Author |
Forum Polska |
blase Joined: Jan 08, 2004 Posts: 7 PM, WWW
|
Moze i irda nie jest taka droga ale "za pare groszy" to lekka przesada:-) Troche to jednak kosztuje. Natomiast w vobisie bluetooth znow stanial i jest juz w calkiem niezlej cenie. (Choc ulotke wyrzucilem to pamietam,ze cena byla przystepna:)
This message was posted from a T610 |
|
|
Ciekawe jakie fony SE pojawia sie jeszcze w drugim polroczu. Kupuje dopiero w grudniu wiec moze na cos interesujacego sie zalapie. Poki co K700i jest niezly. Na smartphony, P800 i P900 mnie nie stac, niestety:> |
dxcore Joined: Dec 13, 2004 Posts: 135 From: Poland PM, WWW
|
Z tego co wiem P800 jest juz jesli nie tanszy od K700i to rowny cenowo. P900 troche drozszy.
Sony Ericsson W900i. Just a little future ; ) Unofficial Polish Sony Ericsson Center - http://centrumse.euSony Ericsson, remind W900i is your phone. Buggy phone. Then give us new FW version! |
Guy89 Joined: May 18, 2003 Posts: > 500 From: PL PM |
módlmy sie o spokojna smierc dla Niego.....['] [']
 P905  |
|
Jest ale ja mam na mysli ceny w promocjach. P800 to koszt za uzywke okolo 800 (za starsze, wyeksploatowane modele) do 1000 (za srednio zuzyte). Poza tym p800 jest nieco nieporeczny i zbyt rzuca sie w oczy (co w dzisiejszych, niepewnych czasach jest nieco ryzykowne:)
|
Ruch, widze, jak w Rzymie. Jeden spi, a drugi drzymie. Niedlugo miesiac minie i zadnych nowych postow?
T800 Joined: Dec 03, 2004 Posts: 2 From: Poland PM |
Oj nawet nie zauważyłem wcześniej tego polskiego forum. Trzeba je troche rozkręcić. Pozdrawiam rodaków:))))) |
margoska Joined: Apr 06, 2005 Posts: 19 PM |
ja tez pozdrawiam!
hej,
czy ktos z was wie czy w polsce ma sie zamiar pojawic k750i??? bo tutaj (w angli) juz sie nie mozemy doczekac...
goska |
T800 Joined: Dec 03, 2004 Posts: 2 From: Poland PM |
No jeżeli się pojawi to napewno prędzej w Anglii niż w Polsce... W każdym razie ja też się nie mogę doczekać:) |
|
Szkoda,ze na naszym forum takie pustki. Juz kolejny miesiac i ledwie 3posty:-( Gdzie sie podziali ludzie pozostali?
h4 Joined: Jun 13, 2005 Posts: 0 From: Poland PM |
Witam wszystkich kolekcjonerów SE . Jestem tu ponieważ poszukuję sony ericsson z700 . Wiem że niejaki Bohdan posiada na sprzedaż taki telefon , ale nie mam się jak z nim skontaktować , może kto z Was ma to cacko do odsprzedania? .Pozdrawiam. |
bohdan Joined: Aug 15, 2003 Posts: 138 From: Poland PM, WWW
|
PW wystarczy wysłać
|
jafo Joined: Jun 21, 2005 Posts: 0 From: Poland PM |
witam uzytkownikow SE. czy ma ktos pojecie jak wygladaja w SE 750 skroty klawiaturowe. w 700 mialem np aparat + 5 i zapalala mi sie lampa ktorej czesto uzywalem jako latarki a w 750 to nie dziala |
sajo Joined: Apr 18, 2005 Posts: 0 From: Ziar nad Hronom, now UK - Newb PM |
...ahojte...budete rozumiet po Slovensky...
...ja vas pozdravujem kde ste vsetci ci v UK...
... sladke snicky vam...
|
burmistrz Joined: Dec 26, 2002 Posts: 233 From: Sweden Sthlm PM |
@ sajo
Dziekujemy bardzo! Przepraszamy za tak pozna odpowiedz. Rowniez pozdrawiamy. |
|