Author |
Forum Polska |
blase Joined: Jan 08, 2004 Posts: 7 PM, WWW
|
Bawil sie ktos ta nowa motka v3 (?zdaje sie) ,ktora jest teraz w plusíe? To jeden z niewielu telefonow,z ktorymi zdradzilbym SE:-) Chociaz nie wiem jak sie sprawuje. Prosze wiec o opinie. Wierze jednak,ze w ostatnim kwartale 05 pojawi sie w erze jakis sensowny SE w sensownej cenie i taryfie. Zabawne,ze teraz coraz mniej dotuja fony dajac w zamian... drogie abonamenty i uslugi. Tylko w Polsce takie rzeczy moga sie dziac:-l przykre. Za to prepaidowcy maja sie niezle. Chore to.
This message was posted from a T610 |
|
Guy89 Joined: May 18, 2003 Posts: > 500 From: PL PM |
@blase
masseur napisał fajny tescik na esato, nie wiem gdzie jest ale jest tam wszystko czego bedziesz potrzebował(ten thread jest pewne w other manufacters) według mnie telefon wyglada naprawde imponujaco, ale jakos czuje ze nie pasuje mi. bardziej był chciał Clare...
 P905  |
sitek Joined: Jan 16, 2005 Posts: 4 PM |
Witam wszystkich.
Mam takie małe pytanie. Są cztery stacje do synchronizacji telefonu z PeCetem: DSS-20, DSS-25, CSS-20 oraz CSS-25. Czym one się różnią od siebie poza tym, że dwie ostatnie mają zestaw głośnomówiący??
Z góry dzięki za wszelkie informacje.
-----
Pozdrawiam
Sitek
|
sitek Joined: Jan 16, 2005 Posts: 4 PM |
Widzę, że już nikt tu nie zagląda lub też nikt nie zna odpowiedzi na moje pytanie.
|
dxcore Joined: Dec 13, 2004 Posts: 135 From: Poland PM, WWW
|
@bohdan - wielki thx! Czegos takiego potrzebowalem, jeszcze raz dzieki. |
bohdan Joined: Aug 15, 2003 Posts: 138 From: Poland PM, WWW
|
W800i, K750i, k300i i j300i na żywo, zapraszam:
http://www.komforum.net/viewtopic.php?t=9866
I test k500i:
http://www.komforum.net/viewtopic.php?p=83974#83974
Więcej testów SE i nie tylko niebawem. Tym razem spodziewajcie się prawdziwych nowości.
DX nie ma sprawy
|
super dzieki za wszystko!!
Musze zdobyc W800!!!!
 P905  |
tompallg Joined: Mar 06, 2005 Posts: 13 From: Poland PM |
Tak wreście Polacy na forum Posłuchajcie mam problem i to dosyć spory od wczoraj mam k700 ale te dreanie z ery nie dolanczyli kabelka usb do kompa, wiec poszedlem do innego salonu aby kupic powiedzial mi koles ze od polowy kwietnia, wiec poszedlem do komisu i kupilem Extreme USB Data Cable Unit. I co sie pieprzy na tym czarnym telefoniku w pasku startu ( tam obok godziny pisze ze jest polanczenie, lecz kiedy probuje wejesc do byle jakiego folderu to wyskakuje mi powiadomienie o takiej tresci "Unable to connect - an unexpected error has occurred". I niewiem co mam robic Rodacy Pomożcie mi. Zgóry dziękuje. |
@ witamy na forum tompallg
Nie weim czy bede ci kopletnie rozwiazac problem ale zobaczymy. Czy jak podlaczysz telefona z kompem to na tym malym czarnym telefoniku na pasku startu masz zielony haczyk? Nie wiem czy to jest tak samo jak z moim Z1010 ale ja mam folder My Z1010 a w nim foldery memory stick themes audio blah.. blah.. blah. Z tego co zrozumialem nie mozesz wejsc do zadnego z folderow? Hmmm... sprobuj przinstalowac wszystko, nie wiem moze jakies sterowniki. Czy moze dostales jakas pplytke z fonem jak tak to sprobuj jakies sterowniki do usb znalezc(tak mialem z Z1010). Jak to nie pomoze to nie wiem ale pisz
pozdr
 P905  |
No więc dziękuje za pomoc, ale nadal wykakuje mi ten sam problem, tak na tej czarnej komorce jest to zielone. Wszystkie drivery zainstalowalem ale nadal niedziała. Myśle że będę musiał chyba Windowsa ponownie zainstalować. Ale i tak dzięki za pomoc. Pozdro.
[ This Message was edited by: tompallg on 2005-03-10 17:06 ] |
A czy wszyscy użytkownicy K700 dostali kabelekdo kompa czy musieliscie isc i go kupować, i jeśłi kupować to jaki i czy działa. |
|
" A czy wszyscy użytkownicy K700 dostali kabelekdo kompa czy musieliscie isc i go kupować, i jeśłi kupować to jaki i czy działa."
W zestawie z k700i nie dają kabla. Jeśli chcesz aktualizować soft w telefonie- tylko dcu-11. Podróby są w tym wypadku bezużyteczne. Po kiego więc grzyba ładujesz się w podrobiony kabel, który po wymianie telefonu na nowy będzie bezużyteczny? W teleofnie masz bluetooth i irde, całkowicie sprawne. Podczerwień do PC możesz kupić za kilka groszy, będziesz mógł ją używać z innymi telefonami oraz unikniesz problemów typu opisany powyżej. Eh te przyzwyczajenia z czasów Nokii (chociaż nawet oni produkują ostatnio sprawne pod tym względem telefony)...
|
dxcore Joined: Dec 13, 2004 Posts: 135 From: Poland PM, WWW
|
Hmm, no kabel tez jest dobrze miec, szczegolnie jak sobie przypomne jak ostatnio znajomy chcial cos wgrac na T230... No ale miejmy nadzieje ze takie telefony-dinozaury niedlugo wymra smiercia naturalna...
Sony Ericsson W900i. Just a little future ; ) Unofficial Polish Sony Ericsson Center - http://centrumse.euSony Ericsson, remind W900i is your phone. Buggy phone. Then give us new FW version! |
|
"Hmm, no kabel tez jest dobrze miec, szczegolnie jak sobie przypomne jak ostatnio znajomy chcial cos wgrac na T230... No ale miejmy nadzieje ze takie telefony-dinozaury niedlugo wymra smiercia naturalna..."
Miałem na myśli telefony wyższych półek, te wyposażone w Irde lub BT. Nie liczmy z200 bo to ODM i średnio-udany produkt.
|
@tompallg
witam cie! czy masz moze program Sony Ericsson File Manager do tego kabla? jezeli nie to prosze wejdz na podana teraz strone , przewin troche na dól i go sciagnij. tu jest link: http://k700i.site.cz/menu_en.php?menu=programy
pzdr
 P905  |
|