Author |
Slovak forum V.2 |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
Tak jazda za nami,na to ze som kamion s vlekom este nesoferoval,celkom good,ziadne obrubniky,zrkadla,patniky
jj traffic na tt je dobry,lebo si to robia sami,ale new igo 2007 ho zmetie zo stola
What does not kill me, makes me strengthen  |
|
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Octavia?dnes idem prenu. . Citko tym nie som si isty.v zapadnej europe urcite nie.a vo vychodnej urcite ano. . Pokial igo nezmeni to hlupo zlozite ovladanie tak tazko. .
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Nenecham, musim plot spravit, nech ma kde xena behat. Kotol je Vaillant...
http://www.zlyprezident.sk/ |
Brano aby si nedopadol jak ja ohradil som cirovi velku plochu,2m ploty z laminatu,zateplena buda zakopana vo svahu a nakoniec je pred kuchynou pod pristreskom kopa roboty zbytocnej
sorky,ako komu,je to zvyk,tiez som nadaval na igo,aj teraz nadavam,ale na TT new verzia bude podporovat TMC,speed kamery,priatelov a vselico ine,co este neviem
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Priatelia ? To co? mi zobrazi na mape tvoju polohu?
Nepaci sa mi velmi komplikovane hladanie,zadavanie ciela. . V tomtome to trva par sekund specialne ak mas psc. . V igu sa treba preklikavat cez zmenu mesta atd. . Mam rad jednoduche veci a to tomtom je. .
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
 |
Sip Joined: Oct 13, 2005 Posts: 0 From: Zvolen PM |
http://www.youtube.com/watch?v=pb8pAaI-HAU
|
noo oltcita som docasne odhlasil z prevadzky,nach si oddychne,chladic este neprisiel,vari zajtra,vcul idem vycerpat septik ked prsi zajtra rano zasa na jazdu,pekny vecer prajem  |
Quote:
|
On 2006-11-22 12:43:00, Branimir wrote:
Priatelia ? To co? mi zobrazi na mape tvoju polohu?
|
|
jj  |
Hmmm zaujimave, som nevedel ze to ide. Vies na akom principe to funguje? Este chapem ze ked sa gps pripoji na satelit, ten ju vie identifikovat, ale ako ty ziskas tu informaciu od satelitu... To nemtudom
Noo tvoja poloha je posielana cez internet,musis byt ty aj dotycni registrovani na ich webe,nieco ako Orange poloha,ci jak to zovu podla mna staci ked sa da poslat svoja poloha cez sms.v nejakych hromadnych akciach je to good,ale davat niekomu k dispozicii svoju polohu len tak,hm,nevim.a inac toto ide az v TT6... |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Citko aky my mame GPS?
L1 alebo L2 ?
Aku chytame freqvenciu? L1 alebo aj L2
|
Quote:
|
On 2006-11-22 13:05:00, sorac wrote:
Nepaci sa mi velmi komplikovane hladanie,zadavanie ciela. . V tomtome to trva par sekund specialne ak mas psc. . V igu sa treba preklikavat cez zmenu mesta atd. . Mam rad jednoduche veci a to tomtom je. .
|
|
jo igo tiez podporuje vyhladavanie podla PSC,staci zvolit stat UK a zadat prve 4 znaky,potom ulicu a cislo,presne ako v TT6 a ani netreba volit zvlast volbu na vyhladavanie cez PSC ako TT
braki:what? o com tocis?

[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-22 20:02 ] |
Quote:
|
On 2006-11-22 21:00:00, oltcit wrote:
Quote:
|
On 2006-11-22 13:05:00, sorac wrote:
|
|
jo igo tiez podporuje vyhladavanie podla PSC,staci zvolit stat UK a zadat prve 4 znaky,potom ulicu a cislo,presne ako v TT6 a ani netreba volit zvlast volbu na vyhladavanie cez PSC ako TT
braki:what? o com tocis?
[ This Message was edited by: oltcit on 2006-11-22 20:02 ]
|
|
hmmm... tt pracuje na plnom poscode.. das ho tam cely a potom ak je potrebne cislo domu a tym padom si tam.. vo vela pripadoch staci psc..
a ano mas pravdu, ide to aj v igu,alevelmi zlozito.. za jazdy na aute je to mozne len ak nedavas pozor na cestu ale sustredis sa na igo..a prave to sa mi nepaci.. tt je robeny jednoducho a prehladne..
ale to jemoj nazor..
|