| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
NOkia neni spolahliva. Bracho mal blokiu a aj sestra a obidve sa kazili a vlastne stale su pokazene. Najnovsie nereaguje klavesnica na 3510i a na 3510 nereagovala dobre od zaciatku. V zivote by som nechcel f**kiu.
|
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Ale ja som nemyslel N 3510 resp. N 3500 i ale trochu lepsiu napr. N 6230. Co som mal ja problemov so T 68i ked mi restartoval pri kazdom tretom prichadzajucom hovore,tak to asi nikto nemal. A bol to len soft.
Mal som aj nokiu neviem uz jej meno bol to taky banan,vydrzala mi 4 roky bez problemou s 1 baterkou - zazrak!
Len potom som sa dal na ericssony T 28w, T 68i a T 610.Uz som si na ne zvykol. Vcera mi dala sestra aby som jej prestavil nokiu a nevedel som to tam najst.Tak som si zvykol na ale dufam si odvyknem.
Nevies preco mi ten bohovsky T 610 vypne reproduktor ked som pripojeny na web. Robi mi to len na notebooku na pda nevypina.Potom rano volam a nic nepocujem,kym ho za hovoru prestavim tak to druha strana skonci.Presne toto mi robil aj T 68i.Ale iste je to v softe. x:
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Mozno v softe, ale pozri sa, ci vo windowse nemas nastavene nieco ako vypni reproduktor modemu. Teda vo WinXP take nieco je a aj v ostatnych oknach, len neviem ako sa to presne vola. Mozno to fonu stisi reproduktor. Mne ale take nieco nikdy nerobilo. NOkie sa kazia vseobecne. Vychadza to asi 28/100 Nokii a 1/1000 sa kazi. Je to statiskitcky overene. Ty mas asi tu jednu.
|
Ale vsak moj nie je zly.ja len na nom hladam malickosti aby som zmenil znacku.
Problemy uz poznam viem co robit :
nespolahlive nabijanie - cistit kontakty a opakovane pichat
odstavenie reproduktora po datovych prenosoch - volat vypnuty tel a nastavit
nemoznost sa dostat na poslednu stranku tohoto fora - nechodit tam
A to je asi vsetko.
Ale zas pre zmenu tie telefony ( ) sa spoja s kazdym nepodarenym
pocitacom a kazdym sposobom, preto som ich kupoval.
|
Daj si to upgradnut uz konecne. Aky mas vlastne firmware? A na aku poslednu stranku?
|
R1 013 ale ja sa upgradu bojim.Aj dnes som tu cital ze po upgrade firmwaru nezapal ani mobil.
Je to zvlastne ale ja sa nedostanem zo Slovenského fora s prvej strany
dalej.Skusal som britov ti maju 28000 prispevkov islo skusal som Svedov
tiez to islo.
Uz som davno nerobil konspiraciu ale uz musim. Myslim,ze Atlist tu do tohoto fora
nasadil nieco - virusove presne na moj mobil aby som sa nedostal dalej
alebo ty. Inak si to neviem vysvetlit. ten mobil chodi po celom light fore okrem Slovakia fore. No a kvoli tomu si mam upgradenut fw. Ved sa mi vysmeju ked im poviem dovod.
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Reprak po spojeni na net fon stisi aj mne, je to asi ochrana a mozno aj nastavenim hlasitosti rep. modemu. To najskor. Ked tak rozmyslam bude to asi ono. Zajtra to checknem. Boha jeho nech uz je 15-teho... NOkie su peknd icoviny. Af som nainstaloval oxygen manager (musim uznat fma sa nechyta... :-l ) a do tej jej 6100 neostanem cez irda nic okrem kontaktov... Tak dobru noc a zajtra zas!
This message was posted from a Z600 |
|
Mne na T300 nejde ziadne html light a na brachovej Z600 to ide uplne v pohode. Upgradu fw sa nemusis bat. Kde to bolo, ze mu nejde zapnut fon po upgrade? Inac si myslim, ze to nie koli tomu. A upgradni si to. Budes mat rychlejsi a stabilnejsi fon a o to tu predsa ide.
|
|
@Atlis Tesim sa spolu s tebou na 15teho. Uz aby to bolo.
@boto Ta prva stranka Ti mozno blbne koli tomu mravcovi, co tam dal jacque, ale to je len dohad. Kazdopadne to blbne len tebe.
|
a kde to mam upgradenut v blave oproti polusu.kolko to trva dufam im ho tam nebudem musiet nechat.na prvu stranu sa dostanem len z nej nie dalej x:
This message was posted stupid t 610
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-06-06 21:04 ]
|
|
Robia to tam oproti polusu v Ericssone. Ja som tam daval moju a kamosovu T300 a trvalo im to pol hodinu, takze no problemo. Das im to tam a zatial behnes do polusu. A nemusis sa bat, lebo je to autorizovany servis. Kvalita zarucena a nestratis zaruku a aspon Ti za to rucia.
|
No uz sa ten up grade tesim. :-)
This message was posted from a T610 |
|
Kedy si ho das upgradnut?
|
Az budem v blave tak sa tam zastavim. Ale nemam chut to robit. Mam pocit ze mi phone tam fucknu.
This message was posted from a T610 |
|
Ale coby. A okrem toho je to autorizovany. Keby Ti nieco dosrali, tak by Ti mali dat novy, alebo by ho opravili. Nemas sa coho bat. Len si tam prines zarucny list a tusim aj doklad o kupe.
|
|
|