quote:
|
On 2006-06-15 12:55:07, raduth wrote:
Din cei mai vechi ca mine, eu stiu 3.Unul se pregateste si el de nunta, altul e in invitat la nunta mea, iar al 3-lea si-a vandut P990 si nu mai are ce review sa puna aici
|
|
ghici de cine vorbeste aici
a disparut cu p990 cu tot asta daca la avut ... in principiu daca ai avut un telefon poti sa si faci un review la el ... |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
io n-am murit inca.... am examene destule acuma la sf de facult... lucr de licenta pe chirurgie oftalmologie... am de lucru cu ea de nu ma vad, plus ca am stat destul si pe la tzara cu capu`n carti pt licenta, fara net...fara semnal..... Si despre p990, instabil e putin spus, deci a disparut extrem de repede. Sunt destui care il mai au dar nu fol camera si wi-fi ca crapa. Pana in iarna nu il mai iau... dupa ce scade k800 il iau p-ala pt 3g. |
bafta petrut.. sa auzim de bine
m3nth0r Joined: Jun 25, 2006 Posts: 1 From: Sharing Center PM, WWW
|
damn..7 la romana oral..de ce sunt fetele mereu mai avantajate?
P.S: comisia a fost formata numai din ele  |
Quote:
|
On 2006-06-26 08:17:28, petrutms wrote:
io n-am murit inca.... am examene destule acuma la sf de facult... lucr de licenta pe chirurgie oftalmologie... am de lucru cu ea de nu ma vad, plus ca am stat destul si pe la tzara cu capu`n carti pt licenta, fara net...fara semnal..... Si despre p990, instabil e putin spus, deci a disparut extrem de repede. Sunt destui care il mai au dar nu fol camera si wi-fi ca crapa. Pana in iarna nu il mai iau... dupa ce scade k800 il iau p-ala pt 3g.
|
|
bummer ... inseamna ca de aia tot amana lansarea ... acum cica ii in septembrie ... sa vedem daca pana de mos craciun apar  |
|
|