Author |
Slovak forum V.2 |
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
Hmmm...
|
|
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
Pokial na vozik nie je este odkazany
http://www.zlyprezident.sk/ |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
hej zasrani , budete si z kmeťa robiť srandu? zuby mam ešte svoje a šediny tiez Jo Brano, včera som objednal markizu na Rexa, Fiama f35 pro.... akurát domov ju budem transportovat vo vnútri auta(225cm) budem trochenc plný
What does not kill me, makes me strengthen  |
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
Miňo, sezónu 2017 ideme asi na Maltatal, karavan už mám

[ This Message was edited by: brakin on 2017-03-28 18:23 ] |
takže na Maltu? to tam vypadá zaujímavo, že by som sa tam zastavil, keď pôjdem domov, hmm... svihol by som to cez Lichtenštajnsko, Alpy, ani by to nebola zachádza moc...
ty malta
maltatal, Rakuske alpy to su, ale do leta leta este daleko, ja by som rád do Bernskych álp, tam sa mi pačilo |
sam si malta, ved ten názov je odvodený od dedinky Malta, to nevies kam chceš ist? karavan si už kúpil, či len prenajal...? co nejdeš na juh?
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
Zdravim Vas Uhrove , jste se nejak rozepsaly. Nemam Vas moc rad ,vy zapadoasijci. snad Vam to nejak zahamovat . Ten posratej szrcs, se nebude tady povysovat. Vim, ze se mu vede spatne, zadne zisky, zadne penize, ne jak u fanglanu. Mam secret service na uhrech, sleduji mne toho szracse. Ma dite a zenu, ktere furt breci hladem. Szrcs je jen stezi uzivi. U fanglanu dostaval penize, pac fanglani jsou lini. Na uhrech mu nikdo nic neda, ponevadz nic neumi. Deda woldkidu jeste zijou Snad bude 80 let starej. Dewitka ma prdel ne caravan. Uhrove jsou chudi, nemaji co jist a kdyby nedelali v Cechach tak by tam byl hladomor. Branimir ma blby dite, taky potesi . Vdyt ni von je nejak chytrej. Sbohem asijci.
P.S. Ten blbec Hajek co tady hleda? At se radeji shani po naky holce
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
uz ma aj esato prestalo bavit..myslel som ze boto to uz ma za sebou. DD
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
nuz clovek starobou zvycajne mudrie, odpúšťa a zmieruje sa so zbytkom sveta, ale to zrejme nebude botov pripad..
milan zabil
 |
Branik Joined: Aug 15, 2007 Posts: 0 PM |
Njn, k milanovmu postu len, amen! |
goldenface Joined: Dec 17, 2003 Posts: > 500 From: Liverpool City Centre PM |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
No jo Szlovakok, jak jsou chytri. Se treba podivat jak to hrajete s Italama. Takze next year , v lednim hokeji skupina B a derby Severni a Jizni Madari. A ted kdo zabil
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
boto ale ty to pozerat nebudes.v pekle nie je telka... teba uz urcite porazi ved si stary ako prazsky orloj..
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|