| Author |
Romanian Forum |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Proof concept pe layere, nu stiu cat de compatibil va fi cu marea masa , pentru ca necesita html 4. Cu Opera merge, cu cel intern nu. Ramane de vazut, cam ce detine lumea, sa facem niste statistici, si sa alegem, ultima varianta ( asta ) este chiar super, poti pune cate layere vrei, puncte de interes, mama mama, cred ca vom face pe layer, ramane de vazut
wapy.home.ro/layer.zip , cu tot cu ce trebuie in fata
Hai ca ma bag la somn, ca nu mai stiu sa scriu.
Sa descarcati fisierele, le decomprimati si le bagati in telefoane, sa-mi spuneti cum sunt.
[ This Message was edited by: bogdan1978buc on 2005-12-05 23:58 ] | |
|
oc.gfx Joined: Dec 06, 2005 Posts: 24 From: muenster.de PM, WWW
|
hop si eu ... acum am descoperit si eu coltul asta romanesc. misto ...
3210.M 35.T 610.P 910i |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
welcome!
cati mai multim cu atat mai bine..
cum ai ajuns p esato? |
|
boah ... ieri l-am descoperit in orice caz ...
Cautam aiurea pe net "Tips & tricks" pt. SE P910 si printre altele am ajuns aici ... si mi-a placut comunitatea.
3210.M 35.T 610.P 910i |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
bogdane ia de aici feedback : pe k750 merge ok fisieru html, dar layeru ori e mai jos, sub poza princ, ori se muta cum are el kef, cum dai scroll ( la aia cu fundal fix). asa ca... solutia tre sa fie pe langa... Io zic asa: jpg, editate cu strada inrosita in ceva editor de imagine, puse in html. memoria nu e o prob pe k750.
|
@petrut: mersi pt. feedback. Deci avem 2 variante si anume alea care le-am pus aseara. Vom face in felul urmator, ca sa impacam si capra si varza: se vor crea 2 variante, imaginile vor fi aceleasi, doar codul html se va afla in 2 variante. O mica diferenta va aparea si la imagini, in sensul urmator:
* vom avea varianta light la care se va pune background poza mare, si imagine inserata, deasupra, cu strada
* varianta hard va consta in layer de baza=careul zonal, layer 2 strada si layer 3 numerele stradale ( macar de unde incepe numaratoarea si pe ce parte este par / impar ) puncte de interes ( McDonald's, KFC, Spital, Metrou, etc. )
Va iesi ceva bine, in final. Ce-i care au smartphone isi vor instala un browser cu care vor putea vedea varianta cu layere, etc. |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
am incercat si eu, dar nu stiu cum sa o pun pe telef...
adica sunt mai incepator in asta..
am downloadat fiserul in format .rar, si asa nu merge sa il pun, si niic daca il redenumesc nu merge..cum il pun sa il vad....pe tele.
merci |
space2 Joined: Jun 15, 2004 Posts: 218 From: Lund/Sweden PM, WWW
|
@bogdan: Scuze, de mult timp n-am fost pe forumul asta.
Sub windows nu stiu exact cum trebuie facut chestia, dar daca cauti dupa cuvintul "ESYN=3" cu google ar trebui sa gasesti ceva util.
[ This Message was edited by: space2 on 2005-12-06 17:39 ] |
@space2: mersi pt. sfaturi, si pt. eforturile depuse in materie de soft. @all: harta se rezarhiveaza (winrar), si acele fisiere se pun in tel. Ce telefon ai? @petrut, layer nu vrea pt. ca nu suporta browserul ( e mai jos de html 4.0 ), memoria nu-i o problema pt. tine, poate pt. altii  |
frate da mai da si tu pe messenger. . stiu ca browseru nu suporta, pacat ca opera mini nu poate deskide fisiere locale html. Oricum se vede beton si merge f bine. voi astia cu tel mai slabe, gen k700, s700, ia ziceti cum merge
[ This Message was edited by: petrutms on 2005-12-06 17:55 ] |
Inca o chestie: daca exista vreun browser pt. telefonul vostru, fie ca e vb. de opera mini, doris, opera, netfront, etc. incercati cu acel browser, orice varianta functionala e binevenita. Abia astept sa ne apucam de treaba Daca mai gasiti doritori, ar fi excelent. Cand vreti sa demaram sa spuneti cu voce tare! |
man, pune cumva pe un site temp un demo . adica fisieru html cu tot ce tre, si da linku. . sa vad cum vede opera mini. poate merge asa..
mai stii?
|
eh, am testat si pe opera mini. descompune in layere , ca si browseru intern de fapt, numai ca pe browseru intern se vede muuuult mai bine , ai scroll, etc.
acuma ca ne-am lamurit... cand ne apucam?
[ This Message was edited by: petrutms on 2005-12-06 18:49 ] |
Pai eu astept sa vedem cati ne strangem, si sa aflu data de incepere. Cine are tzeava ( petrut ) este rugat sa descarce hartile de pe hartionline.ro, sau daca gasim harti mai bune mergem pe cele din urma. Trebuie sa stim cati suntem, si sa facem niste estimari cam cate strazi poate face fiecare pe saptamana ( ceva relativ ) ca sa vedem cum stam, daca alegem hartionline, avand in vedere ca pozele au copyright vreau sa vorbim cu ei despre licenta, ii vom anunta intentia, cum ca vrem sa facem ceva freeware si ca avem nevoie de acceptul lor, care sunt conditiile pe care trebuie sa le respectam, etc.
Cam ce judete sa bagam in prima etapa? Personal sunt interesat de Bucuresti, Ploiesti, Targoviste, Buzau, Alexandria, Giurgiu, cam in ordinea asta. |
|
si eu as vrea sa ma bag ... poate cu petrutms pe Cluj daca e de acord.
- am testat si eu ... aceleasi rezultate, descompune layere-le.
daca am inteles eu bine, vreti sa faceti un 'program html' cu hartzi ale oraselor, in care user-ul are posibilitatea sa caute strazi, acestea fiind afisate asa cum am vazut in exemplul lui Bogdan ? suna interesant ... cand incepem ?
[ This Message was edited by: oc.gfx on 2005-12-07 00:22 ] | |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|