Author |
Jugoslovenski forum |
gojnik064 Joined: Sep 18, 2003 Posts: 167 From: Subotica, Serbia PM |
E sad idem da pogledam na Mobtel-ovom sajtu MMS sto si mi poslao. Tako radi, ali jedino sto mora preko kompjutera ili preko wap-a.
[ This Message was edited by: gojnik064 on 2004-02-29 22:41 ] |
|
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
Ajd pogledaj. Bas se pitam koja je wap adresa za to. Sto nisu mogli da naprave da dobijes mms direktno na fon?
This message was posted from a T68i |
Dobio sam sms od Mobtel-a. From:38163xxxxxxx Pronadjite Vas MMS na http://www.mobtel.co.yu ili na wap.mobtel.co.yu. Identifikacioni broj poruke je mmc1;message-id=xxxxxxx . Date su adrese. Ajd ja cu poslati direktno mms na tvoj broj i ti ces takodje primiti sms sa info gde mozes da ga pregledas. Ja chatujem preko wap-a na http://www.airtel.nl/cgi-bin/chat.pl .
[ This Message was edited by: gojnik064 on 2004-02-29 23:04 ] |
Koji si ti tamo? feelix?
Heh, felix je moj drugar. Ide samnom u razred. Ja uvek koristim nickname GoJNiK. |
Morning felas. Kako ste spavali? Jel vam dobro pocela nedelja? :-o
Esato_user Joined: Feb 21, 2004 Posts: 3 PM |
(Sasa) dobro jutro narode! Da li mora biti upaljen bluetoth na drugim telefonima kada se radi bluejacking(neznam da li sam dobro napisao al ajde):-D
This message was posted from a WAP device |
Pa da, BT mora biti ukljucen da bi telefon mogao da primi ono sto saljes. Zasad je dobro pocela nedelja, ali tek cu videti kad odem u skolu. :-)
This message was posted from a T300 |
Koje lud da drzi upaljen bluetooth!
This message was posted from a T610 |
BlackAdder III Joined: Feb 29, 2004 Posts: 4 PM |
Obavjestenje :-): da dokumentujem prvi uspjesan bluejacking kod nas! Naime, zrtva je bila osoba zenskog pola (sto nisam znao) sa Blokiom 6310i ispred jedne Bg ambasade! Prvo je dobila poruku da baci tu kantu od mob :-) na sta je krajnje cudno odreagovala! Poslije 15-ak min sam joj poslao poruku: Kako sex? Djevojka se totalno izgubila, trebali ste da vidite taj izraz lica! Da sam bar odmah znao da je zensko, ne bih slao onu prvu poruku vec...
Heheh, zanimljivo. Trebao si jos nesto da posaljes. :-D
This message was posted from a T300 |
Slao bih ja vrlo rado do sutra, ali sam morao biti na faxu u 8:00, a to se sve odigralo u 7:45, dobro da sam i to stigao Sreca da mi je fax blizu  |
Mozes li mi objasniti kako da saljem poruke preko bluetootha i da li mora biti upaljen bluetooth na drugom telefonu!:-D:-D unapred hvala!:-D:-D
This message was posted from a WAP device |
Bt mora biti ukljucen na drugom tel, sada ja nisam bas koristio ove nove Nokia tel, ali valjda kod njih to stalno radi ili oni ne vide da je ukljucen ili vec tako nesto, za ovo nisam 100% siguran, neka kaze neko ko zna... ali u svakom slucaju ne treba njima govoriti
Ne znam koji mob imas, kod mene je T610 i ja radim na sljedeci nacin: dakle, mozes slati notes, ali ovako sam ja uradio, napravis novi kontakt i kao ime stavis neku poruku npr. baci tu kantu od tel ili vec sta smislis, ako je poruka duza mozes preci i u sljedece polje, kada to ispises, sacuvas, zatim ides na taj kontakt ides u opcije, na send, pa via bt... zatim telefon radi search sto pise u vrhu, poslije 10-ak sekundi kaze da li je nesto nasao, ako pronadje neki mob kliknes na njega i ode poruka njemu...
Predlazem da imas vec sacuvane neke kontakte, pa kada bude prilika da ti manje vremena treba...
Pozdrav i HAPPY BLUEJACKING!
PS Zivjeli korisnici novijih Nokia i neka ih je sto vise ) |
Hvala na pomoci! Imam t610! SE rules!
|