| Author |
Slovak forum (archive) |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Dnes? Co sa stalo? Si v poriadku? Nikomu sa nic nestalo?
This message was posted from a T300 |
|
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
V piatok poobede. Nastastie sa nestalo nikomu nic... Az na par modrin a skrabancov. Aj preto som sa neozyval. Akurat auto je dost zohavene. Jazdi, ale uz to nikdy nebude ono. Mam na nom este co porobit, aby bolo ako tak schopne bez hanby stat na parkovisku. :-(
This message was posted from a Z600 |
|
Tomu sa hovori smola. Kto bol na vine?
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Pozri si dozadu vase poznatky a ponosy na vasho operatora. Ja sa len usmievam popod fuzy...kto chce kam,moze,ale bez mna. |
|
Bohuzial, nastastie ja... Strk + dazd = smyk v zatacke... Tu som vybral, ale hybnost je spolu s vodou svina, takze priekopa... Dost ma to serie. Je mi do placu, ked vidim to auto a nemozem ho dat do lepsieho stavu. Toboz vratit to spat. No je neskoro plakat nad rozliatym mliekom. Malo stacilo a je to v prdeli este viac.
|
Ja osobne nemam zle skusenosti s Orangeom ale s errortelom hrozne. Mozno sa moje postavenie zmeni, ale momentalne mi pomaranc vyhovuje. Ale treti operator by bodol.
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
@ Atlis co si havaroval?
@Elrond ten Hai musi robit v euroteli alebo mu tam niekto blizky pracuje.Ten edge bude dobry.No aspon vidis ze buducnost je v error teli a v nokiach.Error tel je vzdy krok pred pomarancom.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Auto boto, auto... A hlavne ze ma aj SE EDGE telefon... Kaslat na operatora. Aj tak ostanem u citrona.
|
@boto A to si odkial nabral? Vacsinu noviniek priniesol Globtel/Orange a Errortel to po nom zopakoval, alebo mierne upravil.
@Atlis Jasny aquaplaning. Ja som vtedy tiez buchol, ked prsalo.
V NZ mi dnes povedali, ze to mam prasknute, na polovicu, kaput a pomoze mi jedine operacia. Termin mi pride postou. Sa doktor pytal, ze preco tolko so mnou cakali, to malo ist hned. A ze vraj posunta platnicka mi tlaci na nerv. Figu borovu, prasknuta je.
|
|
@Atlis Pozeram, ze si lietal. Ani sa necudujem, ked si byval pri Zvolene. Chodieval si na Sliac?
|
Viem ze nie ty ale auto.Viem ze ludia nedostavaju smyk na strku.
Ked sa len auto pooskodilo je to ok.
@ elrond prasknuta platnicka to nie je sranda.
btw kto prvy spustil gprs,mms,wap?Orange? To mas pomylene ze.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Noo, tak to Ti tiez nezavidim, ale aquaplaning to nebol - bolo naprsane a zmiesane so strkom. To bude dovod.
|
@boto Hovoril som vseobecne.
@Atlis Tak nabural aj bracho. Isiel dolu kopcom miernou zakrutou na Duchonke a bolo tam naprsane a strk. Zabrzdil a tahalo nas do krikov. Nastasie nic vazne. Bolo to este na starom aute a ked sme sa ho snazili vytiahnut, tak sa odtrhol blatnik, lebo bol zahaknuty o krik. Doma sme to vsetko spravili rucne. Len mame prepuklinu na lavom boku.
|
Boha naco jazdite na tych autach len sa zmrzacite.Ja som to synovi zakazal a hotovo nech sedi doma.Aspon na nom usetrim na benzin. :lo:
Ale lakomy nie som!
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-06-02 17:23 ] |
|
My jazdime dobre. Havarky sa stali, len ked prsalo, alebo bolo naprsane. Aspon sa naucis zvladat smyky a tak a viac krat sa to uz nestane. Mal som moznost to skusat (na parkovisku, samozrejme).
|
|
|