| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Rodicia sa pomylili. Nie14teho tohto mesiaca ale az buduceho. Este ze som to skontroloval.
This message was posted from a T300 |
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
lovaci co vy o com hovorit?
This message was posted from a WAP device |
tak vcera som skusal gprs orange na webe.stahoval som mp3.rychlost bola asi ako dial up zacalo to 12 kbs skoncilo okolo 3.6 kbs.v celku ok.priemer asi 5 kbs.aj pohyb po strankach bol svizni.v celku som elrond sa asi pomylil ked hodnotil ir a ten 2. je prakticky ovela rychlejsi.cez ir som ne synchro mp3 asi 4.6 mbcez to bolo 4 min usb 1.1 asi 2 min. |
|
Jak pomylil? Ved som hovoril, ze je rychlejsi ako IR na mobiloch, ale opacne je to naopak, pokial to neni limitovane. Kapis?
|
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
@Elrond
No to je fakt pruser ze mas take problemy.. a mlady chalanisko, ..strasne. Dufam ze budes co najskor v poriadku a ze si doktori daju zalezat a daju Ta dobre dokopy. Drzim palce na operaciu.
Ja sa mam v Cechach vcelku fajn, robota je tazka a je jej stale vela, ale aspon si dobre zarobim a v podstate sa clovek vsade narobi, no nee? Ale je tu perfektny kolektiv. Vsetci kolegovci su mlady ludia a su super (az na jedneho, ktoreho mam v kancli ja.. je to stary nemecky paprda, ktory si s nikym nevychadza.. ale chcu ho prepustit).
Byvam na hotely ktory mi plati firma. Majitel toho hotela je slovak, taky fajn chalan mlady. Chodime spolu sa von bavit a tak. Inac @ tu mam uz dost priatelov, ani som necakal, ze tu budu ludia tak fajn. Dokonca su lepsi ako mam skusenosti na slovensku. Budem tu dokedy ma to tu bude bavit, ale minimalne este taq 1-1,5 roka. Hovori sa tu len po nemecky (v praci) co mi tiez len prospeje, dokonca mi teraz zvysili o 7 litrov plat. Na slovensko chodim raz do mesiaca na 3 dni +vikend..
Taq asi taq..
Maj sa pjekne zatim a DRZ SA !! Drzim peste.
[ This Message was edited by: jacque on 2004-06-10 15:00 ] |
|
Dik. Som rad, ze si Ti v tych Cechach tak dari. Obcas sa ozvi. Zacali my chybat tie tvoje obrazky.  |
|
Idem off. Mam zicany DVD film a idem si ho pozriet. Takze asi tak za 2 hodiny sa vratim.
Caf
|
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
Maj sa, caff |
|
No uz som spat. Dobry film to bol. Vola sa to daddy day care
|
elrond kedy ides do nemocnice,v pondelok alebo az 14 jula
This message was posted from a WAP device |
|
14 jula
to nie je co zavidiet.zajtra idem rusit telecom fix line.nahnevali ma dali mi pokutu ze som nezaplatil na cas fakturu.boha ale sme ju ani nedostali.tym padom ale koncia.objednan asi ow maxi alebo este uvidim.  |
|
Su to spiny. A co keby si sa im postazoval?
Quote:
|
On 2004-06-10 21:01:32, Elrond wrote:
Su to spiny. A co keby si sa im postazoval?
This message was posted from a T300
|
| aj som sa stazoval,ale povedali mi ze ked som nedostal fakturu mal som im zavolat.Len neviem ci robim dobre,ze ich rusim.Zena hovori ze nech si to rozmyslim.Boja sa ze internet budem mat len ja v mobili.Boha ale ked to gprs nebude chodit tak skrachujeme.Sestra povedala ze ma prizabije ked to spravim.Ale je to spinavost 10 rokov platim na cas a nie malo(niekedy aj 10000 - 12000) raz nezaplatim a oni si robia so mnou co chcu. x:
boha jak chodim medzi madarov tak zacinam pisat ako oni hovoria "hodit" malo byt chodit
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-06-10 20:27 ] |
|
Ked im pohrozis odpojenim, tak by sa mali umudrit. Konecne im dochadza, ze aj na obycajnych uzitateloch zalezi. Uz ich maju aj tak malo.
|
|