Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
Gezza Joined: May 20, 2004 Posts: 8 From: Gyor, Hungary PM |
HahĂł! Nagyon leĂźlt a magyar topic :-(
This message was posted from a WAP device |
|
udihamudi65 Joined: Sep 21, 2004 Posts: 4 PM |
hello everyone!
i am visiting bulgaria i a couple of days. is there a place in varna or sofia where i can buy the S700?
thanks |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Udihamudi65 - that`s a bit difficult question, cos this is here a Hungarian forum and not Bulgarian, at the moment we have no hungarian member between us so we can`t tell you where you can buy... Sorry, dude!
Hát igen mit is mondjak, picit elnéptelenedtünk!
Mondi, használsz netet, vagy csak wapolsz? Mert ha netezel is akkor kattints az MSN-címemre, lehet hogy hosszútávon egyszerűbb lenne!!!
Üdv, Roobi
|
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
Robi! Remélem olvasod néha a fórumot! Sajnos biztos, hogy nem tudunk találkozni, mert péntek, szombat, vasárnap én szinte mindig Kecskeméten vagyok. Kéthetente szombatonként (most éppen 16-án) pedig még dolgozom is de. anyáméknál, úgyhogy ez most nem nyert! Egyszer gyere hétköznap és akkor szakítok rád biztosan időt!
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
Leks Joined: Jan 12, 2003 Posts: > 500 From: Sweden PM |
3-0
|
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
De meghalt ez a topic! Már senki nem jár ide a magyarok közül?
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
hi my friends..
how are you???I thought that i will come and visit you..i hope you don't mind my visit..
how it is going here???all asleep???
good night then and speak to you sometimes...
[ This Message was edited by: sorac on 2004-10-17 19:35 ] |
Wow...
Itt tenyleg semmi elet... hmmm... miert is van ez...
VALAKI HOZZON MAR EGY TEMAT...!!! |
bikemama Joined: Oct 31, 2004 Posts: 33 From: where there's coverage... PM |
Sziasztok magyarok! De jó, hogy beestem ide, úgyis panaszkodtatok, hogy punnyadt a fórum.
Én egy büszke és elégedett T610-tulajdonos vagyok, immár egy éve és két hónapja van velem az én kis szívem csücske, akivel a T-Mobile flottáját erősítjük. Azelőtt Nokiáim voltak, régen 3210-es, aztán 3410-es, de jó útra tértem, teljesen véletlenszerűen, akció volt az Aranykártyásoknak tavaly, akkor vettem Őt.
Fizikálisan Közép-Dunántúlon lakom, de mint tudott, a szívem Skóciában lakik.
Esato rulez!
B'mama is from Hungary, Central Dunántúl region, eternal fan of the bonnie land of Scotland,proud and satisfied SE T610 owner.I belong to the hungarian T-Mobile network, formerly Westel Mobile Co. (The big T-M,they are sooooo gigantic, they've already bought half of the world....such a shame, my favourite cyclist races for the opposite team...)
"Certainty of death...small chance of success...what are we waiting for?" (Gimli) |
Hello!
Mit is mondjak, mondjuk maradjunk a sablonszovegnel... ISTEN HOZOTT!
Mint latod igen, kihalt a forum... De ha ide-ide jarsz es uzensz akkor remelem ujbol szinvonalassa tehetjuk a forumot udv ROOBI |
Hahóóó....? Eltűntetek! Bújjatok elő!
Majdnem vettem egy K700-ast, de lebeszéltek róla. Itt a fórumon is eléggé megoszlanak a vélemények. Kicsit sok rajta a műanyag, közelről olyan gagyisnak tűnt, a T610-es elegáns fémes alkatrészeit ismerve nem volt szimpatikus.Persze ettől még lehet tartós darab. De hát a memória..... betegesen gyűjtöm a témákat, főleg a Mobile9-esek nagyon ügyes társaság, és kezdenek nem elférni. Nagy bazi telefont nem szeretnék, nem fér el a tenyeremben, pedig eszméletlen jók ezek a vadi új SE készülékek.
Szerintetek melyiket kellene megvenni, ha az újak közül választani kéne ezen szempontok alapján?
Hmmm?
Mama
"Certainty of death...small chance of success...what are we waiting for?" (Gimli) |
Hello!
Jo kerdes, oszinten szolva halvany lila gozom sincs... Mostanaban nem nagyon fogalkoztatnak a mobilok... Valahogy nem tudom, en meg nagyon jol megvagyok a t610-emmel, nincs emmi baja, igaz mostansag nem is nagyon hasznalom, ha hiszed ha nem a classic theme van beallitva, nincs olyan ami jo, s olyan nagyon tetszene... Ha esetleg van valamid ami olyan hogy helyt all minden helyzetben es nincsenek olyan gondok hogy ez nem latszik, az nem latszik esetleg Z600-asra van tervezve es itt ott feher foltok vannak... akkor lecci szolj!!!
Szoval nem lettel ettol okosabb, hogy meilyik telefont vedd... de egyet tudok javasolni... az argumentumjaidat alaposan gondold at es ne engedj belole... |
Na jó, úgyis csak gondolatkísérlet volt.... én is szeretem a T610-esemet.Úgysincs jobb.A témák meg úgy jöttek, mint amikor először csak néhány bélyege van az embernek, aztán.....
pooeblo Joined: Dec 01, 2004 Posts: 3 PM |
Hello magyarok!
Nekem pl. k700-asom van és nagyon tetszik. Korábban csak nokiáim voltak, örülök, hogy már csak múlt időben kell rájuk gondolnom. |
Quote:
|
On 2004-12-05 09:09:52, pooeblo wrote:
Hello magyarok!
Nekem pl. k700-asom van és nagyon tetszik. Korábban csak nokiáim voltak, örülök, hogy már csak múlt időben kell rájuk gondolnom.
|
|
Nekem is tetszik, de tartok tőle hogy nem lenne tartós, a műanyag miatt.Furán "képlékenyen" mozognak a gombjai, mintha ki akarnának esni.A MediaMarktban próbálgattam egy bemutató példányt, annak egy már ki is esett, persze lehet hogy nem a K700 hibája, hanem az állat vásárlóké, mert minek is vigyázna olyanra, amit nem kell kifizetni... Pedig nagyon jók a paraméterei, elmélkedem rajta. Nekem is voltak Nokiáim, de az SE jobban bejött, egyértelmű.
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|