| Author |
Romanian Forum |
bogdan_wrc Joined: Jan 31, 2003 Posts: 206 From: Ploiesti, Romania PM |
am gasit unu care are o luna la 350 si asta aici, fara sa mai fac drumu pana acolo! dar nu cred ca il iau! sa vad ce sa fac...nu stiu sigur nimik! oricum nu vreau sa te tin legat... |
|
|
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
ai pana luni sa imi zici 100% daca iei de la mine sau nu. Eu fac comanda pe raspunderea mea ( ca am client). Astia de la mag nu aduc decat la comanda ca nu se vinde prea usor un tel scump.
sau imi dai un avans - jumate din pret.
[ This Message was edited by: petrutms on 2005-03-03 09:43 ] |
Mad_Max_f_z_m Joined: Jan 28, 2005 Posts: 1 PM |
Cine poate sa-mi explice si mie care e diferenta dintre wap 1.0 si 2.0 în afara de limita de download? Se poate schimba din setarile telefonului? Tel e echipat wap 2.0 da când am vrut sa dau jos un agile de vre-o 180k mi-a dat file to large to sent back. acelasi lucru l-am patit si cu fisiere mai mici de atât
This message was posted from a WAP device |
deci luni iti zic sigur dak il iau sau nu (desi nu sunt sigur dak luni o sa am net sau nu..ca tre sa plec din oras..) dar macar dak o sa vreau...o sa-ti zic cu o saptamana inainte!!!okapa? merci mult! |
4 Territory Joined: Mar 03, 2005 Posts: 31 PM |
Hop si eu! To much activity guys! Take it slow! What can I say? Long leave Romania...orange or conex?:)
[addsig] |
orange . sapt viit iau s700 si dau p910-le. Nu vrea nimeni memory stick duo pro de 1gb???? NOU . 250 euro... e 20 mil la flamingo...daca ar avea . Au la 15 mil dar nu duo...
|
@petruts vin sigur la cluj..dar nu pot decat nu saptamana asta care incepe acum, luni, ci urmatoarea! e bine?in 100 la suta sigur!!!astept raspuns!! vezi ca sapt viitoare nu mai am net ca plec la munte!!! vb dupa!! |
@petruts vin sigur la cluj pt s700, dar d/abia sapt cealalta ca asta care vine nu pot! sorry! dak poti sa/mi faci comanda as fi recunoscator! din pacate sapt viitoare nu o sa am nici net, ca plec la munte dar vb dupa ce vin! mai am si nr tau de telef! inca o data merci mult!! |
k, luni fac comanda.
|
am scris de doua ori ca dupa ce am scris primul mesaj, nu l-am vazut acolo si am mai scris o data! de ce se intampla acolo! am nevoie de un sfat! ce zici D500 sau s700? inclin spre s700, dar e destul de mare pe langa samsung! si diferente nu prea au..decat de card si d500 are blitz,nu?
deci vin nu saptamana asta care incepe , ci marti sau miercuri cealalta..adik pe 14/15 martie! okapa? si repet sapt viitoare nu o sa pot scrie aici, ca nu o sa am net! deci sa nu crezi ca am renuntat sau ca am disparut!
[ This Message was edited by: bogdan_wrc on 2005-03-05 11:21 ] |
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
Eu as spune ca S700 pt ca are un meniu mult mai friendly si f important, memory stick. Plus ca atrage mai repede privirea neavenitilor si oamenii vor fi mult mai curiori la un S700. Ca sa nu mai zic in ultimul rand de factorul "calitate". Pt mine, este de fapt singurul motiv pt care am ales SE.
" They say i'm sick; they`re right, it's called 'Terminal Boredom!' " Follow me on twitter.com/bogramaRead my Symbian UIQ 3.0 reviews at Juvo's |
Mad_Max_f_z_m Joined: Jan 28, 2005 Posts: 1 PM |
@DSF ce se întâmpla cu xpc-u? chiar când începuse sa-mi mearga si mie a picat? când îi dai drumu?
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@Mad_Max_f_z_m ... sper cat mai curand.. sa fac rost de host... :( @petrutms cum de iti dai p910-le? tu fan inrait al uiq-ului....
yeah...vreau ceva nou. Adica s700. apoi trec pe p1000...p915 il sar daca va arata asa cum se presupune...
|
sosojerk Joined: Jan 14, 2003 Posts: 295 From: Timisoara, Romania PM, WWW
|
Mai oameni buni...
io-s tare confuzat...fiti atenti...
azi ma uit pe site-ul lui SE si vad ca au scos un mobil (DE D750) care cica suporta 1 GB MS DUO (nu MS DUO PRO).
Azi la unu in oferta citesc ca are de vanzare MS DUO de 256M.
pai nu era vorba ca MS DUO e pana la 128M?si doar MS DUO PRO trece peste?
eu nu stiu ce sa mai cred...
voi ce ziceti...poate p900-ele meu sa citeasca unu din ala daca ar exista? |
|
|