| Author |
Romanian Forum |
lenzexe Joined: Jan 10, 2005 Posts: 1 PM |
Stie cineva daca serv de STREAMING de la Orange se plateste? Eu am intrat cu apn wap si merge Si se vede si cursiv |
|
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
pana pe 31 martie e gratis.
|
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
bravo!!! super site!!! cam rar merge..dar e bun!! |
Valentiner Joined: Aug 23, 2004 Posts: 152 PM |
Quote:
|
On 2005-03-24 19:07:06, petrutms wrote:
pana pe 31 martie e gratis.
|
| Unde scrie? (mie cam lene sa ii sun la 411 p-aia ). |
atunci stai si dupa 31 martie.
|
lenzexe Joined: Jan 10, 2005 Posts: 1 PM |
Cred ca nu prea au clienti pt streaming de tot ofera acces gratuit Dar pana la calitate mai este Poate cu 3G |
Mad_Max_f_z_m Joined: Jan 28, 2005 Posts: 1 PM |
@dsf mersi frate, acum ma duc sa vad ce mai e p-acolo.
This message was posted from a WAP device |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@Mad_Max_f_z_m np. am observat ca pe SPV nu merge situl de pe xpc.go.ro/wap.wml (ramane la redirect pt ca incearca sa incarce o pagina HTML in protocolul de WAP - vezi bara de adrese) ... deci du-te direct pe http://wapix.euforia.ro (PS: pe mod afisare implicit se vede corect situ .. pe 1 coloana pune imaginile aiurea )
@bogdan_wrc mersi.. sper sa nu mai raman acuma fara host..
[ This Message was edited by: DSF on 2005-03-28 20:24 ] |
mie mi-a mers de cateva ori da nu cred ca-mi īncarca ce trebuia ca īn nu gaseam nimic de smartfon. Īncerc acum.
ottocento Joined: Mar 30, 2005 Posts: 0 From: Romania PM |
Salut!
Stiti careva de unde pot cumpara o carcasa de p800 in Bucuresti ca am intrebat la o gramada de tarabagii si nu am gasit?
Mersi mult!
|
nu gasesti in tara carcasa originala. una kinezeasca e in cj cam 300-400 mii, nu recomand. Una orig e peste 1 mil, din afara, poti comanda de pe ebay.
|
Aia de la Radcom n-or avea ca io acolo mi-am gasit capac de balamale si stick.
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Ar trebui sa aiba..si carcasa si site pe net.Do a search.
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
Antedos Joined: Feb 18, 2005 Posts: 12 From: Bucharest PM, WWW
|
Pentru P910i, vazusem pe cineva sa intrebe daca se poate pune soft, raspunsul e da, are platforma symbian, deci se poate, io tocmai mi-am luat telefonul si mi-am instalat o groaza de aplicatii freeware pe el si cateva platite, cu carcasa de p800 am vazut in fata la Obor in Buc, albastra, dar fake insa nu arata deloc rau, un amic si-a luat una pentru un 6630 de la acelasi magazin si era super multumit de ea, deci nu stiu sigur, iar eu am auzit cum ca ar fi ceva reprezentanta sony ericsson in Buc, pe langa Gara de Nord, informatie neoficiala pentru ca pe net nu gasesc nici o informatie care sa confirme, io inca, mai caut carcasa pentru K700i si nu stiu ce sa fac.
In rest sunt multumit de telefonu meu nou... foarte multumit, m-am si amuzat deja pe cealalta sectiune cu cateva artwork-uri pentru P1000 din parte unor useri..
Card SanDisk Memory Stick Duo 512 Mb se gaseste la Germanos, la pretul de 2.960.000 lei, taxe incluse, si ma intrebam daca nu cumva aveti careva unul de 1Gb de vanzare, mi-au spus aia ca au avut pe la 3.900.000 mai demult dar nu stiu cand mai aduc.
Am si eu o intrebare... Cu P910i am primit si un DSS, deskstand dinala, prin care i-am facut on-line firmware update la P910i si la K700i, insa nu gasesc pe internet optiune pentru update-uit T610, T630, T290i si T300, oare cum as putea sa fac sa le administrez un update de soft si la astea fara sa ma duc pe la germanos si sa le dau bani.
Sony Ericsson | T300 | T290i | T610 | T630 | K700 | P910i | |
eu am card de 1 gb de dat. dar e 6,5 mil. Nu aveau cum sa aiba de 1 gb la 4 mil.... no f**kin way. Germanos? aia sunt cei mai cretini de pe planeta , de preturi nu mai vb. Cardu de 1 gb mi-a ramas de la p910 si nu merge in s700 baga-mi-as. Nu se poate face update decat la seria K , P , s700, v800, z1010,etc. Seria T nu !!!!
aaa, si nu stiu ce fac aia cu anunturile da eu am dat p800 de un an...aia nu pun data la anunturi????
Anyway, p910 e un tel bun dar am optat pt camera si ecran pe moment. Adica s700.
|
|
|