| Author |
Romanian Forum |
bdorub Joined: Mar 07, 2006 Posts: 3 PM, WWW
|
http://moby.e-messenger.net - pentru cei care au html, xhtml , wap 2
si http://wapy.e-messenger.net pentru restu'
web messenger yahoo care merge suer fast si... cel mai tare din romania..,. de pe orange... de pe wap unlimited  |
|
|
|
intrebare... exista vreo metoda sau soft cu care sa imi fac p900-le sa raspunda automat la un anume numar de telefon (cum s-ar spune prin popor "sa-l prind") ??
imi trebuie pentru ca un anume numar de telofon ma tot suna aiurea si m-am cam saturat
astept rasp,mersi mult |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
merci mult petruts.
o sa incerc azi.
|
PIANOSSO Joined: May 18, 2004 Posts: 62 PM |
@bdorub
Este impoaibil sa il prinzi datorita latentei sistemului de transmisie intre antene. Chiar daca telefonul tau inca suna, sunt sanse mari ca apelantul sa fi incheiat deja apelarea. De aceea uneori cand se primesc beep-uri, pe ecranul celui apelat durata convorbirii este 0.00.
Iti sugerez trei variante, in ordinea preferintelor mele:
1. Schimba-ti numarul (dar va trebui sa iti anunti toata agenda)
2. Salveaza numarul buclucas. Creeaza in agenda un grup (folder) care sa excluda numarul salvat. Seteaza telefonul sa accepte doar numerele din grupul respectiv (dar nu vei primi apeluri de la numere neinregistrate)
3. Daca tot vrei sa il prinzi, foloseste un HandsFree, care iti permite raspuns automat. Analog variantei secunde, seteaza-ti telefonul sa accepte apeluri doar de la numarul "preferat" (dar nu vei primi apeluri de la alte numere de interes). Poti incerca sa folosesti varianta aceasta doar pentru cateva minute. Cu putina sansa, poate te suna.
Ultimele doua variante nu au efect asupra SMS. Cei care nu sunt in lista celor acceptati, primesc ton de "Ocupat" si vor apare in lista ta de apeluri ca "Rejected".
[ This Message was edited by: pianosso on 2006-05-05 07:10 ] |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
nu ma , prea complicat ce zici tu. ia advanced call manager. faci ce vrei cu ala. blokezi orice nr vrei, poti seta sa nu ii raspunda - pune automat pe mut pt nr ala cand suna ( nici vibratii, nimic , decat ecranu cred ca se aprinde, dar la vers 2.50 nici aia nu se mai intampla) , sa dea busy tone , sa trimita sms, etc. The best program. cauta-l pe forumuri.
|
ACM ar fi fost a patra varianta insa nu incurajez pirateria software si, in plus, ACM va fi rezident in memorie - un dezavantaj pentru viteza telefonului, mai cu seama pentru memoria lui P900. Dau un exemplu: din momentul unui apel, dureaza aproape o secunda pana intra in lucru. Intre timp cauta in agenda si aplica actiunile definite. Pentru mine cel putin, e neplacut.
[ This Message was edited by: PIANOSSO on 2006-05-05 09:21 ] |
nu stiu ce p900 ai tu, dar la mine cu soft de p910, mergea perfect. nici un lag, intra instant in actiune, si era pus si pe startup, system app, etc. Nu am avut probleme niciodata cu p900 ,desi are ram putin. ACM nu cauta in agenda telef (contacts) in momentul apelului pt ca are incarcata agenda deja in ram si in propria app ( ACM) , acceseaza instant ce tre sa faca, nu e nici un lag. Si omu poate sa o cumpere daca vrea, nu tre piraterie .
[ This Message was edited by: petrutms on 2006-05-05 11:03 ] |
@bdorub
ACM e facut de bulgari. Il poti cumpara de la www.webgate.bg
@Petrut. Daca ACM ar incarca agenda in aplicatie ar fi un mare dezavantaj pentru ca ar folosi memoria neinteligent. Oricum foloseste algoritmi de cautare si identificare.
Evident ca il poate cumpara, dar nu de pe forum-uri...
Sunt sensibil si pretentios la viteza de lucru hardware/software. Pentru altcineva, timpul de reactie amintit mai mic de o secunda ar putea trece nesesizat. Am facut insa acea observatie pentru ca am intalnit oameni care n-au nici o idee despre cate programe ruleaza la un moment dat pe al lor telefon.
[ This Message was edited by: PIANOSSO on 2006-05-05 11:17 ] |
aia e problema lor , stiu si eu destui . Cel putin, noi astia de pe esato, ar trebui sa fim documentati in leg cu symbian uiq... io am avut 3 ani uiq - p800,p900, p910
|
bugsiiy Joined: Jan 10, 2006 Posts: > 500 PM |
Multumesc celor care mi-au raspuns |
|
mersi mult baieti... oricum ACM a fost solutia cea mai rapida dar doar pentru a da busy sau mute. am vazut ca pentru s60 este o aplicatie se cheata "magic call" care instantaneu (cel putin asa zice producatorul) raspunde la un apel. oricum thanks... am rezolvat cu ACM |
ursamajor Joined: May 05, 2006 Posts: 2 From: Romania PM |
Bine v-am găsit. E posibilă creşterea bitrate-ului codecului video la un K300, pentru a spori acurateţea clipurilor? Eventual un alt FW? |
creature Joined: May 07, 2006 Posts: 1 From: Romania PM |
Salutare. Stiu ca nu este aria potrivita pentru intrebarea mea dar nu am primit nici un reply pe aria Technical. Am dat search pe forum si am mai gasit intrebari asemanatoare dar fara nici o rezolvare. Deci:
Am un P800 & Bluetooth usb Bluesoleil. Am instalat driverul cu care vine ( versiunea 1.6.1.4 ) dau search dupa telefon, il gaseste dar iconul pentru "file transfer" imi apare in umbra. De pe telefon in calculator pot trimite dar nu si invers. Am instalat si ultima versiune de soft de la Bluesoleil si degeaba . Cu motorola V3 si nokia 6230i merge fara nici o problema.
Am incercat sa il conectez si pe un bluetooth usb MSI si nu a mers. Ma gandesc ca este de la driver pentru ca tot bluesolleil folosea.
Pls daca aveti v'ro idee de ce nu merge..... 10x |
bluetooth la p800 nu suporta FTP.
|
|
@creature
serial port e activ? daca da instaleaza PC SUITE de la SE si apoi conecteaza serial portul respectiv, dupa care in mrouter (care se instaleaza cu PC SUITE-ul) selectezi respenctivul port. teoretic ar trebui sa realizezi o conexiune intre tel si pc. cauta pe net plugin de windows commander pentru symbian devices (o sa potzi accesa memoria telefonului direct din windows commander dupa ce faci conexiunea respectiva)
trebuie sa mearga deoarece eu am un plugin PT P800 la FAR MANAGER si merge si cu p900 (dar repet este scris pt. P800 deci trebuie sa mearga)
sper sa te ajute cu ceva  |
|
|