Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
aszem 95ös, automata volt, most már busszal kell mindenhova menni.
|
|
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
S terveztek ůj kocsit venni?
This message was posted from a T610 |
nem, nincs pénzünk
|
És mondjuk hasznŕltautň? Mondjuk nehéz elkčpzelni hogy angliŕban élsz és nincs pénzetek! Valahogy ha azt mondom anglia akkor mindig egy olyan elet jut eszembe ahol nincs szükölködčs!
nemtudom, csak nincs pénzünk, minden sokba kerül és nem keres az anyám sokat
|
Azt hallottam, hogy nagyon drŕga arra! S hŕzban vagy lakŕsban élsz?
házban, nem nagy de nekem elég, te miben élsz?
|
Én is hŕzban! Egy 3 szobŕs hŕzban, van sajŕt szobŕm, neked? ůgy lett megbeszélve hogy még két évig fogok otthon lakni, s utŕn az öcsém kapja a szobŕm!
nálunk 2 szoba van, nekem van egy és egy a szüleimnek. Milyen a szobád?
|
Mondhatom a szobŕmra büszke vagyok, prňbŕlom minnél hangulatossabbŕ tenni, amit még nagyon szeretek az a lŕmpŕk, hangulatvilŕgětŕs van nŕlam mindig, meg prňbŕlom hangulatossŕ tenni, ha gondolod holnap lefényképezem a telefonommal čs elküldöm mail-ben! Azért holnap mert ma sötét van és nem lŕtszik semmi! A te szobŕd hogyan néz ki?
az én szobámat august-ba meg csináltam újjá, most Így néz ki: sötét kék falak, sötét kék plafon, kék szőnyeg, nagy ágy, dartboard, TV és Plazstation2. Nem szoktam a szobámba annyit lenni.
|
Nekem 2 falam zöld, a mŕsik kettö sŕrga, és a plafon is sŕrga! Nehéz amůgy leěrni, mert sok komplementer van! Ha črdekel küldök kčpet, ha gondolod te is fčnyképezd le čs küldd el! Egy 5-10 percig nem tudok ěrni, mert megyek haza čs zuhog az esö es elŕzěk a telefonom! 5-10 perc můlva hazaérek!
jó, akkor majd holnap én is le fényképezem, nem túl jó a T610 kamerája, hogyha nem jön ki jól akkor digitális kamerával csinálom.
|
Hazaértem! Felölem fčnyképezhetsz rögtön a digitŕls kamerŕval, csak ne legyen ha lehet kérni ne legyen ňriŕsi a file, mert lassů a netem, szňval nem muszŕly max resolution-ön fényképezni, nekem csak pencam-en van igy azt hiszem jobb képet csinŕl a t610!
jó majd holnap próbálkozok képekkel és majd küldök. menyi volt a telefonod, és contract vagy nem?
|
|