| Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
sefule io iti recomand un 5110. baterie, semnal, tot ce vrei. nu cred ca iti trebuie mai mult . daca vrei mai mult ia k750. nu se compara nimic cu asta la ora actuala. 6680 sucks. da merita daca vrei 3g.
|
|
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
seFule uitai sa-ti zic...free download la Floatīs mobile agent si pair the two mother f**kers phone¬ebook together!! astfel posezi telecomanda la laptop cu D500! ai vazut la mine cum se procedeaza!!
marfa rau!
las ca vii pe la mine si te invat tot ce tre sa stii! te inscrii la free training? daīce crezi ca e chiar free? dai ceva in schimb!! ma inveti si tu pe mine ceva...vezi tu ce!! posibil sa-ti fi gasit iar buyer la laptop!
vb pe mail!
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
s3r6iu Joined: May 20, 2005 Posts: 40 From: Tg.Mures Romania PM |
Daca tot de k750 vorbiti cine-mi spune cat sa dat pe unu daca mi-l trimite din germania? Ca de al meu k700i m-am cam saturat deja si nu-l am de foarte mult timp. M-as incumeta si la un w800 dar nu prea se vorbeste despre el decat ca e bun in loc de walkman...sau n-am auzit eu... |
Me-cris Joined: Jul 02, 2005 Posts: 0 PM |
hy |
Apropo, stie careva ce card tre' sa am pentru cumparaturi online? ...ca tare vreau sa-mi iau webviewer-ul ala de la reqwireles...
|
space2 Joined: Jun 15, 2004 Posts: 218 From: Lund/Sweden PM, WWW
|
Salut
eu am luat un BT MONDO (mastercard) dar se pare ca pot sa platesc doar in lei. La BT se pare ca nu e un astfel de card. |
@petruts
spune-mi si mie ca trebuie sa stii, cum copiezi un text in agenda...ca de selectat il selectezi cu tasta de volum+sageti. dar era o combinatie de tzste ca sa ai cut si copy si paste...! mai stii care?
mereu uit.. |
nu folsesc comb de taste asa ca am uitat si eu. scrie pe undeva pe esato...cauta. pt cump online taifun de la bancpost e the best.
|
multumesc oricum!!
am butonat aseara si eu k750! e frumos foc si are un meniu mai "distractiv" decat s700 si mai simplu, totusi complex, dar la marime e aproape identic cu s-ul inchis.!! asa ca doar mai astept pana in toamna..poate ma syrpinde ceva la noul s..!
got it! era * si 1 pentru cut, * si 2 pentru copy si teoretic * si 3 pentru paste, dar nu merg pe s700...de ce?? ce pacat....
@ seFule..vezi la www.wapix.euforia.ro ..cauti acolo jocuri..
uite aici un exemplu, mai are colo prevoius 10 si next 10..te descurci tu!!
http://wapix.euforia.ro/list.[....]1&sort=2&e=1&&sort=2&e=1&mode=
nimik nou?
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2005-07-04 12:51 ] |
asta merge cam pe toate ericss mai veki un pic... sau si alea noi dar depinde de vers de soft . pe k750 nu merge. pe k700 da
|
pacat!! ar fost bine sa mearga!!
|
culmea culmilor... pot sa intru pe wap, si sa descarc etc ,dar cand vreau sa sun imi spune ca: nu aveti acces la acest numar, sau daca sun la 333 imi spune ca-i eroare de retea... Ce sa fac? ca-s tare nervos pe astia de la orange, si mai si am 15 $ pe ea...
[ This Message was edited by: s3r6iu on 2005-07-06 12:53 ] |
|
|