Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
@lazarini
There was one here from Bratislava, but he is longer offline. Why do you ask?
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Laz - Me, Myself and I - Mid Slovakia @Elrond - jo jo. Nevedel som... Kokrétne o nej. Shit happens...
This message was posted from a Z600 |
|
@Atlis Mohol by si sa pozriet na http://www.mobilyshop.sk/ a povedat mi, co si myslis o cennach?
|
lazarini Joined: May 08, 2002 Posts: > 500 PM, WWW
|
@ Elrond
maybe im coming there to work for IBM in ibm.com center in bratislava for 2 years im geting the news this week still not certain so im triing to see if any esato people are from there
and to try to translate ure last post :@Atlis Coud u take a peak at http://www.mobilyshop.sk/ and tell me what do u think about the prices ?
hows my Slovak then ?
regards LaZ
[ This Message was edited by: lazarini on 2004-03-23 18:27 ] |
|
@Laz - you must be born Slovak :-)
@Elrond - kuknůt na to budem moct az cez věkend, ako som sa vrŕtil spät na SVK nemam net. Zatial. Ak ale potrebujes nieco sůrne tak napěs, prekonzultujeme, prěp. skůsime zohnat. ;-)
|
@lazarini Great transation, mate. It's not suprising. We can quite good understand our languages and languages of Czech, Polish, Chorvatia and Russia too as the words are similar, don't we?
@Atlis Maju tam P800 za 15900,-Sk novu a pouzivanu za 13500,-Sk. Neviem sa rozhodnut, ktoru kupit. Alebo mi vies poradit iny obchod, kde ju maju za rozumnu cenu. Totizto chcem pouzivat GPRS 1000 aj mobilne, nielen na mojom PC a tak pokukujem po P800 (P900 stoji 2-krat tolko).
See ya  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Slovaci,nikto tu nie je z Blavy?Neviem.Myslim,ze ten talian bude mat toho mesta dost po tyzdni.
This message was posted from a WAP device |
|
Boto, boto ty si sŕm talian... :-D :lol:
@Elrond checknem Ti ceny tu u nŕs v okolě, ale ja byt Tebou tak radsej kůpim tu novu... Rozdiel v cene je maly a novŕ je predsa len novŕ.
|
@boto Ty si ale typek. Bud si robis srandu alebo sa zaujimas o politiku. Lol @Atlis Tiez chcem radsej novu. Pouzity fon ma predsa len vela nevyhod. Darmo, novy je len novy.
This message was posted from a T300 |
Som politik. A tak trochu aj to druhe. |
|
@boto - komunista? :-D
Da,kak ty znaesh eta? Ja byl mnoga let v komuni4eskoj partii. Rodilcja v Mockve v 4echoslovackom pocolctve v cemie diplomanta. Potom poexal v SA* Washington D. C. I never become an imperialist, have bin studyin' post - industrial society have bin singin' international song of workers. Now I have just a problem to be too old to discus to u. I am very sorry but now I recover to heart attack. It helps me to survive my phone and Esato. PrepĂĄÄte a nefajÄĂt a nepit kafe. Äo je to typek. NepoÄul som to ani rodiÄ |
|
Charasho molodec. Take care man... ;-)
|
|
|
Smiech?
|