| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Quote:
|
On 2004-05-31 16:04:42, Elrond wrote:
Bracho tiez nic nemenil a ide mu to a to ma OWmini. Co si vlastne musel vsetko menit?
This message was posted from a T300
|
| Nie funguje to aj po starom,ja som menil id za tel cislo miesto wap a heslo co mi poslali pristup do e mailu.Funguju ale obe nastavenia.Mozno bol nejaky vypadok wapu.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
No tak to je jasne, lebo ja nepotrebujem ziadne id a heslo. To mi pyta jedine, ak si chcem citat postu. Nedaj tam nic a uvidis, ze Ti to pojde aj bez toho. Orange mal vypadok, lebo rano mi to vypisovalo hlasku GPRS odmientunte alebo take daco.
|
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Aj vcera mali vypadok. Kua chyba tu treti operator. Privital by som Vodafone. Mam od nich mobil a sponzoruju Ferrari:-D
This message was posted from a Z600 |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Nazdar chlapi! Tak som sa konecne rozhojdal a kupil novy phone - 9500... Prave cakam na Af. Je na pohovore na veducu logistiky. Dobra je nie? Drzte palce!
This message was posted from a Nokia |
|
To uz vysla? Kde si ju kupil? Musim ta zdrbat :-D. Super napad to poslat smskou. Vsak ty vies co. Odkial to mas?
This message was posted from a T300 |
|
Nerob si starosti, mam len vybitu baterku na mojej Z600 tak mam Af. Fuckiu. Bol som s kamaratom a priatelkami na kavu, tak sa mi priznal. Asi si pre to pojdem dnes vecer. Su platne do septembra.
|
Kolko to ma? Na 1CD? Kedy ma byt naozaj na trhu 9500?
|
Malo by to byt na jednom disku, ale kolko toho je presne neviem. 9500 tusim skora jesen alebo koniec leta. Ale je mi to jedno. Parametre ma dobre, ale je to stale velky carach.
|
Nokia zacina mavat dobre funkcie, ale ten design. Potom daj vediet kolko to ma.
|
Samozrejme dam vediet. K blokii - mozno mas pravdu, ale to je trend. Aj tak ma ale stale nepresvedcili.
|
Ani mna nepresvedcili, ale ortatnych zial hej. Napriklad moj kamos si neda na nokiu dopustit. Nechapem to. Mal 3310, potom 3510 a teraz ma 3510i a mysli si aky ma super fon. Typicky blockia user.
Quote:
|
On 2004-06-01 10:38:07, Atlis wrote:
Samozrejme dam vediet. K blokii - mozno mas pravdu, ale to je trend. Aj tak ma ale stale nepresvedcili.
This message was posted from a Nokia
|
| A co taka N 6230,to nie nezdar.
Chlapi ja som mal uz vsetky mozne typy fonov.Bohuzial
najnesplahlivejsie su dnes bol problem s ,stale vytacali cislo v kuse nic nevtocili.Az ked som fone vypol ,zapol napojil opatovne na bolo to ok.Ono sa mi zda ze ten chceli tak vymakat az ho totalne poplietli mam na mysli soft.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
To neni pravda. Kazdemu vyrobcovi sa obcas nieco nezadari. Zda sa, ze ty mas akosi blby fon, ale velice casto je chyba v uzivatelovi. To mi ver. Funguje to tak so vsetkym. Raz niekomu nesiel komp, tak to doviezol ku jednemu mojmu kamosovi a skusal to. Vsetko mu islo a ked si to odviezol zase domov, tak mu to zase nejde. Ta masina citi ako sa k nemu sprava uzivatel.
Kua, neznasam stahovanie. Stahujem si nieco (8MB subor) a o 18:20 som si dal stranku Esata. O 18:25 mi ju nacitalo, o 18:30 som klikol na SK forum, o 18:45 na 129 stranu, o 18:44 na reply. Teraz je 19:03. Som zvedavy, kedy mi to da.
|
Zrejme su tie fony zive! K se sa spravam ako macocha a k sie ako vlastna mama! Skoda ze to o tych se nehovorim len ja.
This message was posted from a T610 |
|
Vsak Ti hovorim, ze tie masinky to citia. Nepamatas sa na film Cislo 5 zije?
|
|
|