Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Zaobstaraj si infra alebo bluetooth. Podla mna to urcite ide.
This message was posted from a T300 |
|
t630 Joined: Feb 25, 2004 Posts: 0 PM |
Ano, cez Bluetoth a infra tu je moznost odoslat obrazok, atd. do PC.
Mna vsak zaujima moznost posielania cez kabel. V t610 to vraj ide. Mam to z fora t610.cz |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Hey Slovaks,u've got gypsies' uprising. Stop chattin start discussin 2 ur community !
This message was posted from a T610 |
|
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
@t630 cez BT alebo IRDA si myslim ze je to pohodlnejsie, hlavne cez BT a je to aj rychlejsie, tak preco pouzivam kabel "neviaz sa, odviaz sa" :cool:
This message was posted from a Nokia |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
T630 no a ak nemas v kompe :bt: a budes ma stastie tak si zozenies :bt: usb kluc (ja mam napr. blue2 jabra) lacnejsie ako kabel tak o tom kabli nebudes chciet ani pocut. No jedine ze by si ho potreboval na ine veci ako je posielanie tém, obrazkov atd. :-)
This message was posted from a Z600 |
Aj ja si chcem kupit bt neviete ci bt usb kluc od msi ide aj na ostatne zakladne dosky? Ja tipujem ze ano ved to ide cez usb ale chcem mat istotu.
|
No teoreticky by to malo fachat bez problemov, ale nikdy nevies. Treba sa popytat u predajcu ci nemaju nejaku skusenost alebo si kukni nejaku recenziu na nete... No sak co Ti budem. Problem Ti moze skor robit operacny system alebo ako sa to stalo mne, ze som vopchal svoj :bt: kluc do usb-cka u kamarata a potom sme zacali instalaciu a... nefungoval nam uz ziadny ovladac, takze bolo veselo. No jednoducho treba skusat. :-)
zemiak Joined: Mar 03, 2004 Posts: 0 PM |
ahojte!
podarilo sa niekomu rozbehat icq cez wap? pouzivam orange panoramu a nedari sa mi. skusal som uz cMessenger a IM+ a stale nic. telefon pise connecting... a nakoniec sa nekonektne
mam t610
vdaka |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Je to treba odskusat na mieste cinu.Ja som natrafil az na treti usb-bt,ktory mi spajal bezchybnee mobil laj pda.
This message was posted from a WAP device |
Chlapi na mobilmania.sk sa rozputala celkom zaujimava diskusia o :se: mozno sem niekoho elrond aj naverbuje, jedneho uz aj verbuje :lol:
|
Veruze verbujem :-) ak sa to da tak nazvat. Inac ta diskusia je o novych telefonov :se:
|
No vazne hosi ako Tie nove founy vyzeraju-odvtedy co nemam po packe dennodenne net tak som ùùùplne mimo. Cital som nejake parametre tu na Esato, ale z toho si clovek velku predstavu neurobi. :-) zeby som predal moju Z600? Hehehe
|
Vyzeraju celkom dobre, hlavne K700 je krasny fon a ani parametre nie su na zahodenie. Trochu som ale sklamany s absencie EDGE.
Mne sa tiez pacia, hlavne S700 ma zaujala. Asi si teraz kupim z600 a potom ju vymenim za s700 :-) co poradis Elrond? Mam pockat na s700 alebo kupit z600
|