Author |
Sony Ericsson W960i Discussion |
mnavnith Joined: Jun 21, 2006 Posts: 2 PM |
On 2008-02-16 12:01:50, kurt_karun wrote:
@mnavnith
it does not come with a stereo bluetooth headset...
btw...whats the price of the W960 in Mumbai? its Rs 24000 here in Delhi....
Round about 23600 without bill and 25400 with bill a couple of weeks ago have to check the rates keep on coming down little by little |
|
Karun Joined: Nov 09, 2006 Posts: > 500 From: India PM, WWW
|
oh..thats good then....the Rs 24000 rate I mentioned is with bill....
yeah the rates will come down.....am hoping to get it by the time the G900/G700 is out.....hopefully the price would have fallen below 20k
|
Karun Joined: Nov 09, 2006 Posts: > 500 From: India PM, WWW
|
@plAythiNG
use M3 converter....its the best converter for SE phones....
http://mike.thedt.net/temp/M3-0.8.9.8-Installer.exe
|
Spaceliner Joined: Feb 20, 2008 Posts: 12 PM |
I just noticed lower part of the camera "circle" moves down when pressed... Is it normal or is my W960i falling apart.
and btw, is there any way to fix the... i don't know how it is called in english, but like the battery cover is not right in position, so when pressed it makes annoying sound... |
Vexii Joined: Jun 26, 2005 Posts: 149 From: Croatia PM |
On 2008-02-22 14:52:58, Spaceliner wrote:
I just noticed lower part of the camera "circle" moves down when pressed... Is it normal or is my W960i falling apart.
and btw, is there any way to fix the... i don't know how it is called in english, but like the battery cover is not right in position, so when pressed it makes annoying sound...
I have the same problem with camera cover. i think you can fix this putting something on top of your battery (paper) to make it unmovable.
Admit nothing, deny everything and make counter-accusations. |
Yeah M3 all the way. Simple and very good conversion!!!
I have the same problem with camera cover. i think you can fix this putting something on top of your battery (paper) to make it unmovable.
I decided to buy a new cover... I guess it will fix it...
In the meantime, i'l try that with a paper....
btw, what about your camera "circle", soes it move down when pressed?
Sad vidim da si iz Hrvatske, pa me zanima, jesi li možda pitao u servisu koliko košta zamjenski poklopac? Kažu mi da ga ima, ali neznaju cijenu preko maila...
[ This Message was edited by: Spaceliner on 2008-02-22 15:07 ] |
Pozdrav Nisam pitao u servisu posto sam ga tek nedavno uzeo Cini mi se da se poklopac malo klima dok mobitel drzim u ruci ili pisem sms ali nije strasno mislim da ima ''lufta'' između baterije i poklopca pa mi je to s papirom djelovalo nekako logicnije napraviti nego ga mijenjati odmah...ako nepomogne...pogledat cu u servisu...
camera "circle" se ne mice...zasada....
[ This Message was edited by: Vexii on 2008-02-22 15:18 ] |
Malo kao lufta, i sa strane i od baterije... Papir pomaže, i zapravo se ništa ne čuje, al ako poklopac nije skup, kupit ću. Inaće ga imam od 12 mjeseca, i do unazad tjedan dana sve je bilo u redu, a onda je počeo škripat i touchscreen je poludio... Ovo drugo je rješeno sa novim firmware-om...
btw, jeli i kod tebe da onaj krug od kamere, kad mu donji dio stisneš, on malo uđe unutra (ne puno, nekih 2-3 mm), kad makneš poklopac pa pritisneš onda se dobro vidi?
[ This Message was edited by: Spaceliner on 2008-02-22 15:21 ]
[ This Message was edited by: Spaceliner on 2008-02-22 15:24 ] |
Ne taj problem nemam...jedino sto me brine je neprecizan touch screen..ali nisam stavljao novi fw jos gore pa ako kazes da popravlja taj bug onda cu izgleda morati...pazi stisnem sms u standby ekranu , a mobitel se ponasao kao da sam stisnuo ikonu do sms-a. Kod kucista je sve u redu osim sto mi malo skripi poklopac...ostalo sve stima
On 2008-02-22 16:25:57, Vexii wrote:
Ne taj problem nemam...jedino sto me brine je neprecizan touch screen..ali nisam stavljao novi fw jos gore pa ako kazes da popravlja taj bug onda cu izgleda morati...pazi stisnem sms u standby ekranu , a mobitel se ponasao kao da sam stisnuo ikonu do sms-a. Kod kucista je sve u redu osim sto mi malo skripi poklopac...ostalo sve stima
E to je i meni bilo, odem u main menu, kliknem na poruke i umjesto toga klikne se calls... Al popravili su sa novim firmwareom... S novim ti dolazi i hrvatski prijevod. Nije loš, osim par glupih (a možda i ne) skračivanja... npr. reprodukcija su skratili u "reprodukcij."
btw, sad vidim, to od kamere se miće zajedno sa onim ispod u što ulazi onaj držač od poklopca. Čini se da je normalno da se malo miće, jer nije pričvrščeno za plastiku ispod.
[ This Message was edited by: Spaceliner on 2008-02-22 15:31 ] |
Haha neka neka nesmeta mi to, a i ne koristim hrv. na mobitelima...bitno mi je da je rijeseno ovo s ekranom )
Inace jesi li zadovoljan s W960i? Pitam jer je meni najdrazi iz SE tvornice:)
[ This Message was edited by: Vexii on 2008-02-22 15:34 ] |
Jesam, mobitel mi je odličan, osim ovog škripanja poklopca, al rješio sam to sa papirom sad, tako da je sve ok. Najbolji mi je od svih SE na tržištu, i super je što ga jako malo ljudi ima pa te onak svi gledaju, jer mobitel stvarno svjetski izgleda, pogotovo po noći. Jedino što me malo smetalo je sporost u meniju, i često su one dvije ikone u stand by-u znale nestat kad ih kliknem, ali fixali su sad sa novim firmwareom. Sad me ovo sa krugom od kamere malo zabrinulo, da mi se neće mobitel raspast, al čini se da je to normalno.
Jedino što me malo razočaralo je što nisu stavili Bluetooth slušalice (tako da sada žicam mamu da mi ih kupi)... A kad već nisu to, mogli su GPS prijemnik kao u P1i...
btw, jedna preporuka, staqvi si onaj sony sketch font, mobitel stvarno svjetski izgleda s njim.
[ This Message was edited by: Spaceliner on 2008-02-22 15:47 ] |
DCUK7 Joined: Aug 01, 2004 Posts: > 500 From: Liverpool, UK PM |
My battery cover was brilliant when I first got the phone but after taking it off a few times when using SEUS to check for updates its now become very creaky. Yet another SE phone that has a less than stellar battery cover!
Formerly ~DC:UK~ |
zyexx Joined: Aug 25, 2004 Posts: 127 From: Jamaica PM |
On 2008-02-20 21:43:52, benitorios wrote:
@zyexx
You have to download the Sony Ericsson Update Service (SEUS) and the USB drivers for the W960 onto your PC, install them, then run the SEUS with your phone plugged in (basically follow on-screen instructions on your PC). You will know immediately if an update is available for your phone.
Maratonmannen just opened a thread about a FW update being available for World Generic 1.
http://www.esato.com/board/viewtopic.php?topic=165410
[ This Message was edited by: benitorios on 2008-02-20 20:45 ]
you misunderstand...I am not asking how to update the firmware...I want to know what are the different firmwares out there |
|