Author |
Slovak forum (archive) |
Andrew21 Joined: Sep 17, 2003 Posts: 207 PM |
Aj ja sa pripajam k blahozelaniam a prajem Vam vesele Vianoce a stastny Novy Rok a nech sa Vam vsetko splni. :se:
This message was posted from a Nokia |
|
jacque Joined: Jan 29, 2003 Posts: 229 From: Slovakia, PN, temporary in Cz PM, WWW
|
Wsetko Dobre W Novom Roku.. prajem wsetkym

[ This Message was edited by: jacque on 2003-12-29 14:12 ] |
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Som len zvedavy, ze co hovorite na novy datovy produkt od Orangeu
This message was posted from a T300 |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Caf Slovac!
Pozeram, ze sa vyznate, tak Vas ziadam o radu: ako mam nastavit e-mailoveho klienta na Z600 pre Orange {prip. ake su vseobecne nastavenia pre telefony}. Pytal som sa na to a boli z toho trosku confused... Snazim sa to zistit uz dlhsi cas a... nic.
Dik za pomoc... |
|
Cauko atlis. Takze najprv si vytvor novy datovy ucet s nazvom napr. Orange, zvol pripojenie cez GSM, cislo 01926 a napis svoje prihjasovacie meno a heslo. Potom chod do mailoveho klienta a vytvor novy ucet napr. Orangemail. Zvol pripojenie cez Orange, prihlasovacie meno a heslo, protokol nastav na pop3, prichadzajuci server na pop.orangemail.sk, odchadzajuci na mail.orangemail.sk. Este si nastav schranku a malo by to ist. Keby nieco, tak napis.
|
elrond, dik za radu, aaaaale, co sa tyka nastavenia v kliente - vyzera to ok, ale pravdepodobne mam problem s nastavenim datoveho uctu, potrebujem trosku viac parametrov - DNS server atd... Vsetko co si mi poradil som zadal, ale stale sa nemozem dostat na server - cislo 01926 - nie je to malo, user id? password... no co Ti budem. Skus prosim po lopate {po vacsej}... inak Z600 som kupil v Belgicku bez dane za 289,99E
Dik |
|
Takze po lopate na datovy ucet: 1: cislo na net cez Orange je 01926, 2: prihlasovacie meno - to, ktorym sa prihlasujes na net normalne cez PC (ak nemas providera Orange, tak musis zmenit cislo), 3: heslo - heslo na net, 4: ziadat heslo - nie (tak to mam ja a ide to), 5: typ vytacania - ISDN (Orange ma ISDN siet, tak naco by sme sa trapili s analogom, no nie? :-D a navyse bezplatne), 6: rychlost vytacania - 9,6 kbs (zial pri vyssej rychlosti to nefunguje :-( ), 7: DNS - nenastavuje sa. Odpis, ci Ti to ide.
|
Elrond vsetko je nastavene - a nefunguje, pravdepodobne bude problem s tym cislom - odpovede su - Restrict number, Cannot connect server atd... - som momentalne v zahranici a tak to nefunguje (ako vacsina skr. cisiel - ak sa jedna o skr. cislo?). Najskor to budem moct vyskusat az vo februari... Ostava dufat...
Potom Ti dam vediet... |
|
@atlis Je to skratene cislo na pripojenie na net cez IN od Orangeu. Kedze si v zahranici, tak by to bolo velmi drahe skontrolovat si postu cez toto cislo. Jedine, ze by si sa pripojil cez nejakeho tamojsieho providera.
Caf
|
pheri Joined: Jan 18, 2004 Posts: 0 PM |
Nazdar hosi
Opravuje z vas niekto mobily? myslim hardwerové opravy.
Potreboval by som poradit a vymienat si skusenosti |
|
Nemas co robit po veceroch tak sa rypes v telefonoch? :)
This message was posted from a Z600 |
nazdar atlis!
v telefonoch sa hrabem cez den a vecer relaxujem.
mobily su take moje velke hobby.
a ty??? mas nejaky konicek?
|
Nazdar hosi!
neviete niekto o nejakom dobrom programe v slovencine/cestine v ktorom by sa mohlo prijmat mobily do servisu??
dobre by bolo keby sa dalo vytlacit papier pri prijme mobilu a tak tiez pri vydaji opravenoho mobilu.
kto vie nech poradi
dik |
|
pheri...
Predpokladam, ze to chces ako nejaku formu prijmoveho listu (navratky, dokladu nazvi si to ako chces) pri preberani mobilu do servisu... Na to nepotrebujes mat ziadny program, ale staci Ti vytvorit si v exceli jednoduchu tabulku, do ktorej si jednoducho zadas parametre o zakaznikovi, pribliznom popise vady... datum, cas, predpokladana doba opravy, predp. cena opravy... nieco v tom zmysle... a samozrejme nesmies zabudnut na podpis, peciatku, nazov FO/PO a podobne ine potrebne ptakoviny, vytlacis to pri preberani zakazky dva, trikrat podla potreby a je to... Ked sa naseries mas to za 15 min hotove... Podstatne su podpisy oboch stran - dalo by sa povedat, ze sa jedna o jednoduchu zmluvu o dielo, nemala by mat nejaku specificku predurcenu podobu...
Teda jedine ze som Ta dobre pochopil...
Caf |
colbert Joined: Oct 16, 2003 Posts: 1 From: slovakia PM, WWW
|
Cafte
potreboval by som poradiť na nete som čítal že sa dajú demo mophun hry nejakým crackovaním urobiť plná verzia . Neviete mi niekto poradiť že aako to mám urobiť?
thanx |
|