Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
Gezza Joined: May 20, 2004 Posts: 8 From: Gyor, Hungary PM |
@Roobi, koszonom szepen a több mint kielegito valaszt! Nagyon halas vagyok erte! Jo lotni, hogy mas orszagbeli magyarok is latogatják a forumot. Egyelore nem irok ekezeteket, mert ki kene tapasztalnom, hogy az Opera bongeszovel irt ekezeteket hogyan fogadja a forum. Tehat egy teszt: a' = á, A'= Á, e' = é, E' = É, i'= í, I'= Í, o' = ó, O'= Ó, .o. = ö, .O. = Ö, 'o' = ?, 'O' = ?, u' = ú, U' = Ú, .u. = ü, .U. = Ü, 'u' = ?, 'U' = ? (Automatic Encoding) |
|
He skacok, mijeza nagy csend?
This message was posted from a WAP device |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Hmmm... Gezza...
Nem nagyon értem hove ez a nagy tesztelgetés... írd le... majd megértjük, amúgy az opera egészen jól kezeli a fórumot, én is azt használom...
Örült lappangás honol a fórumon /egyezem veled /...
Tudod ez a vizsgaidöszak mindenkit kiborít, s ahogyan észreveszem ez alól csak én vagyok felmentve... Ahogy észrevettem tulajdonképp eléggé hosszú id?, mire mindnki végez a vizsgáival...
De ha azt nézzük te is elég sokat messze voltál ...
Gezza & CO: írjatok
Ui.: hosszú ö helyett rövidet használok ugyanis ahogy észrevettem egy kis hiba volt a kijelzésében "?" ...
üdv,
Roobi |
Roobi, csak azért próbálgattam ezt az ékezet tesztet, mert magyar honlapokon soxor rosszul jönnek vissza a karakterek. A WAP-ról nem is szólva. Szinte nem is lehet ékezetes emailt írni wapról, mert annyira tré (=gáz, xar).
Nem érzem én annyira a pangást (inkább csak a magyar topicban ), mert csak pár hete kezdtem itt a nézelödést. Nagyon tetszik a fórum, mert sok a segítökész ember és sok-sok élményt, tapasztalatot megosztanak.
Mit szóltok a magyar wapos fórumokon használt rövidítésekhez? Pl: x = sz (pixe orr), w = v (kiwagyi). Pár júzer a tejjes fonetikus írásmódot haxnájja, azaz azt írja, ahogyan kiejti a xavakat. Ez trehányság xerintetek és zavaró?
Én eleddig 1ébként Siemens párti voltam, de most lehet, hogy átváltok SE-ra. Nagyon megtetszett pár darab ugyanis. Föleg a z600/t630 jönne be nekem. Bár ha még a nyár elején kijön a Siemens cx-65, akkor lehet hogy azt választom. |
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
De rohat sokáig nem jártam erre. Látok sok új arcot, szia mindenki.
Robi, mi van nem szoktál már MSN-re menni?
|
Nos, nem is tudom melyikütökkel kezdjem.... nézzük sorban:
@Gezza - azt a lappangást úgy értem, hogy itt a Magyar fórumban uralkodik lappangás!
A kérdésedre a válasz... mint látod nem nagyon szoktunk használni slang-et... régen én is axt a njelwet haxnáltam, de nem nagyon jellemzö,
Ja a nép erre nagyon sagítökész!!!
@Tibi - hm... igazad van ritkán vagyok az MSN-en, de mióta gipszben van a kezem megnehezült az írás is! Meg a normálisabbb gprs szolgáltató fizetös lett és méghozzá nagyon drága, a másik meg nagyon lassú, de ígérem lassan egyre többet leszek MSN-en, mert nincs mostmár olyan sok tanulnivalóm |
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
No srácok! Újra itt! Kedden végeztem az utolsó vizsgámmal, tegnap megtudtam, hogy sikerült, úgyhogy mostantól szabad és boldog ember vagyok szeptember elejéig (illetve annyira nem szabad, mert ha minden igaz jövő héttől anyáméknál fogok dolgozni egy kis zséért!)!
Tényleg lappang egy kicsit a magyar részleg (nem túl sokat, kevesebb mint három oldalt kellett végigolvasnom ahhoz, hogy mindent "bepótoljak"), de azért remélem, hogy lassacskán újra "felébred" csipkerózsika álmából és a legaktívabbak közé kerül újra!
Steve
U.I.: Egyébként ha valakit érdekel 4.0 lett a kredites (súlyozott/ösztöndíj) átlagom és én ennek nagyon örülök!
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
Gratula Steve a vizsgáidhoz! Nehezek voltak?
This message was posted from a WAP device |
láttátok a telefonomat? mutatjak képet róla milyen lett? |
Vééééégre...
Megindult az élet, csak azt tudnám ki volt a szöke herceg a fehér lovon... vagy nem így megy az a mese???
@ Steve - gratulálok, szép kis teljesítmény!!! S örülök, hogy ismét erre látlak...
@Tec9 -nem haragudnék, ha itt is bemutatnád a telefonodat!!! |

[ This Message was edited by: Tec9 on 2004-06-11 17:32 ] |
Szép... nagyon szép... habár ha azt mondanák hogy most befestik a telefonomat ilyen szép színesre akkor egy picit azért haboznék hogy odaadom-e vagy sem
DE MI TÖRTÉNT ITT... SENKI NINCS ITT, SENKI NEM JÁR ERRE??? |
stewie Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Croatia PM |
Hello folks
I need an advice: i live near hungarian border (in serbia),about 60 km from szabadka and i'm always buying phones from hungary because there i can find brand new SonyEricsson's without worring to get a second hand phone,which is case here in serbia.
My question is do you where on the hungarian web pages can i find information about stores in hungary and mobile phone prices...?
Sorry,but i don't speak hungarian...
[addsig] |
Hi Ivan!
Ja se zivim u Subotici i imam iste probleme sa telefonima (izvini, moj srpski nije bas najbolje). Ja kupujem isto moje telefone u Madarskoj...
Zvoli, tu su linkovi:
Vodafone.hu-engleski
T-mobile.hu-engleski
PannonGSM.hu-Bee-telefoni
Ne znam, ali je moguce da kod PannonGSMa ima jos neke akcije...
Forint je oko 265-270HUF/1EUR, ne znam tacno!!!
Ako imas jos neke pitanje onda jednostavno pitaj nas...
[ This Message was edited by: roobi on 2004-06-15 10:39 ] |
hahahaha, aszt hittem nem tudsz szerbül |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|