| Author |
from Greece ? |
n|ck_xp Joined: Feb 16, 2002 Posts: 363 From: Greece/Rhodes PM |
Kai meta ta kinita pou erxonte exoun oxi mono MP3 alla kai radio... |
|
|
Opote to PDA mou ipaq 3835 kai to MP3 mou Sony MS-9 tin kanoune aberta...
Simera tha ta balo gia poulima sto ebay.com |
Pio kala na ta pouliso apo tora pou ine kai ta 2 ta teleutea montela pou kikloforoun para na perimeno na paro kenourgio tilefono prota kai meta na to alakso giati mexri tote tha exoun bgi ta kenourgia montela PDA kai MP3 kai tha pesoun oi times sta palia...! |
Kai opos lei kai i parimia to gorgon kai xarin exi!! |
Kai molis simplirosa ta oxtakosia!!!
Ante kai sta xilia!!! XAXA |
Loipon pedia epidi ime sto kolegio kai se ligo ksekinai to mathima mou tin kano lamogia ok?
Tha ksanabo molis pao sto spiti gia na ta poume...
Loipon ta leme |
greg2002 Joined: Mar 08, 2002 Posts: 26 From: Greece/Thessaloniki PM |
Gia sas paides!! moilis epestrepsa apo to 3imero tou pasxa, terma to dialeima ta kefalia mesa!! irthe i ora na diksoume tis katharistries pia einai i pragmatiki tous thesi! Eixame kanena simantiko neo ektos apo to fagoma to ovelia?? Den mpeno sto kopo na diavaso ta proigoumena giati einai para polla.  |
greg2002 Joined: Mar 08, 2002 Posts: 26 From: Greece/Thessaloniki PM |
ti leei?? poses meres pistevete oti emeinan??? tha einai week 20 ii tha mas pane stin week 21-22-23 kai paei legontas??? Mi ksexnate oti eimaste stin ellada kai eixame mia evdomada masas kai krepalis!! |
tigra Joined: Feb 23, 2002 Posts: 3 PM |
elpizw na meinei w20 giati alliws i sonyericsson einai gia ftisimo
pantws egw pou rwtisa apo kalamata ti ericsson service (einai filos mou) den exei idea pote tha bgei auto to programma!isws prepei na ton aporipsw kai na tou faw ti thesi!lol
|
salonikat68 Joined: May 02, 2002 Posts: 152 From: greece/salonika PM, WWW
|
na sou po gia mena ine kalitera week22,grofo panelinies kai tote teliono.etsi den tha mino piso!!!!
 |
|
Quote:
|
On 2002-05-06 17:09, john74 wrote:
Quote:
|
On 2002-05-06 16:23, salonikat68 wrote:
THNKS STORMLORLD
aki akomi ena simerino provlima(edo kai 3 mines pou exo to kinito)to joystick den pai eukola kato kai aristera.les na ftei i skoni i oi 140000 peripou kinisis???
|
| Ego eho peripou 200000 moves sto joystick kai den eho provlima
|
|
telika simera douleui mia xara.den ksero ti skata ixe xtes... |
|
kanenas on-line????????????????ti ores mpenete re pedia?an den iste mesa kai to vradi tote...
 |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
koita salonikat68 den boleyei emas me ths panellinies week 22 giati to tote tha grafoume akoma kai tha exoume akoume mia dio bdomades mprosta katalabes? opote kalytera na to feroun week 20 giati allios tha gtamhthoume!
Battlecruiser Reporting... |
Stormlord Joined: Apr 21, 2002 Posts: 45 From: Greece/Xania PM |
koitakste malakia: ston ypologisth mou pou exo xp otan patao quote me paei kanonika sth epomenh sel gia na grapso eno stou gerou mou ton ypologisth pou exei 98 otan patao quote me paei sthn arxh ths selidas kai meta psoles... ti skata trexei?
Battlecruiser Reporting... |
|
re an to vgaloun tora ta ime oli mera me to kinito sto xeri kai sto internet kai to diavasma tha kani ftera...
week22 ti imerominia ine akrivos? teleuteo mathima panellinies ine 10 iouniou |
|
|