| Author |
Romanian Forum |
bugsiiy Joined: Jan 10, 2006 Posts: > 500 PM |
@petrutms ms de raspuns dar din moment ce tocmai l-am luat,nu nu am sa-l arunc sau sa-l vand.Si nu este apn de wap ci am pus apn de internet,iar opera merge cu apnul de internet.alta solutie?
|
|
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
mie pe w800 merge mig si opera cu apn wap. ceea ce e f ieftin la 4 $ pe luna nelimit. cu apn internet as da faliment. acuma, la prob ta. opera merge cu apn internet, migu nu. nu cred ca ai ce face, e absolut prob de java din telefon. migu ar trebui sa mearga perfect si cu wap si cu internet. concluzia e ca tre sa te resemnezi... sau incearca im+. da tre cumparat. te rezolv cu licente daca vrei
|
p990 on the road . in 4-5 zile ajunge...
|
ablenche Joined: May 15, 2006 Posts: 0 From: Cluj-Napoca, Romania PM |
@petrutms
Vezi sa nu iei ceva tzeapa ... nefiind oficial lansat ... poate e ceva telefon prototip si ai mari sanse sa-ti apara tot felul de bug-uri.
P900 freak |
da, o fi vreun prototip de nokia . E p990i , asa scrie pe cutie si pe el, nu prototype not approved . Miercuri e la mine . A fost testat cu o cartela de orange si e ok, nu e codat sau ceva, si softu pare f stabil. din ce am citit pe my symbian, ultima vers de soft nu mai are probleme. P990 se va lansa f curand... dar nu la noi .
|
BlacK Devil Joined: May 04, 2006 Posts: 276 From: Romania PM |
si daca are probleme(buguri) gasesti bogatasi destui pe aici gata sa dea bani grei pe asa ceva ...
ps: sal all  |
ablenche Joined: May 15, 2006 Posts: 0 From: Cluj-Napoca, Romania PM |
@petrutms
Daca vine miercuri da-mi joi un pm cu un nr de tel sa il pot vedea si eu ... dau 100 RON daca ma lasi sa-l ating ...
Si uite asa scoti tu investitia.
P900 freak |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
@ableche, pai at7unci modifica-ti semnatura: p990 freak!
hai sa ne jucam: dau 120 RON daca ma lasi sa il ating... primul!
ps: vezi ca vb intre noi, sa nu cumva sa te lasi pe amandoi si sa ne zici ca suntem primii amandoi!! |
Ma da nu aveti idei rele! Va anunt si o sa fac un review calumea
This message soon will be posted from a P990i
[ This Message was edited by: petrutms on 2006-05-22 08:00 ] |
Quote:
|
On 2006-05-22 07:54:22, petrutms wrote:
Ma da nu aveti idei rele! Va anunt si o sa fac un review calumea
This message soon will be posted from a P990i
|
|
=))  |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
U're the f***ing sh*t man! Abia astept poze, filme si de toate ce poate p990  |
LimpB Joined: Nov 30, 2005 Posts: 1 From: World Wide Web PM, WWW
|
hi guys nu de mult am cumparat un d750i , dupa voi cu se il fac in w800 ?(ce program sa folosesc sau interfata sa stiu si io, ca stiu la cine sa ma adresez)
P.S. l-am cumparat ieftin de tot 120 e , de la un prieten , telu ii nou dat nui din tara asa ca nu am garantie la el  |
ik_rus Joined: May 22, 2006 Posts: 5 PM |
Salut, io tot de-al vos't... S-ar parea ca de la primul post al lui Judge a mai crescut nr. romanilor de la 4-5 la 5-6 ) |
ik_rus Joined: May 22, 2006 Posts: 5 PM |
Am un k750i luat la fidelizare de la orange shi problema e ca se cam blocheaza, in special cand ma uit la filme shi la poze (cand folosesc zoom-ul) shi nu se reseteaza decat daca ii scot bateria... Are soft R1N035....
Heeeeelp pls... |
Quote:
|
On 2006-05-24 14:12:13, ik_rus wrote:
Am un k750i luat la fidelizare de la orange shi problema e ca se cam blocheaza, in special cand ma uit la filme shi la poze (cand folosesc zoom-ul) shi nu se reseteaza decat daca ii scot bateria... Are soft R1N035....
Heeeeelp pls...
|
|
eu as zice sa il duci inapoi la orange si sa depui plangere sa til schimbe ... faci putin scandal si se rezolva .. le arati acolo problema si te rogi sa se restarteze in fata lor  |
|
|