Author |
"Oltcit vylepsovna" |
Hawker Joined: Sep 04, 2004 Posts: 1 From: Kosice, Slovakia PM |
A uz to nejde urobit tak ako predtym - kupis papiere, pripadne aj s autom, dovezies zvonku ten isty typ a urobis akoze prestavbu? To by mohlo byt lacnejsie... |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Quote:
|
On 2004-09-19 22:24:00, Elrond wrote:
Ja som isty cas tuzil po Alfe 33 1,7IE 16V. 203km/h, 8,5s zrychlenie a priemerna spotreba okolo 8 litrov. Nemci ju predavaju za 200 euro, co je 8000 na nase. Len ta sprosta dovozna prirazka 50000 ma serie. Hajzli. Uz by som ju davno mal.
|
|
No toje presne ta Alfa z ktorej motor som chcel dat do oltcita,nejaky holandania to spravili ale nemam vela info o tom.Ale jeden oltcit uz caka pripraveny na takyto ulet na zrazy a tak.a Alfa ma 4 karbce Webery a 155 kW.
What does not kill me, makes me strengthen  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Je to paradne auticko. Nizka poistka, nizka spotreba a dobry vykon. Uz len znizit a dat nizkoprofilovky nech to dobre drzi a po inom ani netuzim. Neskor este vytunit interier a exterier a bolo by to zihadlo.
|
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
@El a poruchovost+cena nahradnych dielov,ako je na tom?
Ayindyie |
Kazde auto ma svoje vyhody... Pacila sa mi napriklad aj upravena stara Volga, v ciernej a chrome...
|
|
No a to je dalsia vec, ktora ma odradza. Tieto starsie taliaske auta sa po mileniu zacali nejak kazit. Mali sme Regatu a ku koncu svojich dni to bolo na nevydrzanie. Hlavne elektronika zacala strajkovat, ale dalo by sa to vyriesit, len ibiza uz bola objednana a nechcelo sa nam to opravovat.
|
Quote:
|
On 2004-09-19 22:43:00, Hawker wrote:
Kazde auto ma svoje vyhody... Pacila sa mi napriklad aj upravena stara Volga, v ciernej a chrome...
|
|
A videl si tu co robia nejaki rusaci na zakazku ? Vypada to ako volga ale podvozok a motor je z BMW 730. V nejakom casopise som tom videl,ale bola to spica.
Quote:
|
On 2004-09-19 22:41:07, 7wcsnurka wrote:
@El a poruchovost+cena nahradnych dielov,ako je na tom?
|
|
Ked uz sa chces babrat so starymi autami tak najlepsie je kupit hned tri na nahradne diely,len aby to bolo kde zaparkovat
@jasne,vsak 200eur nieje az tak vela a 100% sa vratia.
Ayindyie |
Videl, dokonca to obcas mam v pracovnom compe ako tapetu.  Tie veci neboli z 7ckovej rady, ale z trojkovej, ak si dobre pamatam tak z M3, stara kasna rozsirena, strecha znizena, najviac sa mi pacila fotka, kde stoji vedla povodneho originalu... Jeden kamos mal volakedy davno fiatku 600 s motorom 2,0 z Mirafiori, upravenym podvozkom z Una, na ceste to pelasilo tak, ze ani 613tky nestihali...
|
|
Tomuto threadu by skor sekol nazov Slovak tuning scene alebo po nasom Slovenska tuningova scena.
*tymto nenavadzam na premenovanie*
|
No a to je to co sa mi paci
Quote:
|
On 2004-09-19 22:59:00, Elrond wrote:
Tomuto threadu by skor sekol nazov Slovak tuning scene alebo po nasom Slovenska tuningova scena.
*tymto nenavadzam na premenovanie*
|
|
dobry napad to mozem premenovat ?
El, ved ked vezmes do uvahy, kto to tu zalozil, niet sa co cudovat...
|
@Ty ako autor treadu asi ano
Ayindyie |
|