| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
mne uz s toho mrda vsetko co sa da napajam.Je to droga ani pomaly nespavam ani sem nechodim.Spravil som si siet.Teraz som tu takto:
pda -bt-syncro- notebook-synchro [cezpda] -bt - t610 -web pda mobile esato.Teda som napojeni s notebookom na mobil t610 ow a prenaasam cez synchro na pda.Stranu ma tu mobilnu teda mala spotreba kb.Opat nikto nevie co robim.
len jedno nechapem preco notebook komunikuje cez bt zaroven s dvomi zariadeniami.
Ten fone nie je az taky zly.Priznam sa ze rad hladam na technike co je zle,spokojny som az to najdem.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-06-01 21:10 ] |
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Tak Ti davam misiu najst chyby na tom Siemense. Ja som tam nasiel kopu chyb.
|
vsetko ma svoje chyby nielen sie.Len nechapem tu anomaliu,ze som sa s notebook napojil cez na dve zariadenia.To by malo byt vylucene.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
elrond vyber si postu. |
Ale zo se uz skoncim, 2 pokusy stacili. Na rok sa vratim nokii. Nech si hovorite co chcete s nokiami som nemal problem. Dnes som videl v errortele 6230. Keby som nemal tento nezdar hned ju beriem aj za plnu sumu.
This message was posted from a T610 |
boto keby si vedel co dokaze N6230 v EU sieti,tak ti padnu sanky!!!! |
@elrond,preco nie si online?
@boto kukni postu. |
|
Dobre citanicko. No keby bolo EDGE uz aj tu, tak by som aj zvazoval o prestupe do ET, ale takto zostavam v OR, pretoze je to pre mna vyhodnejsie. Len dufam, ze aj pomaranc toto zavedie a bol by som rad, keby hned aj v mojom meste .
Teraz ale uz idem , lebo zajtra (pozeram, ze uz dnes) idem do NZ a skoro rano musim stavat.
|
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Boha ved vy tu neskryte vzyvate Blokiu! Moderatorov na Vas, podryvaci systemu! Nokiu kopnut do prdele! Keby slo o EDGE testnem radsej Z500. Btw, vsetci su po... z nejakej hrany ale kto to skusal? Chcem vidiet full 3G, a nie nejake nahrazky! A ked nie tak aspon 262K farieb, 1.3Mpix fotak, pamatove karty, mp3, video, Javu 2.0... Jaaaaj ved to je S700! ;-) Hosi mam fakt rad moju Z600 ale uz som videl dvoch ludi a dalsich dvoch viem co ju maju, je cas menit... Takze predam Z600 za 11.000,- Slovenskych penazi
This message was posted from a Z600 |
|
@Atlis Je tam toho. Ved bude aj europska verzia Z500. V PE maju len 2 ludia Z600 a to bracho a nejaky debilek. A co by si si kupil na miesto tej Z600?
Uz som sa vratil z NZ. Nic sa mi nechce, strasne som unaveny. Aj v NR som sa zastavil, v Tescu. Zacina ma boliet hlava. Tie cesty a hlavne hrbolce a jamy su strasne. Cloveka z toho rozboli hlava a este k tomu od TO do PE prsalo. V PE bola riadna spust, ale len chvilu.
|
elrond,boto, vsimli ste si porovnavaciu tabulku?EDGE na EU ide min 3krat rychlejsie ako 43kb.(v EU tak skutocne ide 5-6KB)>15-20KB. |
|
Aj tak to nema vsade a tvari sa ako keby uz mal 3G a pritom je to vlastne vylepseny GPRS. Ja si radsej pockam na 'full verziu'.
This message was posted from a T300 |
Ach elrond,nekomentujem.U pomiku nevedia ani poridne GPRS.Tak cakaj! |
|
Uznavam, ze to spustil prvy. A preco pomaranc nevie gprs?
This message was posted from a T300 |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Vraj to nie je az take horuce. Testoval si hai EDGE? Keby to skutocne robilo tych radoby 240 kilo v sekunde tak je to na net docela prdel, ale vraj to zdaleka nebezi ako by malo. No neviem. Nech sa s toho nepo... v tom errorteli. @elrond - mam tu vec - asi 300 mega... :-l Z600 nepredavam, musime kupit nove auto, takze zatial ani novy fon... Lehce som bural... Laska prepac este raz!!! (to bolo Afroditke)
This message was posted from a Z600 |
|
|