| Author |
Romanian Forum |
s3r6iu Joined: May 20, 2005 Posts: 40 From: Tg.Mures Romania PM |
...numai ca eu nu am simbian...din cate tin eu minte intr-o noapte cand am cautat opera pentru mine am gasit si ceva pentru simbian...oricum in noaptea asta sunt de servici asa ca am tot timpul sa caut si daca voi gasi va anunt si pe voi |
|
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
 Nice 2 know nice ppl
 |
PIANOSSO Joined: May 18, 2004 Posts: 62 PM |
Imi pare rau ca aduc in discutie probleme vechi. Nu gasesc unde s-a discutat (daca s-a discutat) despre setarile ce se fac pentru AgileMessenger si Opera 6.31 pe P910, in CONNEX. Folosesc cu succes browserul intern si emailul POP3. Pentru astea am facut setarile corect. Ce ar mai trebui sa adaug sau sa schimb ca sa mearga Messengeru' si Opera? Daca e cineva amabil, il rog sa posteze aici sau sa ma "PM". Orice ajutor e considerabil apreciat. |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Radu se pare ca are treaba Eu sunt pe orange. |
raduth Joined: Sep 02, 2004 Posts: 14 From: Romania PM |
asa e bogdan, am avut cam multa treaba.
Agile messenger pe P910 treb sa fol un profil de conectare de internet.
Profilul il faci in Control panel/connections/internet accounts/new: name: (cum vrei)/connection type gprs/advanced//bifezi user name and password required/user name: internet.connex.ro/password: connex/adress: internet.connex.ro.
Pt a putea face acest profil treb sa ai activat de la connex Mobile internet, nu Connex wap start, pt ca ala nu iti da acces pe apn de internet.
La opera nu treb sa faci nici o modificare, stiu ca la orange treb sa bifezi undeva la preferences sa intre pe un port, daca ai fol in acel tel opera cu sim de orange treb sa debifezi asta, altfel treb sa mearga.
Daca tot nu merge dezinstaleaza si reinstaleaza opera, dar repet e bine sa ai Mobile internet si nu Connex wap start, ca sa ai apn de internet deschis |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
postu cu nr 2000 acum . sa fie intr-un ceas bun
|
vreau sa-mi schimb telefonul... Sek750 sau No6680... daca cineva cunoaste personal unul din aceste telefoane sa-si dea cu parerea. k750 stiu ca e un tel super dar in comparatie cu 6680 ce-mi recomandati?... avand in vedere ca SE-ul e mai ieftin cu 3,5 milioane... |
mi-ai luat-o inainte cu postul...da macar eu am deschis 'mileniul' ... |
Kryptik Joined: Jun 24, 2005 Posts: > 500 From: Port Elizabeth, S.Africa PM |
Many congratulations on attaining your 2000th post. May you go from strength to strength. Warm regards and best wishes from South Africa
This message was posted from a Nokia |
was 2000 post in this thread...
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
si vroiam eu sa-l puŽ-postul 2000!!..pacat..dar oricum bafta!
in legatura cu cardul de memorie...unde gasesc pe net sa comand..sau sa vad un pret..ca am vrut sa-l iau de afara cu 40 Euro..dar nu mai aveam bani..pacat!
merci de info!! |
card de 128 gasesti cam la 1,3 mil in metro, carrefour, euro gsm. daca au pe stoc.
|
Laur Joined: Aug 18, 2005 Posts: 11 PM |
Stiti cumva carduri MS Duo Pro de 512 sau 1 Gb la preturi foarte avantajoase pe net sau vinde careva ?  |
...si aproximativ care ar fi preturile astea avantajoase? ...PM... |
Quote:
|
On 2005-09-09 12:03:16, s3r6iu wrote:
vreau sa-mi schimb telefonul... Sek750 sau No6680... daca cineva cunoaste personal unul din aceste telefoane sa-si dea cu parerea. k750 stiu ca e un tel super dar in comparatie cu 6680 ce-mi recomandati?... avand in vedere ca SE-ul e mai ieftin cu 3,5 milioane...
|
|
va multumesc pentru raspunsul promt
banuiesc ca nici macar unul dintre voi nu ati tastat 6680 si k750i...as vrea sa cred asta.. |
|
|