| Author |
Romanian Forum |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Stiti ce mi se pare mie ciudat?K am evoluat tehnologic(ecrane color cu k culori,mp3s,video si audio),lucruribde care clientii se bucura dar tot ei sunt cei care cer o luna de stand-by la o singura incarcare.Stiti k tehnologia bateriilor (pt muritorii d rand cel putin) n-a mai evoluat determinant in ultimii 30 de ani?Nu inteleg toate asteptarile astea de la un simolu tel.Oare nu ajungeti seara(sau dimineata) acasa?Oare in incaperile in care ajungeti,nu are nimeni un incarcator SE? Si nu in ultimul rand..e vreunul dintre voi care sta in varf de munte?! Sau in padure?Ah,ar mi fi..un car-charger.Ieftin..
This message was posted from a WAP device |
|
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Lool. Kudos for 701! Well said! Keep it up man  |
s3r6iu Joined: May 20, 2005 Posts: 40 From: Tg.Mures Romania PM |
Bine zici 701...eu de ex am tehnologia de o zi (sau de 4-5 ore cateodata..)la gat sau la 'bracinari' si antichitatea, de care nu ma pot lipsi...inca, intr-un buzunar. Englezii au facut masina care se alimenteaza o data pe an. Sunt sigur ca urmeaza telefoanele care sunt pe locul 2 dupa auto...,(parerea mea)si ma refer la noi muritorii care folosim mai mult telefonul decat calculatorul...;chiar daca vorbim la el 5 minute pe saptamana la ceas tot ne uitam de 10 ori pe zi ...nu? |
Are cineva, cumva, o cartela prepay conn3x gprs de vanzare...aia ce a fost la promotie la 25$. |
Da mai ziceti ceva oameni buni ca prea mare-i pauza. Nu stie nimeni o smecherie in legatura cu streamingul ca tot mi se intrerupe |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
vreau i yo streaming pe s700...de ce nu pot??? ofofofoof |
Decat sa ai streaming cum am eu pe k700i mai bine te lipsesti de el. De multe ori nu merge nici macar 1 minut fara intrerupere. Poate stie cineva o aplicatie ptr. streaming. Eu nu-i inteleg pe astia de la orange, daca ofera un serviciu sa-l ofere ca lumea nu in rate de cate 1 minut doua. Daca nu as avea "buletin" nici in rate nu as putea sa vad 5 minute de stiri protv prin orange. Si pe langa asta cand ti-e lumea mai draga si vrei sa dai si tu un telefon zice ca RETEAUA E OCUPATA! Connex here i come! |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Eu am vazut stirile legate pe P950 (AKA P1000) si-s incantat DOAR daca este Symbian cu touchscreen.In rest, mi se pare beton si-l astept cu nerabdare..la mine in buzunar:)))
@Bogdan1978:Te interes un P910i ...'eftin?
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
Adrian_is Joined: Aug 24, 2005 Posts: 3 From: Iasi-Romania PM |
Va salut, domnilor! Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru ca sunt si eu..suferind de mobilomanie! va rog tare mult sa-mi raspundeti si mie la cateva intrebari, pen'ca stiu ca sunteti mese' in ale gsm-ului si nu numai! Am si eu un k750i de cateva zile si sunt foarte fascinat de el, atat ca design cat si ca fiabilitate,DAR am si un repros: volumul in casca. Desi la maxim, trebuie sa fac un efort in aglomeratie sa aud interlocutorul. Am mai citit chiar aici pe esato, in engleza ca ar mai fi utilizatori cu aceasta problema. I-am facut update, aveam R1A004 si acum am R1L002 dar nu am sesizat parca nici o modificare la volum, in bine. Spuneti-mi simie, asta e ultima versiune de soft dela ei? Sau cum pot afla? Si inca o curiozitate de a mea: daca la info soft apare R1L002, si la camera 4. inseamna ca e activ noul soft,nu? Va intreb pt linistea mea, ca nu imi dau seama ce a adus nou acesta, poate imi ziceti voi! Si ultimul deranj: i-am facut o formatare de 12h, ii mai fac vreuna? Va rog din suflet sa-mi raspundeti punctual si va multumesc mult de tot! |
Cu bateria tre sa mai ai rabdare cateva incarcari pana isi 'da drumul'. In legatura cu softul ultima versiune e R2AY004 care nu difera de penultima(R2AT...). Eu mi-am instalat ultima versiune si pana acuma sunt multumit. Si volumul poti sa-l dai mai tare cu o pozitie |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
era vorba de k750 nu de k700 , oricum la k750 e prea incet vol in casca... nu ai ce face nici cu ultimu soft, eu recomand un upgrade la w800 la soft, imbunatateste ceva, plus flight mode, etc. Daca ai casti foloseste castile cand vb la tel... e sg sol. oricum radio rulz si eu ascult mereu cand sunt prin oras... fa si tu la fel.
|
Adrian_is Joined: Aug 24, 2005 Posts: 3 From: Iasi-Romania PM |
Deci tu spui ca nu este solutie prin update la volum, chiar si cu ultima versiune R2AYOO4, dar vreau sa stiu cum naiba pot sa pun si eu versunea asta(tehnic stiu) teoretic,cum pot alege aceasta versiune sau cum pot sti ca e ultima?Si daca acum cateva zile(sambata) i-am pus R1L002, daca pun asta noua nu dauneaza tel?Si ce imbunatatiri ii aduce?Multumesc frumos! |
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
@petrut: frate nu te potolesti?!?? Cu P900 te-am inteles sa pui soft de p910. Acum si cu K750?? Tu sigur nu lucrezi la SE?  @701: astept P950/1000, si-l iau pe la anu'. Oricum p910 este super mega  |
Pentru cei care au wap unlimited si nu numai se poate trimite mms gratuit dar numai pe adrese de mai. Din pacate pe tel nu se poate trimite...da' si asta e ceva...nu? Pm si va spun setarile
[ This Message was edited by: s3r6iu on 2005-08-27 12:47 ] |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
bogdane . As vrea io sa lucrez la SE, macar as avea un p950 proto deja . Astept cu nerabdare p950 in buzunarul meu ...la anu in vara cred . Sergiule da un pm cu setarile, poate e ceva . Pe vremuri era nowmms. Era BETON. Pacat ca nu mai merge free.
|
|
|