| Author |
Romanian Forum |
petrutms Joined: Nov 17, 2002 Posts: > 500 From: Cluj Napoca, Romania PM |
am vandut masinuta
|
|
|
Mad_Max_f_z_m Joined: Jan 28, 2005 Posts: 1 PM |
Acum da bad answer from origin server. Da s-a schimbat ceva. Cred ca a picat serveru. Zici ca merge net cu wap unlimeted ca io doar ce-am suspendat unlimeted-u? Mersi mult de tot de setari, esti un fin. De ce-mi apare-n postu tau " sau "->"" si alte semne? ziceai ceva de blocat software. te intereseaza sa-l deblochezi?
This message was posted from a WAP device |
melk Joined: Jan 08, 2002 Posts: 165 From: Romania PM, WWW
|
nu stie nimeni de upgrade software la k700i ???
Once you start down the  path, forever will it dominate your destiny!!! |
DSF Joined: Dec 01, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
@madmax np. Deci voiam sa zic ca prin wap unlim poti naviga si pe pagini web (wap 2) cu acele setari. Daka nu mai ai wap unlim te taxeaza ka si cum ai sta cu apn internet. Apare simboluri din alea pt ca esato asa traduce simbolu paranteza aia '>'. In legatura cu unlock-area soft pai mi-ar trebui. Cum functiuneaza? Nu e varianta aia cu ORA?
This message was posted from a Nokia 7650 |
Atunci o sa pun unlimeted-u la loc. De decertificat cauta cu Google developers(legat de site-ul orange uk) si acolo te duci la forum (tre sa fii membru) si dai la search "Unlock". O sa-ti apara īn prima postare cīteva thread-uri. In tot fin ele e adresa de la softu de decertificat (functioneaza online). Vezi ca mai tre un soft Orange Register sau ceva de genu asta. Tot īn thread-uri gasesti adresa lui. Sper sa-ti fiu de ajutor.
|
@madmax ok, thanx. Acuma nu am pe ce testa software unlock (n-am spv c500). @all nu stie cineva o metoda/aplicatie prin care pot acces y messenger prin wap unlimited? In cel mai rau caz o apl java sau symbian s60 care sa faca putin trafic prin apn internet. Am incercat agile messenger si im+, mi-au facut aprox 200kb in vreo juma de ora, ceea ce nu mi se pare putin
200kb in juma de ora????? vezi daca ai s60...de tot rahatu. vers uiq face 100k-150k in 2 ore...si vb nu stau conectat. Si e ieftin oricum. Nu inteleg de ce se zgarceste lumea !
|
|
200kb impreuna cu im+. Numa im+ mi-a facut aprox 100kb in aprox 5min (m-am conectat de vreo cateva ori pe 2conturi, trimis vreo cateva mesaje f scurte).. Agile mesenger ia din start (conectare) 5-6kb. Nu-mi place la agile ca nu imi arata toate mesajele ofline ci doar ultimul, im+ imi arata toate da face trafic la greu
agile arata toate mesajele. Cel putin pe uiq. Pe s60 poate sunt ceva diferente. e cel mai bun im posibil. IM+ face trafic mult, asa e.
|
200k īn 1/2 ora, daca intriio fiecare zi se fac 6m deci 12$.daca mai intri si pīn alte locuri cu apn internet ajungi la 15$sa zicem numa din date. Daca mai si vb cu conexari sa zicem 20$+abonamente+tva io zic c-ajungi la 35$ adica 1milion in loc de 450-500 cāt vine normal ab. Io zic ca nu mai e vb de calicie.Vezi, nu toti avem p910.
701 Joined: Nov 26, 2002 Posts: > 500 From: Romania PM, WWW
|
io am stat aseara p agile d vb cu 2 pers same time si mi-a halit 40kbb ceea c e super putin. Imi place.
Antedos Joined: Feb 18, 2005 Posts: 12 From: Bucharest PM, WWW
|
Salut Lume!
Intru de ceva vreme pe Esato Forum, dar nu m-am interistrat pana acum.. insa sunt bucuros ca am descoperit acest topic.. romanesc..
Sunt si eu din Bucuresti, daca ma primiti si pe mine sunt onorat.
Sarumana
Sony Ericsson | T300 | T290i | T610 | T630 | K700 | P910i | |
Antedos Joined: Feb 18, 2005 Posts: 12 From: Bucharest PM, WWW
|
Apropo, si eu am aceeasi oarecum problema.. Vreau sa fac un Firmware Upgrade la K700i eventual si la T610.. oare acolo se fac, unde spunea melk.. langa Leu?
Si inca ceva.. daca stiti careva, caut disperat o carcasa de K700.. daca stiti careva prin romania, va rog io spuneti-mi si mie.. sunt -repet- "disperat".. sarumana.
Sony Ericsson | T300 | T290i | T610 | T630 | K700 | P910i | |
in romania nu exista. punct. sunt cateva situri de profil care trimit in romania, cam 25-30 $ cu tot cu transport, originala.
|
Stefi71 Joined: Feb 18, 2005 Posts: 0 PM |
Asa slaba carcasa are k700i,eu am un 68i de peste 2ani dar inca arata bine! |
|
|