Author |
Slovak forum V.2 |
sorac Joined: Sep 05, 2004 Posts: 42 From: SKlandia - New Mine PM |
Turista blúdi centrom Bratislavy a strašne potrebuje na WC.
> Vtom uvidí farebný nápis EUROTOILETS.
> Vojde do mramorom obloženej miestnosti, kde za pultíkmi postávajú
> mladé slečny v slušivých uniformách.
> Jedna mu hneď vyjde v ústrety:
>
> Dobrý deň!, Čo pre Vás môžeme urobiť?"
>
> Turista sa krúti:
> Potreboval by som využiť Vaše služby."
>
> Slečna sa posadí za počítač:
> Želáte si kabínu, alebo pisoár?"
>
> Kabínu."
>
> Uprednostňujete farbu modrú, zelenú, ružovú alebo klasickú bielu?"
>
> Hoci aj bieluúúú..."
>
> Máte radšej toaletný papier, alebo Vám môžeme ponúknuť
> súčasný trend s
> intímnou sprchou?"
>
> Papieéér!"
>
> Výborne! Želáte si jednovrstvový, viacvrstvový, farebný, s vôňou
> ruží
> alebo radšej svieži mentol?"
>
> Stačia aj noviny!"
>
> Retro riešenia bohužiaľ zatiaľ nemáme v ponuke, ale ďakujeme Vám
> za
> námet na rozšírenie našich služieb.
> Ako protihodnotu Vám radi poskytneme použitie umyvárne zdarma.
> Budete si želať hudbu klasickú, alebo radšej niečo rezkejšie?"
>
> Aáááááá...." - zavyje turista.
>
> Áno poznávam. Takže výber operných árií. Skvelá voľba.
Ráčite platiť kartou alebo v hotovosti?"
>
> Turista vytiahne peňaženku a zaplatí nemalú sumu za papier, ktorý
> práve vyliezol z tlačiarne.
>
> Potom cez zuby precedí:
> Tak kde sa môžem vysrať?"
>
> Slečna sa poobzerá, nakloní sa k turistovi a pošepká mu do ucha:
> Nemala by som to vlastne hovoriť, ale my chodíme naproti do krčmy.
> Tu máme iba zákaznícke centrum.
> Prevádzka je v Košiciach."
You'll never get a second chance to change the first impression.  |
|
oltcit Joined: Sep 01, 2004 Posts: 7 From: Somewhere in the UK PM |
dobre a smutne preto vozim so sebou Porta Potti
What does not kill me, makes me strengthen  |
boto43 Joined: Nov 23, 2003 Posts: > 500 From: Trnava-Nitra,Pardubice CSSR PM |
jo smutny bude,kdyz dondes v dome a chot bude mit pro tobe obcanku s magyarorszghom . Hajek ji ma jiz predem,snad aby neco nespozdil. Jo a ten presovak,vceara menil tablo. Misto velkej saris - nagy szarasz. Dnes jsem byl na madarech u dunajsky stredy a je to tam jiz husty i kdyz jsem byl v hesky i dobry restavraci u malyho dunaje.
obrazky s vasi rodny madarsky vlasti, je to tam hodne,hodne hesky.
most pres rozbourenou madarskou rekou
[ This Message was edited by: boto43 on 2010-05-14 14:15 ] ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
7wcsnurka Joined: Jul 18, 2004 Posts: 12 From: Velky Saris,Slovakia PM |
ten hokej je haluz
Ayindyie |
dorobene,zajtra,vlastne dneska poobede vyrazam smer SLOVENSKO
What does not kill me, makes me strengthen  |
zdravim vas horni uhry, co to zde woldkid pise, pry naky slovensko ? Co to je,probuh? Vdyt vy jste severni madari. I villagos s danskem o tom svedci. Jednoduse pokracujete v tradicich svych asijsko-ujgurskych predku. I ony nekdy vyhraly straceny boj a pak kdyz mely jasne vyhrat , dostaly vilagos.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
uz davame skridlu...
zacina to naberat na krase.. )))
o com nasvedcuje tato foto???
hai Joined: Apr 04, 2004 Posts: 6 From: Heart of Europa,Slovakia , Ba PM |
On 2010-05-16 22:38:23, sorac wrote:
o com nasvedcuje tato foto???
.....len to,ze sa rozzalo svetlo aj nad Fanglii a pravda je napisana uz aj na platne,nielen na nete.....
|
...inac,Lubosu,co to tam rastie za budovku....nebodaj tam zakladas nejaky SALAS......ty honelniku
|
Časť listu jedného nemenovaného hypermarketu jednej zo zákazníčok:
Vážená pani Fentonová,
v priebehu predchádzajúcich 6 mesiacov monitorovali pracovníci našej bezpečnostnej služby počínanie Vášho manžela v našom obchodnom dome, v
čase, keď Vy nakupujete.
Nižšie uvedený zoznam obsahuje detaily jeho priestupkov, zachytených bezpečnostnou kamerou.
Kópie týchto záznamov máme uložené. Vášho manžela sme opakovane slovne napomínali pri každej návšteve obchodu, čo ignoroval. Na výzvy a
napomenutie reagoval hrubo slovami:
"Kým tu moja žena nakupuje, musím s ňou sem chodiť tiež...". Preto sme nútení zakázať Vášmu manželovi, Vám a celej Vašej rodine vstup do našej
predajne.
