| Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
am butonat eu k750. in primul rand...e f mic, e beton asta, vara mai ales. Camera e beton. Video la fel ca s700, poze un pic mai bune, da nu in mod deosebit. Mp3 player f bun. mai bun ca la restu, ecranu cam mic, culori beton, dar pe langa s700...s700 castiga . Cam atat. pe scurt, merita daca nu ai s700.
Video player ca la restu, misto ca e fullscreen, nu fragm deloc. dar nici la s700 nu fragm, duce orice bitrate pana in 300kbps, presupun ca si k750 e la fel, nu am testat o mie de videos. Bluetooth merge fara prob. Radio cu RDS e beton. Cam atat.
[ This Message was edited by: petrutms on 2005-06-06 20:42 ] |
|
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
mai stie cineva ceva de noul s700?? yo astept.... |
Antedos Joined: Feb 18, 2005 Posts: 12 From: Bucharest PM, WWW
|
Se anunta un nou forum dedicat partial telefoniei mobile. Eu si cu fratele Petru am lansat noul forum "ANTEDOS.RO"
linkul este forum.antedos.ro
Asteptam toti impatimitii telefoniei si nu numai sa n-i se alature si sa putem sa discutam intr-un forum numai al nostru despre tot ce ne doare.
Va multumim. Vom reveni
Sony Ericsson | T300 | T290i | T610 | T630 | K700 | P910i | |
si aici e cam liniste...poate acolo e mai buna conversatie..desi cred ca asta doar la inceput...!
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
[deleted]
[ This Message was edited by: DSF on 2005-06-10 16:04 ] |
Frike Joined: Dec 30, 2004 Posts: 25 PM |
stie careva cand apare k750 in romania
This message was posted from a WAP device |
a aparut de mult timp pe piata tel noi si second, vezi gsm.bursa.rol.ro. In magazine apare la dealerii mari ( eurogsm ) luna asta...cam o sapt de asteptat din cate am auzit...pretul de 430 euro cu tot cu tva, fara ab.
|
bogdan1978buc Joined: May 23, 2003 Posts: 285 From: Romania PM |
Dar urmatorul smartphone uiq? Alte vesti??? |
o groaza frate. vor fi 3 uiq smartphones anu asta:D. Unu va fi decat prezentat si in vanzare de la anu, 2 se vor vinde in iarna. Detalii pe www.se-nse.com
|
Frike Joined: Dec 30, 2004 Posts: 25 PM |
asa de scump :( , in alte tari (Londra spre exemplu, am facut un calcul din lire sterline in euro si vine cam 360 euro) ii mai ieftin, pun pariu ca numa peste cel putin o luna, doua o sa scada pretu
This message was posted from a WAP device |
da unde vad si yo ceva poze cu ele?? cu urmasul lu p910, lu s700, sau orice alt viitor model???
Don't drive faster than your Guardian Angel can fly!
I tried sniffing Coke once, but the ice cubes got stuck in my nose ! |
nu o sa vezi pana luni, si unele modele pana in septembrie. asta e
|
e luni....unde vad..? |
pe mobile-review. succesoru lu s700 nu e, nici P . numa kestii intermediare
|
s3r6iu Joined: May 20, 2005 Posts: 40 From: Tg.Mures Romania PM |
Va salut cu respect pe toti "telefonisti" , sunt destul de nou pe esato, dar sa trec la subiect: vreau sa-mi instalez ultima versiune de soft pentru al meu k700i, si am fost la cel mai bun softist de la noi din oras care mi-a spus ca nu-l poate descarca de pe 'server', si trebuie sa-l descarc neaparat pe BLACKBOX sa nu-mi strice imei-ul ca atunci ii bai!?. De unde pot sa-l descarc(R2AT.. banuiesc ca asta-i ultima versiune) ? Ajutati un incepator inrait... |
|
|