Author |
Slovak forum V.2 |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
Ayindyie |
|
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
nekolik postrehu s komentaru otoba
I don't care about your and slovak's nationalist
views. Slovaks are czechs with hungarian's
nationalist's thinking. and you huns don't know
what you want. You're the same provocaters as your
northen neighbor. The men like slota are a lot of
in hungary too but with one diffrence slota is
drunker and all his statmens were done as he was
drunk. I am affraid that ur politcians don't make
your statment in "state" of drunkness. You
both are breaking our nice and common europe
you're the biggest threat for war's conflict in
europe.
I suggest to take away their citizenship to
slovaks and hungarians and give them europian
citizenship.
and as the reaction to slovak and hungarian fued
about slovak's language law I suggest for both to
speak only english, german or french.Hope it'l be
end of huns and slovak's fueds. .
Tomorrow I am going to write to Brussel.
If it doesn't finnish I require to move huns to
mongolian desert gobi and slovaks to north pole
hosi ty madary, vzdycky koncej jak su tam ja. jsou se mne absolutne v minusu. ted tam pisu s nakym vasim severnim madarem po cesky (severny madar lovensky). madary pri mne zapominaji na trianon a i vsechny doposad vydany zakony. jo a musim rict ze i lovaci a rumuni mne maji jiz tak po prsa. ale zazehnam vam valku. pak chcu od szlovaku :
a) sznoura se mne omluvi za cecho madara (ja su cistokrvnej moravan)
b) budete jsem v dobach miru pravidelne jezdit pac ja budu mit taky cas a nebudu muset bojovat s nagy istvanem a budem si tady hesky zit.
a pak jako kdyby byla naka volba lovenskeho presidenta, ja bych to vzal . mne by vubec nevadilo,ze jste uhry a i ja bych se nim stal a taky bych mluvil s madarskym prizvukem.
bye-bye, jdu bojovat opet
hosi jeste se musim pochvalit, dneska mne jeden slovak napsal ,ze kdyby bylo vic takovych cechu jak jsem ja, muzu dat link , jo a psal tamjeste, ze proc pisu,ze slovaci mej svuj jazyk od cechu na lizing . jo ale slovaci mne na hunskej forech chvalijou a ja su rad ze jsme zas jednou skoncily v bratrskym "objeti" moji bratia
a jdu bejt madary
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-06-02 21:40 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
drazi slovensti pratele. zas jednou jsem na nasi hezke slovacsi u dunaje. sedic za volontem myho auta,koukajic po rekach a pak sledujic vase zpravy na ta3 mne neco napadlo. jiste si spominate,co by deti jak cesti konstrukteri a inzinyri pocatkem osumdesatych let donesly do vasi pozsonyi projekt stavby prehrady na dunaju,tehda znam pod jmenem gabcikovo_ nagymaros. kdyz se slovensti stavari proptaly ,proc tak velikej gradient k jihu,cesti inzinyri se zasmaly jenom tak pod knir a rekly : vite nasi bratri to kvuly tem madarum. madarum, podivily se slovaci. dne 30 let po tyhle odezdavke se jiz nikdo nedivi. jo a ted zpatky ke dnesku. vite jak v jakym stavu jsou vase reky na vychode zeme. a ten gradient to bere na jih. na vychode madaru bude za nekolik hodin more. co tak udelat more i na zapade jejich zeme. staci jenom zvolt vhodnou kombinaci otverenych a zavretych bran na prehrade. jo mate to v te dokumentaci. posleze budete madarskych problemu free a kdyz se opet jednou spojime,coz nebude zadlouho ,budem primorska zeme. cela evropa nam bude vdecna pac spojim strednou evropu s jadranem. cesti inzinyri a slovensti stavari stoupi do sine slavy . ale nazapomente NOW OR NEVER.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
cafte! Len aby sa nezabudlo, vloby sa blizia,
DAVAM BOLSEVIKOVI 4 dni!!!
a kuknite ako krpec rastie, cas leti ako blaznivy, uz ma 7 a pol mesiaca, dva zuby a trpezliveho psa
http://www.zlyprezident.sk/ |
to branimirokok
ak ta v noci budia, strasidelne madarske sny
ak ta nudi slovacs
a ak si obezny
ver, ze za to moze
jedina vec
a tou je a tou je a tou je
zanedbany radicsovej sex
ooo ,madary ji maj rad
je to nezne zviera
elanokok ,
sznouro ,mrdnito do hunstiny, at tomu kluk jeden uherskej rozumi.
