| Author |
Slovak forum (archive) |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
To je zena.
Nokiu ja zrovnavat s toshibou nebudem.
Aj moja zena mi nadavala dnes na zahrade ze ako sa o tie stromy staram ked jablka su take male a ceresne uz skoro zrele.
Inac mam pocit ze ta tvoj mily nahovoril na nie najlepsiu vymenu fonou
lebo nokia sa mi zda byt trochu lepsia ako hoci ja mam
Svadba kedy bude.
treba navarit - sarmu,paca perkelt atd.
Ja to poznam mne to varili kazdy den, zena je z Deaki,Pered,Zsigard
Vsetky zakaznikov mam v DS.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
|
Elrond Joined: May 14, 2003 Posts: > 500 From: Slovakia PM, WWW
|
Veruze, uz si tu dlho nebola. Ta praca ta tak zamestnala? Pred chvilou som sa rozhodol, ze zajtra idem do NZ na tu konzultaciu. Musel som prehovarat matku, aby mi dala auto a tak.
|
Skusim nieco napisat.
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
O akej vymene hovoris? Myslis ten se t230? Ten je pre jej mamu, je s nim spokojna, Af ma 6100 a ta je samozrejme lepsia, ale je to aj ina trieda.
This message was posted from a Z600 |
Boha nejako som to zle cital.Cim som starsi tym slabsie vidim
alebo potom neviem co.
A co tolko tu pisete ze az si to nepamatam.
Mam aj okuliare take bez ramu ale nenosim ich.
Lebo L 0 P +2
Uz to tam mam nech si ten Elrond nemysli ze ja byvam alebo mam dom niekde na dedine ako moja sestra.
[ This Message was edited by: boto43 on 2004-05-20 21:09 ] |
Atlis Joined: Dec 09, 2003 Posts: > 500 From: European Union PM, WWW
|
Hehehe - to ide s vekom dedku! Co si chcel napisat?
This message was posted from a Z600 |
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Dedek-ale prsty ti este zdravo sluzia ako vidim. Elrond-ani nie, ved do prace nechodim uz tyzden a este tyzden budem doma. Ta angina ma uplne nici! S NZ si sa rozhodol vyborne... daj sa dokopy, ved na stretku chcem tancovat.
This message was posted from a Nokia |
Co ten Elrond zas spekuluje.Ked mi dnes posle kedy som si prvy raz zasulozil tak dostanem infarkt.
:
|
@Afrodite Tancovat? Iba ak s Atlisom alebo botom. Ja to vobec neviem. Boleli by ta nozky.
@boto Neboj, take odhalenia by som tu nerobil
|
Afrodite Joined: Apr 05, 2004 Posts: 8 From: Szczecin (PL) PM |
Boto - nie som dement, aby som nevedela, ze toshiba nevyraba mobilne telefony. Myslela som to tak, ze toshiba (nakolko nevyraba telefon) je velmi daleko od nokie. Chapes a potom este Vy (chlapi) tvrdite, ze nam (zenam) vsetko treba dopodrobna vysvetlovat!
This message was posted from a Nokia |
Vsak iste ja to viem tiez to je strasne daleko Finsko od Japonska.
Len si nedaj moc radit od mileho,lebo vcera som na to doplatil.Skusal som ten e mail s Elrondom az zistil moje cis co vlastne moje ani nie jee a zistil aj meno z mojej rodiny co s nami podnika resp.z mojou zenou lebo ja som nespolahlivy,nemam rozum a cim dalej starsi.
Zajtra vam poviem ako som chatoval s uk lesbami a gaymi.To bolo ine kaffe.Prva veta bola boto kiss my ass a ja mu na to yes but first u kiss my shit.
Vsak iste ja to viem tiez to je strasne daleko Finsko od Japonska.
Len si nedaj moc radit od mileho,lebo vcera som na to doplatil.Skusal som ten e mail s Elrondom az zistil moje cis co vlastne moje ani nie jee a zistil aj meno z mojej rodiny co s nami podnika resp.z mojou zenou lebo ja som nespolahlivy,nemam rozum a cim dalej starsi.
Zajtra vam poviem ako som chatoval s uk lesbami a gaymi.To bolo ine kaffe.Prva veta bola boto kiss my ass a ja mu na to yes but first u kiss my shit.
Preco je to tam twice,to som s toho
Kdee je elrond je cas na email test.
|
@boto A preco to musis pisat dvakrat posebe? Len aby si nebol taky aj na stretku, lebo budes kissovat akurat skupinu KISS
|
Si myslis ze som prihriaty alebo co.To teda nie som ja som ich strasne vytacal.Oni ma odtial vyhanali ale ja som sa robil hlupy.Ze nechapem kde som.Raz som pomahal vo virtualnom sexe jednemu srbovi s britkou.Ako ze som tlmocil.Jednym slovom bola to radost.Ta stranka erotictales by o tom vedela rozpravat.
Potom som chodil na agotchi chat to su hop swisi.Az tento rok som si dal zavazok ze us nebudem prasa ale budem sa vhodnee spravat.
|
|