| Author |
Slovak forum (archive) |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
@atlis Ked bural Elrond tak sme isli celne oproti kamionu, kua to bol adrenalin, to nedoprajem nikomu. Ten dazd je potvora. Ked ja si budem kupovat auto tak jedine s ABS. Minule som bol v PD a prsalo, isiel som na aute a zrazu mi vbehol do cesty cyklista, ani sa nepozrel ci nieco ide samovrah, akurat som stihol zabrzdit, vlastne som mal chut mu ten bike zlisovat:-l
This message was posted from a Z600 |
|
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Co povedala doktorka? |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Doktorka? Nic zvlastne. Len mi povedala, ze ked mi pride termin operacie aby som prisiel hned na druhy den na lacno hned rano na vysetrenie. To bude asi niekedy buduci tyzden.
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-06-03 17:50:55, Elrond wrote:
Doktorka? Nic zvlastne. Len mi povedala, ze ked mi pride termin operacie aby som prisiel hned na druhy den na lacno hned rano na vysetrenie. To bude asi niekedy buduci tyzden.
|
| to ti budu brat krv a toho sa ja bojim ako certa.
inac taka operacia to nie je nic prijemne.Tie problemy mas z havarie na aute.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
@Elrond - check PM. Kolko to mas do NR? Ked budeme org. stretavku asi to urobime tam. Dedek tam byva, my to tiez nemame daleko. Bracho tiez nema problem si myslim.
This message was posted from a Nokia |
Do NR to nema daleko asi 40 - 50 km ale podla toho co som porozumel tu ma ist na buduci tyzden na operaciu
|
@boto43 To bolo lahka havaria rychlostou mansej ako 20 km/h. Vlastne som to len stuchol, ale do kamionu, ktory tam akurat stal. Som mal smrt v ociach, ked som videl, ze idem do dvoch kamionov
@Atlis Do NR to mam asi 60km. 45min cesty, mozno menej, podla pocasia a ako rychlo pojdem.
|
@atlis a co faktura pomarancu.Ja mam 1800 sk,
bezne platim 1100 sk za p 120.Ale cely mesiac som skusal data az som zistil ze je to slabe.Kaslem na ow maxi mozno si dam klasik na maily lebo tie casto stahuje v aute.Pozn. predtym niekde zastavim,nie ze to budes skusat za jazdy.
|
@boto Zle si usudil. Buduci tyzden mi este len pride postou termin operacie. Ja by som bol rad, keby to bolo co najskor.
Dost velka faktura. Ja mam P60, OW Maxi + nejake tie minuty nad ramec pausalu a mal som 955,-Sk. Dnes som to bol zaplatit.
Kedy mate fakt. obdobie?
|
|
@boto Preco sa bojis odoberania krvi? Bojis sa tej ihly, byva Ti z toho zle, alebo co?
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Raz sme to z NR do PE zvadli za pol hodinku, kamarat si myslel ze to nestihneme a mylil sa;-) PS: Rad chodim na aute rychlo ale len kde si to mozem dovolit. Aj kamos si zvykol uz ani vlakom nechce chodit lebo by nesiel 180km/h:-D
This message was posted from a Z600 |
|
Ako ja hovorievam: 'Rychlo, ale bezpecne' ;-)
This message was posted from a T300 |
Tak dnes som bol asi 40 min bez win 98se,robil som siet az som nieco odpalil a nenabiehal mi win.Nakoniec som sa dostal do nudzoveho
rezimu a som to nejako odstranil.Boha teraz mam win 98 se network a to rano som ani nevedel ze aj taky system jestvuje.
Quote:
|
On 2004-06-03 20:31:25, Elrond wrote:
@boto Zle si usudil. Buduci tyzden mi este len pride postou termin operacie. Ja by som bol rad, keby to bolo co najskor.
Dost velka faktura. Ja mam P60, OW Maxi + nejake tie minuty nad ramec pausalu a mal som 955,-Sk. Dnes som to bol zaplatit.
Kedy mate fakt. obdobie?
|
| boha to je heske.Som zvedavy na Atlisove alimenty.Ci o tom vie Affro & dita.Ale asi ano ked jej berie fone.Aj ja to robim zene.Dneska ma ucila pisat tie dosove prikazy
ozaj ako sa dostanete A:\ na cd win 98 to som zvedavy.
|
Tazsiu ulohu nemas? Vyrastal som v case dosu. Ked sa ostatni v skole ucit v dose a v nc, tak som sa zatial hral. Z IVT som mal same 1tky. Takze E: potom das setup.exe alebo ja davam setup /ie /is
This message was posted from a T300 |
|
|