| Author |
Slovak forum (archive) |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
No ja som menil prevodovku, jej zaves, bola rozbita predna maska, lavy blatnik, rozrezana guma, nemam jednu smerovku a hmlovku. Musim vymenit celne sklo, spatne zrkadlo, a neskor aj zlomeny volant. Ale Afroditkyne srdiecko nenapravim az ked bude nove auto...
This message was posted from a Z600 |
|
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Len to nove auto nekupuj na leasing.Raadsej si pozicaj ak nemas a potom splacaj konkretnej osobe.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Znie to hrozne. Ja som musel menit lavy blatnik, spatne zrkadlo, disk + puklica, lavy naraznik a dvere. Neviem vlastne co vsetko, lebo auto uz bolo burane a ja som ho znova buchol, ked som sa vracal z posty, kde som bol poslat list poistovni. Parodia, co? Mozno to bude zniet netatkne, ale mohol by si mi prosim ta poslat fotku toho autaka?
|
|
Quote:
|
On 2004-06-02 18:35:00, boto43 wrote:
Len to nove auto nekupuj na leasing.Raadsej si pozicaj ak nemas a potom splacaj konkretnej osobe.
|
|
Auto a nielen to sa da kupit na leasing tak, ze ta to vyde este lacnejsie ako v hotovosti. Viem o com hovorim. Jeden si tak kupil auto a ma ho o 100tis lacnejsie.
Odpajam sa. Strasne ma zacala boliet hlava. Ked to prestane, tak sa vratim.
|
To je hlúpost. S coho by ta leasingova spolocnost zila. Moze to spravit jednemu pre reklamu. Nech ti meraju u lekara tlak. Casto ta boli hlava. To byva pri nestabilnom tlaku.
This message was posted from a T610 |
|
Nie je to blbost. Vo financiach sa nahodou vyznam.
Chvalim toho, kdo vymyslel tabletky proti bolesti hlavy. Tlak mam v poriadku. Hlava ma boli iba pri absolvovani dlhsej cesty ako je PE-NZ-NR-PE alebo PE-BA-PE a tak. Pri ceste PE-PD-PE, PE-TO-PE alebo PE-NR-PE ma hlava neboli. Robia to tie nase super cesty v super stave, kde nemame ziadne jamy a hrbolce a tak. Aj u nas v PE sme mali jamy pri Bagry a teraz ich "spravili". Dali tam asfalt, ale robili to asi opiti ozrani(videl som ich) a teraz su tam same hrbolce. To iste spravili aj za Bielicami smerom na TO.
|
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
elrond,tak ci tak si daj tu chrbticu skontrolovat este dalsiemu odbornikovi,aby si neposluzil nejakemu medikovi ako skusobny panacik!
A s EUtelom si mal ake zle skusenosti? |
|
V NZ su odbornici a toto mi uz potvrdil druhy doktor, takze som si isty.
Errortel ma odrbaval o prasule a to ja nemam rad. S tym u mna nadobro skoncil.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Elronde, naco Ti posielat foto skaredeho auta? Ked bude ok, tak poslem.
This message was posted from a Z600 |
|
@Atlis Mozes mi ho poslat aj tak. Ja som strasne zvedavy chlapec. Aj si kupis nejake to nove auto?
|
Tusim sa ponahlate do 2 tisicky.
|
@boto Ani som na to nepomyslel.
@Atlis Check your PM
|
ATLIS uz davno spi, neotravujho. Konecne som nasiel nieco co funguje lepsie na se ako na sie. Push na bt - posielanie objektov s fonu na pc. Na sie nefunguje da sa poslat len na fone. Ale to hladanie trvalo ! :-(
|
Nasiel by si toho viac, keby si chcel. Idem . Zajtra idem k svojej doktore povedat jej o NZ a o operacii. Caf
|
|
Caute spachtosi. Co porabate v tento uprsany den? Ja som sa prave vratil od doktorky.
This message was posted from a T300 |
|
|