Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
@Steven, kösz szépen, jňl vagyok! Hŕt nekem sem volt valami pihentetö hňnapom, de azért nem cserélnék veled! De ha jňl ment akkor nincs nagy gond, s hiszem, hogy azis jňl fog menni! Milyen telňd van!? Üdv Roobi!
This message was posted from a T610 |
|
Steve_Hun Joined: May 06, 2003 Posts: 23 From: Finland PM |
T610-em van, de fáj a fogam nagyon egy K700-ra , vagy pedig az egyelöre pletyka szinten létező T650-re! Még az a szerencse, hogy egyik telefon sem jelent még meg, így legalább még nem "bolondultam meg" ! Gondolom, neked is T610-ed van, ugyanis a fórum mindig kiírja, hogy "This message was posted from a T610"! Megvagy vele elégedve? Én nagyon szeretem és egyszerűen imádom ahogyan kinéz, az anyagát, a felépítésének a minőségét és gyszerűen a tudását! Az egyetlen számomra fájó pont a nagyon gyenge (CIF felbontású) kamera! Ha legalább VGA lenne......
Steve
[ This Message was edited by: Steve_Hun on 2004-04-06 17:49 ]
[ This Message was edited by: Steve_Hun on 2004-04-06 17:50 ] |
Steve, igen nekem is t610-em van, s egyszerüen nem tudtam neki ellenŕlni amikor telefont kellett vŕlasztani! Nekemis csak az fŕj hogy mesterségesen butětott telefon! De lehet hogy tudom az elixěrt a problémŕdra, 1pŕr perc můlva küldök neked egy Pm-et! A k700 nekemis nagyon bejön, az esaton vannak képek is meg egy kis filmecske! :-) akkor nézd meg a pm-et!
OK Robi! Pár perc múlva visszanézek! Várom a PM-et!
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
ůtnakindětottam a pm-et! S mekkora tŕrhelyed van a vodŕnŕl? Ugyanis legalŕbb 7mb-re szükséged lesz, de elöbb majd elmagyarŕzok mindent!
Quote:
|
On 2004-04-06 19:04:50, roobi wrote:
ůtnakindětottam a pm-et! S mekkora tŕrhelyed van a vodŕnŕl? Ugyanis legalŕbb 7mb-re szükséged lesz, de elöbb majd elmagyarŕzok mindent!
This message was posted from a T610
|
|
Szóval, Vodánál sajna csak 5 mb tárhelyet adnak, mivel ez a szolgáltatás a post-paid, azaz az előfizetéses ügyfeleknek ingyenes!
DE, az otthoni internet szolgáltatóm 20mb tárhelyet ad, tehát oda bőven elfér egy 7 mb-os e-mail! Az "otthoni" címem megírom emilben!
Steve
A proud owner of E/// R320s, E/// R600, E/// T65, E/// T68(m)i,  T610, K750, Satio, Xperia arc |
Robi! Az "utasításokat" légyszi a Vodafone-os címemre küld, mert azért kiváncsi vagyok, hogy mi is ez valójában!
Köszi!
Steve
Ok Steve! S milyen zh maradt hŕtra!?
Holnap ESTE 6-kor (NEM NORMÁLIS AZ A TANÁRNŐ) fogok statisztikából ZH-t írni, de szerencsére ennek nincs semmi tétje, csak ha jól sikerül, akkor vihetek plussz pontokat a vizsgára! Erősen gondolkodom rajta, hogy egyáltalán bemenjek-e!! Semmit nem tudok még belőle! Most is tanulnom kéne és ehyelytt itt ülök a gép előtt és fórumozok, híreket olvasok, zenét hallgatok, stb...Mindent csinálok, csak tanulni ne kelljen!
Elég szörnyű állapot!
Steve
Steve, nem gond akkor hogy én most fertartalak? Vagy ha nem beszélgetnénk akkoris gép elött ülnél?
Robi! Sajnos nem tudom rádfogni azt, hogy miattad nem tanulok! Ha nem lennél, akkor most nem beszélgetnék, hanem játszanék valamit!
Már előre várom a holnap estét (persze úgy 8-9 óra környékét), mert megyünk csoporttársaimmal bulizni! Megünnepeljük, hogy egy pár hét (3-4) nyugalom jön! Május elején ugyanis megincsak zh-k, május közepén pedig elkezdődik a vizsgaidőszak! Szörnyű! Pedig akkorra már jó idő lesz, süt majd a nap, én meg tanulhatok...NO COMMENT
Úgyhogy nem tartassz fenn egyáltalán!
Steve
Ok! Egy pŕr perc és küldöm a mail, max 5perc!
ok! várom!
Steve
Ok! Akkor tesztelem és küldöm! Amůgy lehet hogy mŕr kérdeztem, de megkérdezem ismét, mik a terveid a suli utŕn, hol szeretnél elhelyezkedni, stb...?
Konkrétan ha ezt a főiskolát elvégeztem, akkor mindenképpen szeretnék még továbbtanulni, mert szeretném, ha egyetemi diplomám lene (a főiskola ahova most járok 3,5 éves és én már túl vagyok az első fél éven , utána pedig ha jól tudom még 3 év tanulással lehet egyetemi diplomát kapni)! Valamiféle gazdasági pályán szeretnék elhelyezkedni és az sem lenne éppen hátrányos, ha ez kapcsolatban állna valamilyen módon a telekommunikációval (pl. egy mobilszogáltatónál, vagy mobilokat gyártó cégnél nagyon szívesen dolgoznák (Vodafone, Sony Ericsson előnyben))! Szóval, úgy nagyon konkrétan még nem körvonalazódott előttem a jövőm, de még van is rá időm!
Ha jól emlékszem, Te pilóta szeretnél lenni! Szeretsz repülni, a repülőket szereted, mindekettő igaz, vagy miért éppen pilóta?
Steve
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|