Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Szóval új munkahely... érdekes...
|
|
exij Joined: Apr 16, 2004 Posts: 0 From: Wien/Budapest PM |
Sziasztok, regota olvasgatom a forumot szinte az elejtol es most elhataroztam hogy en is irok, bar nem vagyok rendszeres latogato, de majd igyekszem |
@ Exij
Előszöris, isten hozott a mi kis csapatunkban, s egyben a Magyar fórumon is!
Örülök, hogy új taggal bővültünk!!! Kár hogy nem jelentkeztél előbb... ha már végigkövetted a Fórum eseményeit...
Remélem minnél többször látunk erre...
Ha jól látom te is két terültehez tartozol...
Dann wo lebst du?
[ This Message was edited by: roobi on 2004-04-16 23:16 ] |
en most ausztriaban, Becsben jarok suliban de csak erre az evre, aztan huzok vissza Pestre. Viszont annyi elonye volt dolognak h vettem 1 eves elofieztessel meg oktoberben 0 euroert egy T610est:) Allati h itt milyen akciok vannak a telefonokkal. |
Szia...
Bocs hogy nem válszoltam rügtön...
Szóval Bécsben tanulsz... tök jó... s mit tanulsz?
Háát igen... nyugaton ez márcsak így van... ingyen osztogattják a telefonokat... csak az egyedüli gond, hogy ha le is jár a hűségnyilatkozatod, akkor is nehéz dekódolni a telefont
Üdv...
rules |
Boccs hogy csak most irok de olyan bulin voltam tegnap Pozsonyban, hogy csak most tertem magamhoz. Közgázt tanulok itt de csak ezt a két szemesztert, gondoltam kijovok kis szabadsag osok nelkul stb...
Fuggetleniteni a telefont pofon 1szeru itt. csak bemesz egy telefonboltba amit foleg torok arcok uzemeltetnek, igazabol nem is tudom mibol elnek hisz itt mindenki a szolgaltatokanl vesz/kap telefont szinte. NA szoval barmelyik ilyenbe bemesz 10 euroert fuggetlenitik a telcsit. Mar reg megtettem:) |
Szia ismét!
Az én telefonom is "függetlenített", mert erre ugye más nincs, csak azért kérdeztem, mert már hallottam olyat, hogy német telefonokkal meggyűlt a baj... De ha megcsináltad már akkor semm... vedd úgy mintha nem is szóltam volna semmit! Pozsony?!? Hmmm... Bécs meg Pozsony nincs éppen közel egymáshoz...
S mennyire vagy megelégedve a telcsivel?

[ This Message was edited by: roobi on 2004-04-18 20:23 ] |
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
na sziasztok, itt vagyok. Látom roobi már nem waprol Ír. Szoljatok amikor itt vagytok. |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Szia baratok! Hogy vagy? Jo vagyok? Ha roobi? Am I better in your language now? ;-) Still learning! Kiss Afrodite!
This message was posted from a Z600 |
Na Hali, latom kisse lelassult aa forum, majd azert irjatok. Na csako |
@ roobi. CSak most vettem eszre az irasodat, az elobb mikor kuldtem az uzenetet akkor nem, sorry. Poszony es BEcs nagyon kozel vannk, kb 55 km ami kocsival nem sok (kb 30 perc), es hat tobben mentunk kocsival. Telcsivel meg vagy elegedve csak azt sajnalom mint gondolom sokak h a regi t68-asomnak a kamera minoseg sokkal jobb volt es ide is aldozhattak volna egy vga kamerat. ja 1ebkent, meg roobi egy kerdes hogy lehet h szerbiaban elsz es alig tudsz szerbul? sehol nem kell hasznalnod? tok jo h magyar az anyanyelved en azt hittem h a hataron tuli magyarok kezdenek beolvadni ugymond. es amit irtal h nem kedveled a szerbeket. en ismerek parat pesten es ok nem annyira rossz fejek. de biztos masok mint akik ott vannak. na csak ennyi, udv |
Sziasztok! @ Tibi! Szia, lŕtom visszatértél! Remélem nemsokŕra kapok/unk egy kis élménybeszŕmolňt! @ Atlis - yeah, your hungarian is much better! You can be proud! @ Exij - tudod ég és föld az ottani és az itteni szerbek közt! Söt a délebbi szerbek is normŕlisabbak!
This message was posted from a T610 |
szia, na mi történt itt amikor el voltam? Láttam hogy van amikor nem telefonról Írsz robi, ezzel mi van? |
Szia!
Biztos emlékszel, hogy még pát hete megpróbáltam beállítani azt, hogy tudjak internetezni gprs-n keresztül! Nos az ugye nem sikerült, de mint kiderült könnyen megoldható a másik hazai hálózattal... szóval most azon keresztül vagyok online... Nemis olya bónyolult ugye? Viszont lenne egy kérdésem... van neked ICQ? Mert egy picit nehézkes az internet, mert nagyon lassú... igaz vana mikor eléri a 1-2kb/sec-et...
Szóval akkor mesélj.... milyen volt?  |
nem használom az ICQ-t. Nem csináltam semmi jót, segittetem a anyám testvérének be rendezni a házát és más ilyen munkákat. A unokatestvérem adot két CD-t amin rajta van a macromedia flash mx-t és photoshop 7-et, most ezeket próbálom ki tapasztolni. Te mit csináltál? |
|