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
krasna fotka Branimire
What does not kill me, makes me strengthen  |
Branimir Joined: Sep 04, 2004 Posts: 0 From: Piestany, Bratislava - Slovaki PM |
dik Milan, mam super modely
Boto fakt som ti neporozumel, co tym chces povedat?
http://www.zlyprezident.sk/ |
b1 nice foto
Borko,ja zial nekapcam hu,je to na tebe,zase
Ayindyie |
to mně je jasný,páč šňoura to nepřeložil do hunštini. V tak chudé zemi to je jedno koho volit. Jen co jsem slyšel , pry po vítĕzstvi pravicovych stran,budete mít ministra obrany s pešti a vnitřku s kecskeméthu. Ja vam ale nechci radit,je to vaša vĕc i když mám slováky rád.
Doufam,že zbytek vás jsou vlastenci a budou volit zlo i když menší nežli vládu z menšinou, která vás chce svlíct s kůže. Se podívej na maďařská fóra jak vás maďaři vyřešijou. (např. http://www.politics.hu )
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-06-10 16:12 ] |
borko si za vodou(moravou a ine)ale bud charakter a vol belu a nie palcaka kozopyskoveho....zrob to pre nas pls arg
Ayindyie |
ja volit na slovaci uz nemuzu, ale vy si odvolite madary do vlady a pak budete brecet jak pred tydnem,kdyz velkej pestitel feferonu prijimal zakony na vase shungarceni.
doufam ,ze tedkom to pochopi i branimir . radeji do ekonomickeho kolapsu s ficem jak prijit o vas mrnavej ruzno-hornatej stat .
kam pak budem jezdit ,my cesi , na dovolenou. do madarska ? jak se pak s vama domluvime.
snouro neblnite .
doufam,ze oldcid, sorac, brakin ,sip jsou vlastenci a ne jak ten clovek s ivanky u duna.
kdyz bude s ficem nejhure, budem vam hazet chleb pres moravu, my vam pomuzem pac vime,ze jste jenom nase odtrzena vetev na uhrech, ale kdyz budete mondokovati tak zaden chleb nedostanete. s orbanem dopadnete hure nezli s filckem
to i ma chot vi. ona volit bude ,je jeste obcanem slovenska . ja jsem nikda nebyl i kdyz jsem tam deset let zil a lovenskyvim lepsi nezli vyhodnar snoura
jak to ted bude s tym obcanstvim ? nevite. ja slysel ,ze slovensko udeli vyjnimku jenom cechum. bude mozny snad jenom kombinace obcan sk - cz aneb cz - sk. Zuza nechce dojit o sk obcanstvi. nebo snad se to na smisene manzelstvi nebudu vztahovat. zejtra zajedu do pozsone, pozadam o obcanstvi. doufam mi to daji okamzite ,kdyz reknu ze budu volit ficka.
szia slovac a drzte se at nejste pestitele feferonu - zelenejch a rudejch
takze ty si uz moravsky madar,ale narazis,moravaci ti na tvoje uhorsko seru,tam svoju hatlaninu nerozsiris
Nastastie si sa este do volieb zapojit nestihol a cerveny,tebe blizky odpad utrpel fiasko
Ayindyie |
sznouro budes jenom pestitelem feferonu
jo copak ta tva hatlanina
jo a prdel mne do vas hunu ,volte jak chcete i tak vas madarorsagh nemine,
sznouro,seru na te. kedves sandor a farkas laszlo na huns forech, jsou lepsi pratele nez ty 
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-06-10 20:14 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
On 2010-06-09 17:45:24, boto43 wrote:
to branimirokok
ak ta v noci budia, strasidelne madarske sny
ak ta nudi slovacs
a ak si obezny
ver, ze za to moze
jedina vec
a tou je a tou je a tou je
zanedbany radicsovej sex
ooo ,madary ji maj rad
je to nezne zviera
elanokok ,
sznouro ,mrdnito do hunstiny, at tomu kluk jeden uherskej rozumi.
zanedbany sex od elanu v uprave botomila@hungarmila.cz
What does not kill me, makes me strengthen  |
davam bolsevikovy POSLEDNY den...
Ayindyie |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|