Nasleduje zoznam aktivít Vášho manžela v našom obchode počas posledných 6 mesiacov:
15 jún: Vzal 24 škatuliek kondómov a náhodne ich vložil do vozíkov nakupujúcim, ktorí sa nedívali.
2.júl: Nastavil všetky budíky v oddelení domácich potrieb tak, aby zvonili v päťminútových intervaloch.
7.júl: Urobil na podlahe vedúce k toaletám tenkú dlhú stopu paradajkovým džúsom.
24.júl: Pristúpil k zamestnankyni domácich potrieb, povedal oficiálnym tónom "kód tri" a sledoval, čo pracovníčka urobí.
4.august: Prišiel k pultu Služby zákazníkom so žiadosťou kúpiť balenie M & M's (lentilky) na splátky.
14.september: Presunul nápis "Pozor, mokrá podlaha" do časti pokrytej kobercom.
15.september: Rozložil jeden zo stanov v kempingovej časti a pozýval nakupujúcich ďalej s podmienkou, aby si priniesli vankúš.
23. september: Kedykoľvek sa ho zamestnanec spýtal, či nepotrebuje pomoc, rozplakal sa a kričal: "Prečo ma ľudia, nenecháte na pokoji?"
4. október: Pozeral sa priamo do bezpečnostnej kamery a používajúc ju ako zrkadlo, špáral sa v nose.
10. novembra: Pri pulte so zbraňami sa pýtal zamestnanca, či nevie kde sú antidepresíva.
3.december: Podozrivo sa pohyboval po predajni a hlasno si pritom pobrukoval melódiu z Mission Impossible.
18. december: Schoval sa medzi vešiaky s odevmi a na ľudí, ktorí sa v nich
preberali, pokrikoval: "Kúp si ma! Kúp si ma!"
21.december: Vždy keď sa ozvalo hlásenie z reproduktora, schúlil sa na zem do klbka a kričal: "Nie! Nie! Už zase tie hlasy!"
23.december: Vošiel do skúšobnej kabínky, chvíľu počkal a potom začal veľmi hlasno vykrikovať: "Nie je tu toaletný papier!"
Dúfame, že stanovisko nášho hypermarketu chápete.
S pozdravom riaditeľ
brakin Joined: Nov 24, 2004 Posts: 1 From: ZM-BB slovakia PM |
sorac wrote:
23.december:
krasne vianoce mal ten chlap
vela veci je pouzitelnych aj v nasich hypermarketoch  |
....brakin,teba sa dotyka hlavne bod z 10.11. a hlavne pri pobyte na 9vetarni.....
|
obuli sme

[ This Message was edited by: oltcit on 2010-05-20 20:44 ] What does not kill me, makes me strengthen  |
zdravim vas severni madari . dnes snad jiz mohu,kdyz cela evropa vi jaky osud na vas ceka.
udelovani madarskeho obcanstvi madarum zijicim na felvideku neni jenom tak pro nic za nic. proc vas preemier Judr.
fico ostre protestuje proti vysee uvedenemu aktu madaru. Ma za usima, jest to jeho vina. co se vlastne deje mezi slovakama a madarama a o cemz slovaci nevijou.
Jest docela znamym faktem ,ze na jihu felvideku zije pocetni narodnostni skupina tzv. slovenskych madaru - vice nezli pul miliona. s techto madaru asi 70 % pozada o madarske obcanstvi a budou obcanama MR. kdyz se pak sectou stavy madaru na jihu slovacsi budou nejpocetnejsi narodni a statutvorni skupinou evrope,ktera ma obcanstvi madarske ale nezije ve svem statu.
Co s tym udelat,ze jo? Co tak revize trianonu a zmenu hranic. Kdopak nam v tomhle sporu mezi staty EU bude rozhodovat? No jo, asi evropskej soudnej tribunal. Rozhodnutim evropskeho tribunalu je zavazno jak madarsko tak i slovensko.
Jak se asi rozhodne o uzemi,kde je vecsina madaru?
A ted proc Judr Fico.
Je to proste vul,kterej si nevsimne ustanoveni lisabonskej smlouvy - charty lidskych prav.
Jak zas cesi vymrdaly ze slovakama.
Dr, Fico podepsal lisabonskou smlouvu,kdyz cesi zacaly uplatnovati vyjnimku s charty lidskych prav. Bylo nam jasny,ze slovaci o tomhle nemuzou vedet predem,pac to budou chtit taky a celej proces ratifikace LS neprojde kvuly blokaci se strany madaru . Kdyz fico podepsal,cesi pozadaly o vyjnimku a vystrasenej fico ji chtel taky s ratifikovaneho dokumentu.
Evropa a hlavne madari se mu vysmaly.
Jo a ted dondete nejspise o oblasti na jihu slovacse i tu vasi prehradni chloubu na dunaju.
Ale nelituje vas zde nikdo.
Kdyby vas madari prepadly a nasilim odebraly uzemi. Budiz. To by nenechalo chladnym nikoho v cechach. Vy jste si to ale prosraly legislativne. Jste blbi a ted mohu rict blbsi nezli madari.
Dle neoverenich zprav fico jedna s paroubkem o sestaveni konfederace ,ktera by mela splocenou obranu, ministerstvo zahranici. To vam ale neprojde,my vas jiz nechcem,odjely jste v triadevatesatem tak ted cekejte soudni rozhodnuti se strasbourku.
ja cejtim se bejt esatem sk podvedenej  |
|
Access the forum with a mobile phone via esato.mobi
|