| Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
tixx Joined: Feb 15, 2002 Posts: 4 From: PM |
nem tetszik hogy nagyocska és vastag... meg asse nagyon hogy olyan kiforgató style.... lehet hogy inkább majd a K700 at veszem meg
|
|
|
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
nekem az nem jó (K700), nekem nem érdekel a ki forgatás csak hogy jó legyen (bluetooth, sok szin, expandable memória)
|
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
K700 is nagyon bejön!
This message was posted from a T610 |
hát az egyiknek 65000 szinü a kijelzöje , a másiknak 256000, lassan már észre sem lehet venni a különbséget, és a K ban is van 72 mega vagy mennyi.... a ha kissebb+vékonyabb lenne az S akkor nem gondolkoznék, de majd meglátom élőben... Mondjuk az az 1 megapixele fényképező, igencsak csábító...
|
igen nagyon, ma ki próbáltam a barátom 7600ját, nagyon szar, sokat nevettem.
|
Na én léptem egy idöre tanulok + sulyzňk egy picit késöbb kěsértek tovŕbb
Hát, érdekes teremtés a 7600... én is mosolyogtam, igazábol nekem tetszik a design, csak a menüje szar, meg alapbol utálom a nokiákat.
Amugy nehogy félreértsetek, nem vagyok beleesve a K700 ba, mert szerintem nem szép, de legalább kisebb mint az S700...
|
én is nagyon utálom a Nokiát meg az új hülye telefon kinézeteket amit mostanába adnak. 7610 hahahahaha |
Hi! Van erre valaki?
én, nem tudom hova ment a tixx |
Ja, mutattam anyŕmnak a kvŕzi rout plan-otokat, s rŕmutatott 1-2 érdekességre! Mit csinŕlsz?
beszélek, csinálok egy képet, milyen érdekessek? Te mit csinálsz? |
Ha hiszed ha nem most ěgy én mégis szerbiŕt ajŕnlanŕm romŕnia helyett, s szerbiŕbňl bulgŕriŕba, de bulgŕriŕban is csak ůgy hogyha nem ŕlltok meg, ha az lehetséges! Romŕnia és bulgŕria talŕn még mondhatnŕnk hogy veszélyesebb mint szerbia, mert amot megŕllětanak az ůton kirabolnak, szerbia meg azért még nem tart itt! S nen olcsňbb törökorszŕg görögorszŕg helyett? Vagy ki van kötve melyik orszŕgokba akartok menni? Én tv-zek!
hát ciprusra akkarunk ki kötni, de hogyha ilyen szarok ott az országok akkor jó hogy segitesz meg mondani merre menyünk |
Nem riogatni akarlak titeket, de ha énis belegondolok... Sokszor van ůgy hogy megŕllsz a kocsival valahol bulgŕr. És romŕnia. És mikor visszajössz nincs kerék a kocsin, meg minden, ůgyhogy e tekintetböl szerbia jobb, s megoldhatň ůgy hogy szerbiŕba belépve autňpŕlyŕn mentek a mŕsik hatŕrig, koszvň elég messze van attňl, bulgŕrŕt érintenétek, de az még nem vészes, csak nagyon ňvatosnak kell lenni!
|
|