| Author |
Hungarian Thread - Magyar Fórum |
tixx Joined: Feb 15, 2002 Posts: 4 From: PM |
joreggelt! van itt valaki?
|
|
|
roobi Joined: Feb 20, 2004 Posts: 121 PM |
Mit gondolsz? :-)
This message was posted from a T610 |
Hahň!?! Ha erre jŕrsz... Jelentkezz! :-)
Tec9 Joined: Dec 21, 2003 Posts: 263 From: UK / Hungary PM |
szia, most érkeztem haza.
|
Jň neked! Én mŕr megint tanulok, mert holnap nagyfelelés meg ellenörzö! Milyen napod volt?
Szarul kezdet, 12kor a rajz osztályommal el mentem egy art museum-ba London-ba, 4kor vissza értünk iskolába és haza mentünk. neked?
|
Hŕt ha ez neked rossz, akkor ne akarj cserčlni velem! Elöször 3 info-nk volt a tanŕr azt hiszem részeg volt egy picit, mert össze vissza beszélt, utŕna 2 matek, dögunalom! Akkor volt bioszom, abbňl feleltem, čs kijavětottam az 1-esem! ůgyhogy szerencsére ůgymond nincs több egyesem! Utŕna földrajz, és jöttem haza! Az a lŕny (sajna elfelejtettem a nevét) a 2006-os projectetekben (akiröl van fénykép)... Az aki annyi nyelvet beszél, szňval nem véletlen CATALŕN nyelven beszél?
de bisztos, miért az mi?
|
Azért kérdezem, mert valami ctatlan van odaěrva, s a nyelvek közül ez csak a catalŕn nyelvre hasonlět! A catalŕnok spanyolorszŕgban élnek, egy elfogadott kissebbségnek szŕmětanak, s az ö nyelvük a catalŕn! Tök jň! Akkor tulajdonképp a team-etek nagyon-nagyon sok nyelvet beszél! Angol, francia, magyar, német, török vagy ciprusi... Spanyol! :-) valami jň terv ma estére, hétvégére?
nincs semmi terv, most már csak a Magyarországra menésre várok. Akkor meg láttad a képemet a website-on?
|
Igen, lŕttam! S szerintem a szemüveggel nincs semmi "gond" szerintem jňl ŕll! S mondjuk ha nem tudnŕm hogy rap-pet hallgatsz a képröl rögtön megmondtam volna!
igen!!?? miért?
|
Mert ahogy rŕnézel a kčpre Eminem jut eszembe rögtön, s szerinten Krisz is, legalŕbbis a képen nekem ěgy tünik, Savva meg szinte alteregňja az egyik osztŕlytŕrsamnak!
jó bisztos. Most mit csinálsz?
|
Most szünetet tartok, s nézem a KING OF QUEENS-t... Igaz hogy mŕr harmadszor nézem ezeket a részeket! Meg idegesětem a tengerimalacot! Te?
|
|