| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No stahoval som si to cez CZDC++ a ked som sa pozrel na rychlost, tak to prave ukazovalo 20kB/s a potom to stuplo na 40 kleslo a drzalo sa to na 35kB/s. Mam aj obrazky, keby si ich chcel vidiet, asi 5. Jeden 1.5MB subor som mal stiahnuty za 45sekund. No neni to bomba?
[ This Message was edited by: Elrond on 2004-06-14 15:48 ] |
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Ten gprs sa sprava divne. Aj ja som minule zacal download na 20 kbs ale skoncilo mi to na 5.4 kbs. :-l
This message was posted from a T610 |
|
To je normalne, ze to zacina na takej rychlosti. Mne sa to na tej rychlosti, ale drzalo.
|
Ale isdn drzal. No skoro ale urcite tak neskakal . Dokonca ani dial up tak nekolisal.
|
No ja sa uz tesim na aDSL. Uz aby tu bolo.
|
Ten adsl nie az taky lacny. Najlacnejsi pre domacnost vyjde 1500 sk aj phone pausalom. Linku som si ponechal. Mozno na rok.
|
Phone pausal neni az tak vela. Teda mi sme mali za minuly mesiac katuru za pevnu linku 95,-Sk.
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Boto, neda mi to, mas firmu zaoberajucu sa drevom? Dnes som bol na aute v meste. Bol som na krizovatke, ja som isiel bocit smerom do mesta a zrazu vedla mna prisla biela fabia (spz mala NZ) a na tej nazov firmy BOTO Priatel dreva a hned som si na Teba spomenul. Co ty nato.
This message was posted from a Z600 |
Nie nemam firmu na drevo. Ale tych s NZ poznam viem aj kde sidlia. Boto je prezyvka od mala. Ale ich za alujem, ze mi zobrali meno. Inak Boto priatel dreva sa mi paci. Viem ze robia nábytok.
|
No jo, keby sme zili za oceanom, tak by si to aj vyhral, ale tu nemas sancu. Aj si bol v tej firme?
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Aj mne sa to uz stalo. Som mal vymyslene meno firmy ktoru som chcel zalozit a vo Zvolene som potom videl firmu s tym nazvom:-( potom som si vymyslel druhe ale aj to je obsadene.
This message was posted from a Z600 |
Ten vcerajsi fut zapas Eng - Fra to ako keby hral Kamerun proti Senegalu.
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Nastastie nesledujem fotbal, mna to nudi...
Chlapi neviem co sa deje, ale dnes mam plne OW Maxi a je to nejake rychle!  |
|
Mna futbal tiez nebavi. Nejak pri tom . Bavi ma iba hokej a formula, co sa tyka pozerania sportov.
@Atlis Tak si konecne on-line. Vitaj v klube nas GPRS surferov. Ako sa Ti to javi? Ja ked to porovnavam s DIAL UP, tak zistujem, ze GPRS je rychlejsie.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Vies co, doteraz som na tom fical, teraz kludne skusam stahovat a tak, akurat som stiahol najnovsiu Operu 7.51 - je krasna... Odporucam... Subor mal 3.86MB, a mal som otvorene dalsie dve stranky - priemerna rychlost stahovania bola 3.8 kb/s... cez Mozillu. Takze pohodicka. |
|
|