Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Zatial som ziadne kryty na Z600 nevidel. Po pravde este len teraz sa u nas zacina predavat Z600 a napriklad kryty na t300 sa zacali predavat v mojom okoli este len asi pred 2 mesiacmi. U nas na Slovensku je to s podporou telefonov bieda.
Caf
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Dnes mi pisal kamarat zo SVK, ze jeho kolegyna si kupila Z600!!! Pochybujem ze bude vediet na co to vobec je...
Niekedy ma niektore veci fakt seru... a vraj si chce kupit aj MP3 prehravac... pche... sliepka...
My dear  |
|
Preco? Nikdy nevies. Napriklad aj tu na Esate su baby, ktore sa rozumeju mobilom a tak. Caf
This message was posted from a T300 |
|
No uz len preto, ze sa ma pytala po telefone na co je a ci mi to funguje a ci to pouzivam...
Ja netvrdim, ze by nevedeli nic o telefonikoch... ved na tom nic nie je... a je to fajn... lenze ked si nieco kupujem, tak je dobre ked o tom aspon nieco viem...
 |
|
No mozno sa to niekedy nauci pouzivat, ale ako pises, tak momentalne ho urcite nevyuzije naplno. Caf
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
hehe , to mate ako zo zenskymi na uradoch, co CHCU novy pocitac, lebo ten ich je pomaly....... ale cely svoj zivot robia s DOSovskymi aplikaciami a aj tak potrebuju nieco rychlejsie ako comp s 1GB proc. a vacsi monitor ako 17``
...ale nakoniec ho dostanu, a vam bude i nadalej musiet stacit ten vas zastaraly comp aj ked robite trebarz s grafikou...
tak to chodi..
 |
|
1GB procesor? :lol: Myslel si 1Ghz, nie?
|
Elronde! Nobody's perfect!
Inak uz som na SVK, takze som "najstastnejsi" clovek na svete :se:
This message was posted from a Z600 |
|
Ako tu mal raz jeden napisane: nobody is perfect, I am nobody, therefor I'm perfect
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
..samozrejme ze tam mali byt G Herz .. nevadi,
ako uz bolo povedane "nikto nie je dokonaly"
 |
|
To nevadi. Obcas sa sem-tam objavi nejaka chybicka.
"Nikto nie je dokonaly,
ja som nikto,
takze som dokonaly"
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Caute. Idem si kupit :se: z600 (konecne nebudem mat mobil ako kazdy teenager n3510i) a viete mi niekto povedat kolko mb ma mp3 prehravac do z600? Dik. :se:
This message was posted from a Nokia |
|
Idu don MS DUO karty, takze zalezi aku si kupis.
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Prave som sa pozrel ze stoji 10.000SK takze si radsej kupim klasicky MP3 prehravac na CD, ale aj tak dik za odpoved.
This message was posted from a Nokia |
t630 Joined: Feb 25, 2004 Posts: 0 PM |
Zdravim vsetkych. Mate niekto skusenosti so stahovanim fotiek,obrazkov,tem,... z t630 na PC? V recenzii na nmobilmanii.cz som cital, ze telefon tuto moznost neponuka. Telefon mam, kabel zatial nie. Dik za odpoved. |
|