| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Co sa deje s Vami hosi a holka? Cely den tu nikto neni a to neustale kontrolujem. Som sa tesil, ze dnes dame dalsie tisicku a nic.
|
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Sorry nebolo casu, nakupovali sme s AF. nejake doplnky do bytu tak islo 6K do luftu. K alimentom, chlapy ja mat take faktury jak vy, tak som milionar... Predposledna: 3200,- teraz 2600,- a tento mesiac mam uz 1600 nad pausal a to v tom nie je mes. pausal za ow max a jeho aktivacia. A to mam P120... Takze asi tak.
This message was posted from a Nokia |
|
Nejak vela telefonujes . A preco si nezvysis pausal?
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Atlis byt tebou tak by uz davno mal P250
This message was posted from a Z600 |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
elrond,aj tak mi nie je jasne ako si prisiel k prasknutym stavcom.Ma SE nejaky fon s EDGE? |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
a mate vyrocie 2000 to ako pred 4 rokmi
This message was posted from a WAP device |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Sorry Elrond, som jak z mesiaca stastna z toho bytu a dnes to bolo super, nakupovaci osial! Este nam chyba par veci a mozme sa stahovat, hotova pecka. Tak som nemala casu pisat. Ale pisala som ti PM na sef.!
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Gratulujme si! @Elrond, Andrew - pretoze za vyssi pausal by som zaplatil este viac. Trocha matematiky a dojdete na to sami. Ale posledna fucktura je sposobena cenou nenavideneho megabajtu, nie volanim. Od tyzden bude vsetko inak. @hai - citaj pozornejsie forum - SE Z500 ma EDGE, ale je zatial len v USA
|
@hai Nemam prasknute stavce, ale platnicku. @atlis neviem kolko sa plati za 250, ale bol by si mal aj lacnejsie hovory, ale ked hovoris, ze na vine su MB, tak je to jedno @afrodite ja sa nehnevam, len sa da povedat, ze mi tu bolo smutno @all a mame >2000. Celebrate mates ;-) :-D
This message was posted from a T300 |
Atlis ,Amerika ma nezaujima.Cize SE nema v EU na EDGE nic.Vivat nenavidena Nokia,zas vedie.
Elrond,platnicka je rosolovita chrupavka medzi stavcami.Takze termin "prasknuta platnicka" mi moc nesedi.A nebol by som tak spokojny, keby som vedel , ze mi budu behat so skalpelom v blizkosti mojej miechy.
Dufam,ze sa zajtra dostanem do Polusu a odskusam si na Nokii 6230 Eurtelacke EDGE.Som zvedavy ,ako to pofici.... |
boto,ak si skutocne Nitraboy,tak za chvilu mas EDGE aj u seba.Len by si musel zmenit dres. |
Quote:
| On 2004-06-05 00:29:35, hai wrote: boto,ak si skutocne Nitraboy,tak za chvilu mas EDGE aj u seba.Len by si musel zmenit dres.
|
| ja som viac v tt a v tn ako v nr.do nr chodim spat.v kazdom pripade napis ako rychle je edge.to orange gprs je tak dobre na wap.no mozno to prilis zrovnavam s isdn.ale som |
@to boto&all Dobre ranko boto a samozrejme aj vsetkym ostatnym.Tusim si ranne vtaca.Ked si pozries tabulku uvidis kde EDGE funguje a TT a NR ma teraz pribudnut a dalsie PE,ZV dufam tiez coskoro.Rychlost oficialne uvadza EU 90-240kb/s.Pozri si www.eurotel.sk a hladaj SuperSpeed.
Som zvedavy co nameram v skutocnosti s N6230.Drzal si ho uz v rukach? |
Nedrzal. Ze vraj je uz v predaji v orange za 8 k. Videl som to vcera na plagate. Keby som nebral pred pol rokom t 610 tak by som ho urcite vzal.
This message was posted from a T610 |
|
Dobre den Vam prajem. @hai Ja som z toho tiez neni nadseny, ale kazdemu tam pomohli.
This message was posted from a T300 |
|
|