| Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
io m-am gandit la un passat, si probabil un tdi 4motion 130 cai, manuala. cosumu e rezonabil, 6,5 mixt. sa vedem... pana in vara tre sa o am
|
|
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
masina este excelenta. mai ales motorul ala + 4motion. poate fi si tiptronic. believe me. acum, dupa >3000 km cu tiptronic stiu ce vb!!
anyway la 130 cai, o remapare usoara si alfel vei vorbi la 160 ps.
oricum succes!
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
stiu , la ala de 130 faci 160 lejer. . fara probleme . nu ma omor dupa tiptronic pe passat, pe golf o fi mai rapida, are un prieten un passat tript. si nu imi place cum se misca. poate pe 130 4motion a fi mai bine.. oricum o sa testez
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Aici asteptam si opinia maestrului: 701  |
pai 701 ce are..sau de ce zici ca e expert.. are tdi4motion?
pai passat e mai greu, deci oricum pe Golf trage bine. dar eu vb de ideea de cutie tiptrionc vs manual. merita..eu asa zic. uneori imi e dor de schimbat viteze, dar totusi.... merita!
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
cipri Joined: Apr 12, 2006 Posts: 117 From: Romania,Deva PM |
sal la toti.ma vreau sa va intreb ceva.am citit undeva ca sek750i poate face numa 6000 de poze la aceiasi calitate dupa care cele care au depasit 600 ies mai naspa.ce credeti?deja mam disperat cand am auzit, cam facut peste 1400 de poze si mai am vreo 5000.pai ce ziceti ii adevarat?
|
E absolut cea mai mare tampenie pe care am auzit-o in viata mea
This message was posted from my pc
[ This Message was edited by: petrutms on 2006-04-28 15:31 ] |
petruts, de ce nu esti sincer..e a doua mare tampenie..prima era aia cu memoria de card pusa pe k500 a lu amicu nostru de pe forum!!
nu poate fi adevarat asa ceva..oamenii din ziua de azi cred orice...ce logica ar fi sa se faca doar 6000 de poze? |
de acord, e doua mare tampenie
|
ce mai ziceti fratillor? ati vazut noul audi q7? e tare nu am ce zice, daca castig la loto mi-l iau . Desi sunt fan vw , mai ales touareg si phaeton
|
eu ma uit la Prosche Cayenne daca castig la loto..dar tres a castig mult, ca intai ma uit la M3CSL, la alte jucarii intai. nu prea ma omor cu jepanele. decat cand ma duc la munte..in rest, tre sa manace asflat pe paine...si sa fie cu rotile motrice pe spate sau toate 4 ca sa ma incante, dar nu ca la jepane, ci tractiune 4x4 pt asfalt.
|
joaca maine, ca e report
|
nu joc..eu astept sa castig asa... stii bancul ala... asa ca mi-e lene sa ma duc sa joc... next time! cu alte cuvinte mi-e lene sa castig..data viitoare! ) |
m-am hotarat ce telef imi iau pana la p990. SPV m3000. are cam tot ce imi tre mie de la un tel in afara de camera buna, da pot trai cu aia . am butonat cateva zile si sunt super incantat de el. in cateva zile o sa il am
|
asa am gandit si eu! exact la fel! camera mai slaba, dar destepte rau!! daca vrei aplicatii pt win mobile, vezi pe iphoneforum. si pe mobilewave.ro sunt baieti tari! sa il stapesti sanatos! tot mai multa lume trece de la SE la winmobile... sper sa se trezesac astia mai repde! |
|
|